kayıt

the office

  1. 1
    *

    nbc'nin efsane komedi dizisidir. sitcom değildir. 9 sezondur.

    ciddiyim izlemeyen çok şey kaçırıyor. her duyguyu yaşatan dizi bildiğin kalite. her sezonu birbirinden iyi.

    bide huyumdur herkese söylerim ''izleyin kaliteli dizi'' diye kimse izlemez sonra ödül falan alır herkes bahseder kimse de demez ki ''oban söylemiştin bize hatırlıyorum.''.
  2. 2
    aga çok özledim yemin ediyorum. resmen 2-3 kez daha baştan sona izlenir.

  3. 3
    yok arkadaş böyle bir dizi ya.

    www.youtube.com/...
    www.youtube.com/...
  4. 4
    inceden inceye düşündüren dizi, bu sahneyi gülmeden nasıl çektiler acaba.
  5. 5
    6. Sezon 10. Bölümünde bulunduğum hayatımda izlediğim en mükemmel dizidir. Dwight ve Michael favori karakterlerim. Her bölümde kahkahalarla boğuluyorum. Gerçekten insana mutluluk ve moral veriyor. Herkese izlemelerini tavsiye ediyorum.
  6. 6
    7. Sezon 24 veya 25. Bölümden sonra eskisi gibi tat vermemeye başlıyor, ben yine devam ediyorum ama gerçekten kendimi zorlayarak izliyormuş hissine kapılıyorum.
  7. 7
    ikinci sezon onayını zar zor alan ama bir aldığında da pir alan mükemmel dizi. dizi bile değil bir hayat felsefesi. (bkz: mockumentary)

    yazar ve yapımcılarından michael schur, dwight schrute karakterinin kuzeni mose'u canlandırmıştır aynı zamanda.
  8. 8
    izlemekten sıkılmadığım tek seri galiba canım mı sıkkın açıyom kafadan bir bölüm keyfim yerine geliyor harika bişi.
  9. 9
    epey kaliteli dizi olmasına rağmen, dizi trailer park boys isimli diziden epey etkilenmiştir.
  10. 10
    genelde 9. sezonun son 4 5 bölümünü hep bırakırdım başka zaman izleyim diye. o başka zaman dün imiş. sonunda dün finale kadar izleme kararı aldım sonra finali de izledim. finalde Michael Scott'u görünce onu ne kadar özlediğimi fark ettim. bu kadar üzüleceğimi düşünemezdim dün gece resmen ağlayacak duruma geldim finalde. 8 ve 9. sezondan da çok zevk alamadım michael olmadığı için. finali de ya beğenmezsem diye hep sonraya atıyordum. keşke daha önce izleseymişim. hatta dün 1. sezonun ilk bölümlerinde michael'e tahammül edemediğim aklıma geldi nerden nereye gelmişiz be. keşke michael gibi bir arkadaşım olsa bu arada. neyse hala gülmek istediğim zaman herhangi bir bölümünü izlemeyi sevdiğim bir dizi olarak kalacak.
    dizi listemde hala en başta office var.
  11. 11
    Ara sıra rastgele bölüm açıp izleyip yeterince unuttuğumu fark edince baştan tekrar izlediğim dizi. Daha dün bi bölüm açıp izledim, yeterince unutmamışım
    Tekrar izlemelerimde michael gittikten sonrasına biraz devam edip bırakıyorum genelde

    Unutsak da tekrar izlesek...
  12. 12
    dün gece başladım, hakkında çok muazzam şeyler duymuştum. bu zamana kadar deneme fırsatım olmadı sezon sayısından mütevellit.

    2.sezona geçtim. ''başlarda biraz sıkıyor ama sonradan devleşiyor'' yorumlarına güveniyorum, yine de güldürüyor.

    Michael Scott, sen muazzam bir detaysın asdfghjklşi
  13. 13
    Ricky gervais'in işinde ne kadar iyi olduğunun kanıtı dizilerdir.
  14. 14
    dwight'ın yangın tatbikatı sahnesini birkaç günde bir izlediğim dizi.
  15. 15
    PA PA pam
    PA PA. PA PA pam
    PA PA pam
    Papa Paaaam Paaaam papa

    youtu.be/...
  16. 16
    Uk versiyonunu izledim ve us versiyonunun da imdb puanı yüksek bölümlerini izledim.

