kayıt

james rodriguez

  1. 1
    fc porto'nun 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu...
  2. 2
    brezilya 2014 dünya kupasında bugüne kadar ki en güzel golü atan futbolcu. ne goldü be.
  3. 3
    monaco'da getiremediği sesi dünya kupasında getirmiş futbolcudur. monaco'nun yönetimi para babası olmasa transfer olur derdim ama şu şartlarda zor gibi.
  4. 4
    kendisine hames diyenleri lebron hames ile beraber dövme isteğimin sebebi futbolcudur. biz latino mafya elemanımıyız yabancı ismi ingilizcedeki gibi okur geçeriz.
  5. 5
    (bkz: galiba bir kolombiyalı efendim)
  6. 6
    turnıvada attığı 6 golle altın ayakkabının sahibi olan oyuncu.
  7. 7
    transfer görüşmesi yapmak için madrid'e giden isim. son derece gereksiz bir transfer olur real için zaten kanat özellikli 3 yıldızı var. bir de rodriguez lüks ötesidir. onun yerine falcao daha tatlı olurdu.
  8. 8
    kendi bireysel gelişimi açısından yanlış bir transfer yapacan olan isim.
    bir manu fena olmazdı.
  9. 9
    twitter.com/...

    miadı dolan xabi alonso, gönderilecek khedira gibi adamların yerine geliyor. başarılı olmasını temenni ederim.
  10. 10
    fake fotoları dolaşan futbolcu. zira takımın 10 numarası benzema bir kere.

    sonracığıma kendisi kanat oyuncusu. hadi diyelim göbekte oynayacak, takımın göbeğine zaten kroos takviyesi de yapıldı. xabi alonso 2 sene daha oynayacak. önde pivot santrafor var diyelim ki bu benzema. onun gerisinde ronaldo, bale ve di maria var. geriye yer kalmıyor oynayacak. kimi kesecek?
  11. 11
    bonservis bedeli 80 ila 90 civarı olduğu iddia edilen isim. sanırım bu sizi şaşırtabilir ancak ben şaşırmadım zira bu adamın son transferi de bir efsane.

    porto'dan monaco'ya ikili paketle gitti james rodriguez ve joao moutinho. porto müthiş bir taktikle rodriguez'i 69 milyon euro, moutinho'yu 1 milyon euro olarak gösterdi.

    Sebebi de şu idi lizbon'dan moutinho'yu alırken satışı halinde %50'si lizbon'un maddesi koymuşlardı. james'i 69 göstererek moutinho'nun bonservisinden gidecek parayı azalttılar.

    yani dünya kupası öncesi pek çok futbolseverin tanımadığı bu kolombiyalı, falcao'dan bile pahalı idi.
  12. 12
    sırf dünya takımıyım ben saksı değilim en çok transferi ben yaparım en pahalı futbolcuyu ben alırım diyen real madrid yönetimin transferi olacaktır. tabi zenginin malı fakirin çenesini yorarmış. tutmuş olduğumuz türk takımların bir icraatını göremeyip adam gibi transferler yapamadıkları için bizde real madridin transferini konuşup eleştirir olduk. alınırsa katkısı olur ancak o takımda kendine yer bulur mu bilmiyorum. çok iyi bir yedek olabilir.
  13. 13
    real madrid'e çok yakın olan futbolcu. 90 milyon euro söylentileri oldukça yaygın. gerekli bir transfer mi, hayır. elbette real madrid'e katkı sağlayacaktır fakat 12. adam olmaktan kurtulamayacaktır. di maria, bale, ronaldo, benzema, kroos ve modricli real madrid hücumuna katılabilecek mi? defans hattına transfer öncelikli duruyorken bu iş neyin nesi? ha bu adam milyon dolarlık real madrid çöplüğüne katılsa da, bütçe yönünden sarsmayacaktır. biz burada 10 milyon euro ile tarihimizin en iyi transferlerini yapıyoruz.
  14. 14
    barcelona ile sidik yarışına giren real madrid'in ısrarla transfer etmek istediği genç yıldızdır.

    futbolcunun kalitesi tartışılacak değil elbet, ama real madrid yerine manu'ya gitmesini isterdim. belki de bir manu hayranı olduğumdandır.
  15. 15
    real madrid'in aynı tip 367892 oyuncu ile ne bok yiyeceğini merak ettirendir. daha gerekli olacağı bir takıma gitmesi taraftarıyım.
  16. 16
    fenerbahçemize hayırlı olan transfer. aziz başkan 100 milyon euro üzerinden anlaşmış, e tabi uefa'dan gelecek 500 milyon tazminat var. başkanım şekil önümden çekil ulan!!!
  17. 17
    Real Madrid Kulübü, Kolombiyalı yıldız James Rodriguez'in TSİ 22:00'de basına tanıtılacağını duyurdu.
    Real Madrid, James Rodriguez'in transferini resmen açıkladı.

    80 milyon euro'ya bittiği haberleri var.
  18. 18
    real madrid'e yararı dokunacak olan oyuncu. formasıyla kamera karşısına geçmiştir:

    fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/...
  19. 19
    nedense 10 numara verilmiş futbolcudur. kimin yerine o 10 numarayı aldı kafam karıştı ama umarım benzema'yı kaçırmazlar elden.
  20. 20
    63 milyon pound'luk bonservis ücreti ile futbol tarihinin en pahalı 4. transferi olmuştur. (1- bale, 2-ronaldo, 3-suarez)
  21. 21
    isco varken alınması taraftarın gövde gösterisine bayılmasından dolayıdır.
  22. 22
    dünya kupasında yarattığı pazarını çok iyi değerlendirmiş futbolcudur. şimdi bu geldiği noktanın da hakkını verirse real madrid cidden tehlikeli bir takım olacak. sanki daha önce değilmiş gibi.
  23. 23
    vine.co/...
    vine.co/...
  24. 24
    copa america'da kolombiya'nın paraguay'ı yendiği maçta oynadığı futbolla süperstar adayı olduğunu bir defa daha gösteren isim. kesinlikle üzerine kadro kurulup yatırım yapılası bir yıldız. bir seviye daha atlayıp ronaldo-messi-neymar seviyesine gelebilir.
  25. 25
    real madrid'te süre bulamadığı için ayrılmayı düşünebileceğini söylemiş geçenlerde. bugün de sergio ramos bu açıklamayı doğru bulmadığını söylemiş. real ile bağları koptu diyebiliriz artık. real 2010'da dünya kupasında parlayan mesut'u aldı ve en yüksek verimi de sağladı. sonra 2014'te aynı şeyi bu çocuk için denedi ama bu kez tutmadı.