kayıt

sofiane feghouli

  1. 1
    valencia'nın 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu...
  2. 2
    cezayirlidir. cezayir milli takımı ile 2014 dünya kupası'na katıldı.
  3. 3
    çok derin, acayip derin, çok pis derin bir kaynaktan aldığım haberlere göre fenerbahçe'nin yeni transferi.
    • zamanında futbola ilgiliydim ....
  4. 4
    fenerbahçe'nin transfer etmesi halinde moussa sow'un yüksek ihtimal takımdan ayrılacağı oyuncu.

    bu arada valencia 10 milyon €'ya burun kıvırıyormuş.
  5. 5
    yine ismi anılmaya başlanan top tepici. yaşı ve yetenekleri iyi ama biraz sorunlu bir arkadaşmış. türkiye de sorunlu futbolculara pek yaramıyor biliyoruz ki. hayırlısı neyse o olsun.
  6. 6
    west ham united'a transfer olan futbolcu. yalnız öyle bir fotoğraf vermiş ki lösemi hastası bir çocuğun haberi gibi ekrana baktım.

    pbs.twimg.com/...
  7. 7
    Gün itibariyle adı Galatasaray ile anılmaya başlanması sonucu, her yıl Türkiye'ye yazılan transfer dönemi efsanelerimizden olma yolunda önemli bir yol katetmiş cezayir asıllı kanat oyuncusu. Belhanda, gomis, podolski ve valbuena Türkiye'ye gelmiş ve Ronaldinho'nun artık olmayacağı belli olmuşken spor medyamıza yeni alternatifler gerekiyordu tabii..
  8. 8
    galatasaray ile anlaştığı haberleri gelen kanat oyuncusu. bakalım neler olacak?
  9. 9
    cenk ergün'ün açıklamasıyla galatasaray'a hayırlı olsun diyebileceğimiz oyuncu.

  10. 10
    Bugün de gelmeyen Yasinsavar. Yarına gelir umarım.
  11. 11
    kendisiyle ilgili düşüncelerim ektedir: www.youtube.com/...
  12. 12
    www.galatasaray.org/...

    Nihayet KAP bildirimi gelen aslan.
  13. 13
    twitter.com/...
  14. 14
    29 ekim 2017 trabzonspor galatasaray maçında direkt kırmızı kart ile oyun dışı kalmış.

    kaç maç ceza alacak göreceğiz.
  15. 15
    kesinlikle bonboş bir futbolcu.

    kuzey afrikalı oyuncuların istikrarsız olmasına en net örneklerden. iki üç sezon evvel fenerbahçe alacaktı, ilgileniyordu. iyi ki alamamış. maçta bir şut çeker gol olur o başka mevzu, ama oyun içindeki etkisi yok denecek kadar az.
  16. 16
    Çok ilginç bir futbol oynadı bugün. Her topu gerekli gereksiz pas vermeye çalışıp ezdi. Verdiği pastan sonra da arkasını dönüp yürümeye başladı. Mental olarak belhanda ile birlikte sahanın en bitiklerindendi.
  17. 17
    galatasaray'ın en disiplinsiz futbolcusu. hadi resmi maçlarda çok gerginsindir böyle hareket yaparsın anlarım ama hazırlık maçı oynuyosun ulan mal herif.

    twitter.com/...

    amk keli. annene atlıyım.
  18. 18
    Kendisinin kazandığı paranın en fazla 100'de 1'ini kazanan bir futbolcunun futbol hayatına kastedecek kadar sağlam bir orospu çocuğu.
  19. 19
    Aynı maçta aynı oyuncuya (gomis) 3 asist yapmış kel. İyi performans.
  20. 20
    Galatasaray'ın son haftalardaki en kritik oyuncusu olacaktır. Trabzon maçındaki performansını kalan 7 maçta da gösterirse Cimbom'u şampiyon yapar.
  21. 21
    gss.gs/...
    Şu dörde bir pozisyonu piç ederek, sinir krizi geçirten yetenekli futbolcu. Bu sezon şu ana kadar pek verim alamasak da gelecek sezon patlama yapacağını düşünüyorum.
  22. 22
    çok sakatlık geçirmesi kötğ oldu ama kritik anlarda attığı kritik goller var. çok seviyorum bu adamı, ilerde iyi basıyo, savunmaya yardıma geliyor. son vuruşlarda şanssız biraz. dünya çapında bi star.
  23. 23
    6 mayıs 2018 akhisar belediye galatasaray maçında yaptığı asistle "form geçici klas kalıcıdır." sözünün hakkını veren Cezayir aslanı.
    Ayrıca Seleznov'un taklidini yaparak güldürdü beni.

    Haftaya cezalı olduğu için oynayamayacak. Mariano iyileşirse, Mariano-Linnes sağ kanadını izleyebiliriz.
  24. 24
    Forvet arkasında, sağ kanattan daha iyi oynuyor. Fakat fizik gücü düşük. Uzatmalarda saçma sapan top kayıpları yaptı ve çoğu zaman kayboldu.
    Şu an transfer yapma şansımız olmadığı için Belhanda, Fernando'nun yanına geçmeli ve kendisi forvet arkasına geçmeli. Onyekuru yahut Sinan da sağ kanatta yer almalı.
    Şematize edersek;
    Fernando---Belhanda
    -----------Feghouli
    Onyekuru-------Rodrigues
    (Sinan)
    Mevcut şartlarda en makul diziliş bu oluyor. Zira yıllık 3,85 milyon € garanti ücret alan bir topçuyu kenarda oturtmak gibi bir lüksümüz yok.
  25. 25
    13 milyon Euro bedelle Al Hilal takımına transfer olduğu iddia ediliyor. Gerçekse çok iyi para. Rahat bir şekilde forvet ve stoper transferlerini tamamlarız.Genç potansiyelli bir forvet bir de tecrübeli bir stoperle huzur içinde transfer sezonunu tamamlarız.