kayıt

en yakın arkadaşa aşık olmak

  1. 33
    olası, absürd olmayan durum.

    ne yani, babanızın oğlu mu ?
    ya da annenizin kızı mı ?

    niye olmasın yani, sebep ne ?

    eş/sevili dediğinle zaten iyi arkadaş değilseniz o ilişki tat verir mi lan ?
  2. 34
    belki de size aşık olduğu için yakın arkadaşınız olmuştur, bilemezsiniz.
    olağan bir durum.
  3. 35
    Mümkündür. Ancak ilişki aşamasına gelir mi orası muamma.
    Çünkü ne arkadaşlıklar heba oluyor sevgili olalım derken.
    Ben değil bir arkadaş, gerçekten.
  4. 36
    bana fazlaca karaktersizlik örneği gibi geliyor. insanlar istediğini yapsın tabi de, ben kendim yapsam kendime "ne bok yiyorsun?" derim. Yakın arkadaşım beylerin her bokunu bilirim, onlar da benim çoğu şeyimi bilir, en azından aşk meşk dalgalarını. sadece her haltı biliyor diye de değil, şimdiye kadar yeri gelmiş birbirimize ana baba olmuşuz, kardeş olmuşuz. ensest miyiz amına koyayım? hele sevgilisiyle de arkadaş olduğum insanlar var. tek tük istisnalar dışında yakın arkadaşlarımın kız arkadaşları beni kıskanmaz, çünkü benim karakterimi biliyorlar. (istisnalar da orospu, sonradan arkadaşlar da ikna oldu ayrıldı bilmem ne) şimdi düşünsene karı oğlandan ayrılmış, beş sene sonra oğlan benle takılıyor. bu karı düşünmez mi? "ulan demek bu yaprak o zaman da kesikmiş buna" aldatıldığını düşünse hakkı var. yani benim yüzümden beş sene önceki mesele yeniden birinin canı yanacak.
    siz yakın arkadaşla sevgili olmayı sadece ikinizi ilgilendiren bir şey sanıyorsunuz, evlilikten beter, mahalle muhtarına kadar etkisi var kardeşim bu işin. birinden hoşlanınca arkadaş ayağı çekmeyin, friendzone'dan kanka oluyorsunuz sonra. beş sene sonra da "yaprak ben senelerdir sana aşığım" ben sana oje sürüp, senle pes oynayana kadar aklın nerdeydi? olur ya da olmaz, cesur olacaksınız kardeşim, bu şehirde korkak olanı sikerler.
    hayır düşünsene ailem de seni biliyor ediyor seneledir, seviyor. şimdi beş sene sonra biz yeni sevgili olduk lafına kim inanır? babam "arkadaş ayağına iyi eve kadar sokmuşsun herifi" demez mi? yani ne dese haklı.

    sinirlendim, yakın arkadaşla sevgili olunmaz, siktirtmeyin dalağınızı. arkadaş arkadaştır.
  5. 37
    (bkz: kanka ayağı göt ayağı)
  6. 38
    Uzun süreli arkadaşlığın bozulma sebebidir.güven kaybıdır.hayal kırıklığıdır.ben sana gelip kendi derdimi anlatıyorum sevdiğim insandan bahsediyorum senin sevgilini tanıyorum aynı ortama giriyorum.sonra sen gelip bana böyle seyler sacmalıyosun.bi de buna sebep olarak yakışıyoruz niye olmasin diye düşündüm diyosun.karşılıklı degilse de aramiz bozulmasın yine aynı şekilde devam edelim deyip baya baya mantıklı cevap bekliyosun.
  7. 39
    Bu hayattaki tek vasfım çok iyi kanka olmak o yüzden kimse benim kankalığımı yok sayıp bana aşık olmaz... bu gece de buna yakın ben sigara içimiyorum.
  8. 40
    yapmayın!
    pişmanlık.
  9. 41
    tek taraflı ise acı vericidir.
    iki taraf birbirini seviyorsa itiraf aşaması zor olabilir ama birbirlerini tanıdıkları ve paylaşacak ortak zevkleri olduğu için güzel bir ilişki olur.
    ayrılmak durumunda kalınırsa ise arkadaşlığa dönmek zordur.
  10. 42
    sizi yeterince tanıyan, neye kırılıp üzüleceğinizi bilen, yanında yapmacık davranmadığınız birine aşık olmak güzel. fakat karşılık bulunursa. yakın arkadaşla her zaman diğer insanlara göre daha samimi olunur ve eğer bu bir ilişkiye dönüşürse güzel olabilir çünkü sizi olduğu gibi tanıyan biriyle hayatınızı paylaşmışsınız demektir. ama karşılık yoksa hüsran.
  11. 43
    ileri görüşlü olmayan kişilerin başına gelen durum.

    aşık olabilme kapasiten olabilecek tipleri 'yakın' arkadaş seviyesine getirene kadar aklın neredeydi diye sorarlar adama. ayrıca çok da riskli. yediğin her boku bilen insanla bir şey yaşamayı düşünmek? im-kan-sız.