kayıt

sünnet

  1. 1
    erkek cinsel organının uç kısmının kesilmesine verilen ad.

    müslümanlık ile ortaya çıktığı söylenmekte. bu büyük bir yanılgıdır. antik mısır'dan beri devam eden bi olay bu. tabi diğer bi anlamı daha var, müslümanlıkla alakalı. neyse antik mısır tıbbı, sünnet olayına da el atmıştır. bilin istedim.

    imgim.com/...
  2. 2
    kimilerine göre cinsel hastalıklardan korunmayı sağlayan, tıbbi bir operasyon. ülkemizde, düğün, dernek, mevlidler eşliğinde gerçekleşir genelde.

    ayrıca bir de belediyenin gerçekleştirdiği toplu sünnet merasimleri de vardır.

    imgim.com/... gibi.
  3. 3
    etli pilavın iç malzemesi.
  4. 4
    acıyla sonlanan operasyon.
  5. 5
    "Yumurtanın sarısı gitti x'in yarısı" "oldu da bitti maşallah nazar değmez inşallah" gibi acayip şarkılarla acının hafifletilmeye çalışıldığı düğün.
  6. 6
    Peygamber efendimiz Hz.Muhammet (s.a.v)'in yapmış olduğu işlerdir.
    • Kendileri sünnetçiydi.
  7. 7
    www.dailymotion.com/...
  8. 8
    eski geleneklere sadık kalınmış ve "dinimiz böyle emrediyor" diyerek minik çocukların cinsel organlarını acı vererek tören eşliginde kesmişlerdir . ileride ergenlik ve evlilik dönemine kadar bilinçaltında psikolojik negatif etkiler bırakmasıyla ünlüdür . bu yüzden birçok evliligin bittigini duymuştum .
  9. 9
    su bulamayan arapların pipilerini temiz tutmak için buldukları yöntemdir. penisin fazla derisi kesilir böylece araya pislik kaçması önlenir fakat bu penisin hayat boyu yaralı kalmasına yol açar, dikiş izlerine çok fazla sürtme gerçekleştirilirse kanamaya yol açar.
  10. 10
    kuran da belirtilmeyen islam öncesi adet.
  11. 11
    peygamberin yaptığı davranışları yapmaktır. yani ne kadar nefes alırsanız, ne kadar çok yemek yerseniz o kadar çok sevap kazanırsınız.
  12. 12
    dini inanç ve gelenekler nedeniyle yapılan cerrahi bir işlem.
  13. 13
    oğlumun sünnet düğününde yer tutmuştum ve baya eğlenceli bir organizasyon yapmıştım sihirbaz palyaço falan çağırmıştım sizlerede tavsiye ederim ..

    www.sunnet-organizasyonu.net...
  14. 14
    peygamber efendimizin yaptıklarını yapma eylemi. elle yemek yemek, sol elle taharet almak, yemek yerken sağ dizi kırmak gibi bazı eylemler mevcut. yalnız yapıldığı dönem göz önünde bulundurulduğunda onların çouğunu bu devirde yapan insanların varlığı ne halde olduğumuza bir işaret.

    e o zaman git ata bin, jokey ol cenneti garantile.
  15. 15
    penisin duyarlılığını 3/1 oranında kaybetmesine yol açan bedenin bir parçasını kesme eylemi. yahu küçücük bebekleri kestiriyorsunuz bu gelenek nereden geliyor ben bunu neden yaptırıyorum yararı ne zararı ne dedin mi hiç ? doğar doğmaz müslüman olması ahkamını kimsin veriyorsun. onun izni olmadan nasıl bedeni üstünde hak sahibi olabilirsin. peygamber dönemi ile şimdiki zamanı ayırt edin. aklınızı kullanın diyor kitap.
  16. 16
    ''islam din özgürlüğü sunar'' diyen tatlı sus miminlerinin görmezden geldiği konulardan birisi.

    bu konuda uzun uzadıya yazılar yazılır, ama anlamsız. zira böyle saçma bir şeyi tartışmayı bırakın, mevzusunu bile yapmak net aptallıktır.

    müslüman coğrafyasına nefret duyma sebebidir ayrıca.

    (bkz: islamofibi candır)
  17. 17
    (bkz: pipimize bıçak işleyebilir ama düşüncelerimize asla) *
  18. 18
    upload.wikimedia.org/...
  19. 19
    islamiyetin şartlarındandır.

    www.ucuzsunnetorganizasyonu.com/...
  20. 20
    yeniden doğuş, diriliş. erkek çükünün doğum günü. küçük alevininki 24 ağustos. hediyeniz varsa kabul edebilirim.
  21. 21
    Sağlıkla alakası şehir efsanesi ise sikko bir durumdur. Ki bence yok. Ulan madem çok dincisiniz, kadınların kaş alması ne bileyim dövme yaptırmak falan günah da yine insan vücuduna yapılan bu direkt değişim farz mı. Hıı ok amk. .s
  22. 22
    pbs.twimg.com/...
  23. 23
    twitter.com/...
  24. 24
    şöyle bir şey okuduğum olay:

    www.bilimislam.com/...
  25. 25
    tanrılar ve tanrıçalara sunulan hediyedir. başta kökünden kesiyorlardı, sonra baktılar, nüfus sıkıntıya girdi, ucundan almaya başladılar.

    ekstrembilgi.com/...
    • kadınları da ediyorlar afrika'da.