kayıt

metin feyzioğlu

  1. 1
    ankara üniversitesi hukuk fakültesi ceza hukuku anabilim dalı ve türkiye barolar birliği başkanlıklarını aynı anda yöneten hukuk profesörü ve avukat.
  2. 2
    cumhuriyet halk partısi'nin genel başkanlığı için kulislerde geçmektedir.
  3. 3
    eğer chp'nin başına gelirse, chp'ye farklı bir ivme kazandırabilecek profesör. hukuk alanında ki yetkinliği ve zekası siyasete de yansırsa, güçlü bir muhalefet yaratılabilir chp'den.
  4. 4
    imalı sözlerle sadece eleştiri üzerinden sükse yapmış barolar birliği başkanı. muhalefetin yapabildiği tek iş olan yergi ile muhalefette güzel yerlere gelebilir ancak muhalefetin kronik rahatsızlığı olan icraat eksikliği nedeniyle, geldiğiyle kalır.
  5. 5
    AKP'ye can simidi olmuştur. istediği kadar tayyip Erdoğan'a atar gider yapsın.
  6. 6
    bu adam nasıl oldu da ergenekon'da içeri alınmadı merak ediyorum.

    twitter.com/...
  7. 7
    chpnin gelecekteki başkanı.
  8. 8
    nasıl da ağlıyor "bu nosol odoloot törörörrööö :((" diye. ahahaha
    • Nasıl eğildiğini ben henüz unutmadım..
  9. 9
    Güzel bir işe imza atan adam.
    Gerçekten helal olsun.
    www.instagram.com/...
  10. 10
    türkiye barolar birliği başkanı, ceza hukuku profesörü. dedesi turhan feyzioğlu da hukukçudur. 12 eylül yönetiminin ilk başbakanı'dır. ancak bu başbakanlık 6 saat kadar sürmüştür...
  11. 11
    badem bıyık bırakmıştır.

    pbs.twimg.com/...
  12. 12
    Sosyal medyada yaklaşık bir aydır takip ediyorum kendisini. Önceden de boyle miydi bilemiyorum ama sanki barolar birliği başkanı değil de siyasette nabız yoklayan isimler gibi her yeri geziyor, o yönde açıklama yapıyor. Barolardan istifa sesleri yükseliyor yavaş yavaş.
  13. 13
    ilgili videodaki yeteneksiz atarlarının sarayla danışıklı hamasetler olduğundan adım kadar emin olduğum şahıstır. eko başkan şimdiden yüzde ellinin ortak lideri olmuştur. bağzı karanlık dehlizleri daha çok korkutan ise, diğer yüzde elliden de gelişler hızlanmaktadır. sarayda hukuk günü kutlayan sayın fevzioğlu buna karşın bir truva atı gibi sahneye sürülmüştür. halkımız bunu yemeyecektir. dutmayacaktır.
  14. 14
    yargı reformuyla ilgili konuşan rte'yi alkışladığı için linç yiyen barolar birliği başkanı.

    oyun değil lan bu hayat bu hayat. adamın alkışlamak yerine oturduğu yerde şoryuken çekmesini bekliyorlar. türkiye'de adalet sisteminin gelişimini alkışlayabilecek en önemli adamlardan birini linç ediyorlar.

    bu ne sorunlu bir kitledir lan böyle? istanbul'un olabilecek en berbat yerine yapılan havalimanını eleştirmez, havalimanında "sokak süprüntüsü" diyen kadını 10 gün eleştirir. bir dizinin finali için "iyi olmuş lan işte" diyen adamı 5 gün linç eder. küfür eder.

    ya bence siz olmadınız. yani bu 90 nesli komple olmadı. sahiden. işin en kötü yanını tekrarlamakta beis görmüyorum. komple olmadınız. ve bu kanıtlanmış bir gerçek.
    • 93'lüyüm, sekste güçlüyüm kardeş..
  15. 15
    kesinlikle çok absürd bir sebepten linç yediğini düşündüğüm barolar birliği başkanı. metin feyzioğlu'nu hükümet yalakası diye suçlamak kadar komik bir durum olamaz herhalde.

