kayıt

coca cola

  1. 26
    tarifi iyiden iyiye şehir efsanesine dönüşmüş içecektir.
  2. 27
    reklamını oldukça iyi yapmış bir içecek markasıdır.

    tıpkı marlboro gibi.

    farklı kullanıcılara içecekleri kolaların markası söylenmeden yapılan deneyde nedense pepsi üstünken, marka belirtildiği zaman coca cola üste çıkmış.

    insan gerçekten hayret ediyor.
  3. 28
    renklendirici kullanılan içecek, gerçek rengi ise yeşil.
  4. 29
    www.facebook.com/...
  5. 30
    merakettim.coca-colaturkiye.com/...

    adresinden istenilen her türlü cevabı bulabileceğiniz bir merak ettim isimli sitesi var, sorulan sorular da çok hoş.
  6. 31
    gizli formülünü açıklamayan firma.
    bu sebepten helal gıda sertifikası alamıyor ve hatta bir çok insan ve işletme sağlıklı olduğuna dair de güvenilir bulmuyor. bu problemden sıyrılmak isteyen coca cola üreticileri de yeşil bantlı coca cola life adında yeni bir kola üretme kararı almış. özel formülü içinde barındırmayan bu kola sağlıklı ve içeriği tamamen açıklanıyor. birçok ülke sadece bu yeşil bantlı coca cola'dan satmaya karar vermiş bile. tadı biraz farklı olmakla birlikte güzelmiş. ülkemize gelince deneriz artıkın. yalnız adamlar olayı çözümlemek yerine etrafından dönmüşler; ne gizli formülmüş anasını satayım.
  7. 32
    www.ravda.net/...
  8. 33
    4 büyüklerin kol, şort ve resmi içecek sponsporu olmuştur.

    www.futbolarena.com/...
  9. 34
    Hisseleri %100 halka açık bir şirkettir.Hisselerin %80'i binlerce hissedar tarafından bölüşülmüştür.%20'lik kısım ise 5 büyük ortak arasında eşit oranda bölünmüştür ve bunlardan ikisi Müslüman Araplardır. Biri Katar emiridir. Diğeri ise Suudi Arabistan'ın önde gelen ailelerinden Olayan ailesidir. Yani Yahudi malı falan değildir. Tabii ki hissedarlar içinde Yahudiler'de vardır lakin gördüğünüz gibi Müslüman hissedarlar da vardır ve bunlardan ikisi büyük hisse sahibidir.Muhtar Kent'in CEO olduğunu sağır sultan bile biliyor zaten.
    Bana kalırsa kola sağlığa zararlıdır.Tüketmemek en iyisidir.

    m.ensonhaber.com/...
  10. 35
    sdfbhjklhgfds. gece gece beni güldürmeye vesile olan içimi en rahat kola. hisseleri halka arz edildiği için "tek bi kişinin değil" yahut "bi ülkeye ait değil" denilemez. coca cola babalar gibi yahudi malıdır.
  11. 36
    tadını özlememe sebebiyet verecek kadar uzak kaldığım içecek.

    bir yanım iç diyor, diğer yanım saçmalama selülit yapar diyor.
  12. 37
    tadına bir acılık mı geldi, yoksa bana mı öyle geliyor bilemediğim içecek. birkaç haftadır böyle bir acı tat geliyor sanki. yemekte içince hissedilmiyor ama tek başına içince hissediliyor. ya da benim ağzımın tadı bozuldu bu ara. bilemiyorum. başka böyle hisseden var mı aramızda?
  13. 38
    pbs.twimg.com/...
  14. 39
    gece gece can sıkan içecek markasıdır.

    bre allahsızlar, ocağı sönmeyesiceler böyle reklam yapılır mı be!? hayır belki bunu izlediğinde insanlar üzülür diye hiç mi düşünmediniz? ne gerek var insanların yaralarına tepmeye? bütün keyfim kaçtı.

