kayıt

tüm özel günleri unutan erkek

  1. 1
    *

    Tarihlerle arası kötü olan erkektir. Bir unutur iki unutur ama üçüncüye hatırlaması gerekir sanki. Çünkü pek hoş olaylar yaşanmayabilir :d.
  2. 2
    Özel günlere karşı erkeklerden aynı hassasiyeti göstermelerini beklememek lazım. Mayalarında yok bunu ne kadar erken kabul edersek o kadar kafamız rahat olur.* Beklenti olmayınca haliyle hayalkırıklığı da olmuyor. Tabii genelleme yapmakta doğru olmaz bu konularda itinalı davranan erkekler de vardır elbette. Bir de şöyle bir durum var ki, günümüzde özel günlerin de cılkı çıktı. Samimi gelmiyor artık. Daha çok elalem görsün mantığı hakim. Mutluysam mutluyumdur bunu neden başkalarının gözüne sokayım ki? Kısacası beni sevmesi, sadık kalması, güvenilir olması, saygı sevgi dengesi kurulmuş olması, ilişkide iki tarafında mutlu huzurlu olması yeterli benim için. Özel günleri unutmasını dert etmem bu yüzden. Hem beklenmedik anlarda gelen ufak ama düşünülmüş sürprizler daha değerli.
  3. 3
    Önemsemeyen erkektir. Her yerde platoniğinin kaç yaşında diş Çıkardığına kadar bin tane ayrıntı bilgi de dahil olmak üzere özel şeyleri hatırlayan erkekleri görüyoruz.

    Yılda bir kez doğum günümüz var aq onu da hatırlamak ne kadar zor olabilir. Bir doğum günü, bir evlilik yıl dönümü var. Sevgililer günü, anneler /babalar günü de küresel olarak kutlanan günler zaten.

    Sürekli pişkince üste çıkmaları canımı çok sıkıyor. Yau bu hafızanın sınırı yok zaten, neden umurumda değil demiyor da bin tane bahane sıralıyorsunuz?
    • ya hu bu iş fıtrat meselesi, kadın sevgililer gününü, ilişkisini düşünür, erkek vartolu saadettin'i, fener'in yeni transferlerini falan. bu konularda orta yol bulunmalı, bir gün öncesinde erkeğe haber verilmeli, mesele kapanmalı.
    • mesela kadınlar birbirlerinin doğum günü falan da unutmuyorlar, arkadaşlar arasında ama erkekler böyle değil. sen partnerin için malatyaspor deplasmanına gider misin?