    çok acımasız bizim insanımız çok...
  16. 16
    tespit yapmak isteyenlerin yanlış nokta olarak seçtiği kişidir.

    takip etmediğiniz konular hakkında ahkam kesmeyiniz. metin feyzioğlu, uzun bir süredir barolar birliği başkanı gibi değil de siyasi parti lideri gibi ülkenin dört bir yanını geziyor. avukatların özü muhalif olmakta yatar. feyzioğlu nedendir bilinmez bu çizgisini çoktan kaybetmiş, eski söyledikleriyle zıt bir tutum içerisine girmiştir. avukatların gerek hakim-savcılar gerek vatandaşlar nezdinde bu kadar örselendiği bir ortamda, dahası can kayıplarının arttığı günümüz şartlarında, ne işe yarayacağı meçhul yeşil pasaportu hunharca alkışlaması elbette eleştirilecek yersiz bir tutumdur.
  17. 17
    Emine bulut cinayeti hakkında verdiği açıklama ile şaşırtandır, sanki münevver karabulut 'un katilicem garipoğlu denilen karaktersizi savunmamış gibi.

    twitter.com/...
    • Ne saçmalıyorsun sen ya, manyak mısın nesin?
    • insan ol demek isterdim ama seni de zorda bırakmak istemiyorum. Kapa çeneni o yüzden.
    • Kaale alınacak birisi değilsin. O yüzden kapa çeneni.
    • Sen şerefli biri olduğunu iddia ediyorsan ben şerefsiz olabilirim problem yok. Yallah.
  18. 18
    kendisi hakkında şöyle bir yorum görünce garipsediğim kişi: "sanki münevver karabulut 'un katilicem garipoğlu denilen karaktersizi savunmamış gibi. "

    metin feyzioğlu cem garipoğlu'nu savunmadı zaten ? yani sinirinizi anlıyorumda memlekette herkes bir şeyler uydurup uydurup inanıyor. metin feyzioğlu cem garipoğlu'nun değil babasının avukatlığını yapmıştır. babasıda ikinci celsede beraat etmiştir. ailesi cem garipoğlu içinde avukatlık istemiş fakat kendisi reddetmiştir.

    memleket koca bir yalanın içinde yaşıyor amk. iyisi kötüsü, ocusu bucusu herkes bir tarafın uydurduğu bilgiler içinde boğulup gitmiş vay aq.
  19. 19
    Şöyle bir beyanı olmuş.

    HSK'nın yapısı değişirse dolar 2 lira düşer, yabancı yatırımcıya nasıl güzel bir mesaj veririz.

    Tam yolunu buldu.
  20. 20
    Okulumda ceza usul hukuku dersi veren, aynı zamanda tbb başkanlığı yapan kişi.

    Karakter ve hukuki kişiliği hakkında yorum yapmak istemiyorum.
  21. 21
    iyice sevilmeyen bi figür olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

    mobile.twitter.com/...
  22. 22
    kendinden tiksindirtmeye kadar varabilecek hallere düşmüş adamdır. önceden ne çok severdim bu adamı.
  23. 23
    evrildiği çizgiyi anlamak oldukça güç.

    türkiye'nin suyundan mıdır, toprağından mıdır nedir koltuk kaygısı taşıyanlar bambaşka bir kişiliğe, dünya görüşüne sahip olabiliyor. ben şunu demeliyim ki düşünceler zamanla değişebilir. elbette. ancak gelecek kaygısıyla yahut beklentiyle oluşan bu değişim oldukça itici.

    başkan, en iyisi sen sucuklu tost yapmaya, tontik ile dolaşmaya ver kendini. ha belki çok şey istiyoruz ancak idare mahkemesinin kararına da uy.
  24. 24
    ankara'ya yürüyen baro başkanlarını karşılayacak olan diğer baro başkanlarının yanına gidip fotoğraf çektirilerek bölünme mesajı vermiş.

    twitter.com/...

    yok artık amk.
  25. 25
    şaka gibi hareketlere imza atan hukukçu. 10 yıl önceki metin ile alakası yok.