    Ne kadar cringe ve komedi dizisi gibi dursa da beni sık sık üzen, ağlatan yapımlardı.

    Özellikle Ricky Gervais babanın başrol olduğu ofis muhteşemdi. Şimdi gidip bir kez daha bakayım.
  17. 17
    #1691015
    hala devam eden durum hala 1. sıramda bulunan dizi ve hala hayattaki michael gibi arkadaşım olsa keşke diyorum
  18. 18
    ülkemizde hala gerektiği değeri göremediğini düşündüğüm dizi... acaba komediden annamıyor olabilir misiniz beni biraz şüpheye düşürüyorsunuz ülkemiz insanları
    • n o k t a
  19. 19
    Başladığım ama devamının nasıl geleceğini kestiremediğim dizi.bilen birileri varsa dmye uçsun lütfenn. Jim'den gossip girl nate havası seziyorum, dwight açılacak gibi duruyor.
  20. 20
    İnatla uk versiyonunu savunacağım dizidir.
  21. 21
    youtu.be/...

    Harika bir parodysini buldum.
  22. 22
    seinfeld ve community ile birlikte izlediğim en iyi komedi dizilerinden biri oldu. oldukça kısa sürede izledim. bu yüzden dizinin çok komik olan bazı yerlerinde gülemediğimi hatırlıyorum. bazı bölümleri hüzünlendirdi, bazı bölümleri acayip hayat dersleri verdi. hayat dersi dedim, kendimden tiksindim. başka bir kelime ile anlatmaya üşendim işte. michael scott nevi şahsına münhasır bir karakter. arada gıcık ettiği oluyor ama işte o daimi absürtlüğü bazen bazı olaylar karşısında çok ama çok etkili bir şekilde fark yaratıyor. sadece michael gibi absürt bir kafa yapısına sahip olabilenler kırmadan dökmeden ve kimseyi üzmeden o olayın üstesinden gelebilir. dizi üzerine bir sürü şey yazılır ama gerek yok.
  23. 23
    yaklaşık bir saat önce bitirdiğim dizidir kendisi. 6 ocakta başlayan serüvenim bitti. bir anda karar verip başlamıştım ve aldığım en iyi kararmış meğer... ilk iki sezon müthiş sıkıcı olsa da sonrası çok güzeldi. dwight schrute hayatım boyunca unutamayacağım, jim halpert ise hayatım boyunca bekleyeceğim eş adayı oldu. çok güzel bir diziydi. harika bitti. hiç unutamayacağım bir zevkti benim için.






    that's what she said.
  24. 24
    bu yazacaklarım uk versiyonu için değil, us versiyonu içindir.

    uzunca bir süredir takip ettiğim youtuberların konuşmaları arasında geçen diziydi. merak edip başladım, kısa sürede de bitirdim. ilaç gibi geldi. micheal scott karakteri ayrıldıktan sonra bir süre bocaladılar, ama yine de iyi idare ettiklerini düşünüyorum. hep belli bir standartın üstünde tuttular.

    sikko sikko final yazan senaristler keşke şunun finalinden biraz feyz alsalardı. izlediğim en iyi finallerden birisiydi. hafif buruk bir tat bıraktı sona erdiği için, ama boka sarmadan bitirmişler, o açıdan sevindim.

    favori karakterim ise genç kızların sevgilisi kevin malone. özellikle şu videoda 03:41'den itibaren duyguyu çok iyi geçirmiştir. kelimelerin boğazında düğümlenmesi, gözlerinin kızarmış olması, içini dökecekken konuşamayıp, buruk bir gülümsemeyle bağlaması çok hoşuma gidiyor.
  25. 25
    michael scotta aṣık olduğum dizi. o gittikten sonra izlemedim direkt finali izledim gittiği bölümde de ağlamıṣtım..
    (bkz: gel bir sarayım aşkın olayım)