    tek çocuk olmayanlar anlamaz, tartışmayalım istersen!
  15. 40
    buradan teşekkür etmek istediğim içecek firması. çok güzel bir tişört edindim sayelerinde.

    bu "takımınla kol kola" kampanyası için kapaklardaki şifreleri yolluyordum internetten. arada kontrol ediyordum çıktı mı diye, hep "üzgünüz." yazısını görüyordum. toplam 10-15 arası şifre yollamışımdır herhalde. 8-9 da olabilir. ama en az 8 yani. bu sabah uykumun arasında kapı zilini duydum. sonra babam kapıyı açtı, kargo kelimesini duydum, oğlan kelimesini duydum, direkt aklıma geldi. "lan acaba?" dedim. sonra annem elinde paketle odama girdi sana kargo geldi diyerek. aceleyle açtım baktım ki fenerium etiketli çok güzel lacivert bir tişört. çok sevindim.
  16. 41
    yeni "takımınla kol kola" kampanyasıyla bir adet forma kazanmayı çok istediğim firma. buradan sesimi tüm yetkililere duyurmak istiyorum. sdfghjk

    ayrıca sevgili sözlükçülere tavsiyem olsun: o kapakların altındaki şifreleri üşenmeyip gönderin internetten. geçen seferki kampanyadan tişört kazanmıştım. severek giyiyorum. sağ olsunlar.
  17. 42
    www.instagram.com/...
  18. 43
    en çok reklam yapan şirketlerden biridir. bazı bankalardan, gsm operatörlerinden daha çok reklamları dönüyor...
  19. 44
    -Anne ayılar neden cola içer?
    +ayı oldukları için yavrum.

    Reklam budur.
  20. 45
    aydınlanma mod on
    coco*: hindistan cevizi
    coca*: kokain
    aydınlanma mod off
    *
  21. 46
    bizim ülkenin tatlı su milliyetçisi, kuran'dan habersiz dincisi tarafından yere döküldüğü kadar, filistin'de dökülmemiştir.
  22. 47
    bence kesinlikle lezzeti eskisi gibi değil. son 2 yıldır zorunda kalmazsam - yani soğuk bulamazsam- pepsi tercih ediyorum.
    • hiç şeker içme, mutlu ol :),
      "çayı şekersiz içenler derneği"
  23. 48
    gazlı içecek..

    gıdacı arkadaşlardan rica ediyorum, sorum şu;

    formülü gizli, bilen iki kişi aynı uçağa binemiyor falan deniyor şehir efsanesi tadında.. yahu gizlisi mi kaldı, dünya kadar analiz teknikleri var, hayvan gibi cihazlar var, ayrıştırılamıyor mu içinde ne olduğu, nasıl yapıldığı, böyle bir şey mümkün olabilir mi ya??
    • Malzemeler değil de hazırlanma tekniği bilinemiyormuş. Fabrikasına giren çıkamaz ordan emekli olanı coca cola mafyası vuruyor dedi berberim.
    • ben kolaya rengini veren maddedinin, emekliliği gelen cola çalışanlarının saç rengi olduğunu sanıyordum..
    • Benim duyumlarım da o yönde. Bu kadar insan salak olamaz belli ki doğruyu biliyorlar.
    • en başta senin berber salak değil..
    • En başta...
  24. 49
    Her ne kadar 1800'lü yıllarda bu işe başlamış olsalar da, gözümde hala bir niğde gazozu değildir. Gerçi bazı insanlar bile gözümde bi niğde gazozu değiller ama neyse. Niğde gazozu sonuçta bu da bor udeğil.
  25. 50
    Son zamanlarda tadı aşırı tatlı gelmeye başladı bana. O Keskin tattan eser yok. Co2 azalmış, şurup artmış gibi. Geçen gün bu konuda şikayet yazdım kendilerine. Anında dönüş yaptılar. Pazartesi günü evime kadar gelip numune alacaklar ve hediye bırakıp gidecekler. Sonrasında analiz edilecek ve dönüş yapılacak. Ürün tadı bozulsa da hâlâ dalında 1 numara her konuda