kayıt

toplama bilgisayar gibi giyinen insan

  1. 1
    *
    Farklı tarzları aynı bedende birleştiren insandır.
    Aklıma ilk olarak yıldız tilbe geldi :/
  2. 2
    zevksiz giyinen insanlar için "paçoz" kelimesi cuk oturur. paçozun ne olduğunu örneklemek için vücut ölçüleri müsait olmadığı halde ısrarla slim fit giyinenleri hayal etmeniz yeterli olacaktır.

    yarı bilimsel uyarı: toplama bilgisayarın bileşenlerinin seçimi kendine özgü mantık silsilesi içerir. bilgisayarın kullanılacağı işe/oyuna cevap verecek dizayn için birbiriyle uyumlu çalışacak marka ve model işlemci, ram ve kartlar seçilir. ortaya kötü bir ürün toplanmışsa suç ya müşterinin cebindeki akreplerde ya da bilgisayarcının önceki mesleğindedir. işi en ucuza kapamak isteyen müşteri ile bilgisayarla alakası olmadığı halde sırf bu işte iyi para var diye bilgisayarcı olan girişimci(!) birbirini bulduysa yapılacak en iyi şey çekirdek çitleyip dönen muhabbeti izlemektir.

    sosyal uyarı: lütfen zaten karizması epey darbe almış bilişim mesleğini zevksiz giyinenleri tasvir etme aracı olacak kadar ayağa düşürme çabalarına alet olmayalım. paramız ve sağlığımız için işine vakıf yeterli sertifikasyonu olan kişi ve kurumları tercih edelim. şimdi reklamlara geçebiliriz.
  3. 3
    en iyi verimin en iyi şekilde şekillendirilmiş toplama bilgisayarlardan alındığı düşünülürse, toplama işinin niteliği ile değerlendirilebilecek insandır.
  4. 4
    Markete ya da kuaföre giden insandır. Ne bulduysa üstüne geçirip çıkar evden.
  5. 5
    Normal hayatımda böyle giyinmekten çekinmemeyi bi başarsam da kafam rahat etse