kayıt

the blacklist

  1. 1
    başrol oyuncuları james spader ve megan boone olan nbc dizisi. çok fazla klişe içermesine rağmen james spader'ın muazzam oyunculuğu sayesinde kendisini izletmektedir, candır. *

  2. 2
    Gece gece ilk iki bölümünü çekirdek gibi çitlediğim dizi. Başaeılı, saracak gibi ama bir yandan da 5 bölüm sonra bayar gibi. Tez vakitte Biraz daha İzleyip görüşlerimi halka tekrar sunacağım. Tşk.
  3. 3
    Çıktığı günden beri izlediğim dizi. Bazi gercek olayları kurgu adi altında bir cok defa izletmiş olan mükemmel yapım. Kategorisindeki diğer dizilerle çarpışır. Gerekirse çıkarır masaya da vurur.
  4. 4
    the blacklist: redemption yan dizisi ile birlikte çok ayrı bir havaya bürünmüş olan dizidir. 4. sezon ile birlikte benim için tüm zamanların en iyi 5 dizisi arasına girmiştir.

    işleyiş olarak person of interest, fringe gibi üçüncü dördüncü sezon açılan bir dizi. tadını tam anlamıyla alabilmek için sabırla izlemenizi tavsiye ederim.
  5. 5
    suç, gizem, drama türlerinde oynayan nbc dizisi. suçlu reddington karakterini canlandıran james spader abimiz var. dizinin pilot bölümünden itibaren karizma konuşuyor zaten. sen seyrettiğinle kalıyorsun. iş ortağı Elizabeth Keen'i canlandıran Megan Boone tatlı bi hatun bi kere. fbi ajanı olunca sert yüzünü takınmış tabii olsun. ikili olarak güzel yakışmışlar. Dizide Reddington tüm suç camiasının akıl danışmanıdır. En çok aranılan suçlunun bir gün ortaya çıkıp teslim olmasıyla işler değişir. Daha önce birlikte çalıştığı tüm suçluların yakalanmasına yardımcı olma teklifi sunar. tek şartla tabii. bilgiyi bir tek ajan Elizabeth Keen'le paylaşacaktır. Takip edilesi çerezlik dizi olmakla birlikte klişelerde boğulan bir dizi olduğu çok dile getirilmiş. yalnız ben rahatsızlık hiç duymadım. türüne göre diğer dizilere hakim biri olmadığımdan olsa gerek.
  6. 6
    beşinci sezon birinci bölümü malum yerlere düşmüş olan dizidir.
  7. 7
    işi gücü bıraktırıp psikopat gibi kendini izlettiren pislik dizi.

    geç başladım ve çekilmiş bölümleri bitirmeme yalnızca 5 bölüm kaldı.

    bir süre sonra ses alamazsanız bilgisayar karşısında ölmüşümdür. polise değil, raymond'a haber verin.
  8. 8

    sadece james spader için bile izlenecek dizi. bazen dizinin konusu, işlenişi çok basit kalıyor ama ana hikaye ( red, hayatı ve kızı) o kadar muhteşem ki, hemen bir sonraki bölüme geçmek istiyorsun. ilk sezona göre , ikinci sezon bir tık daha üstünde. ama keen olacak hatunun kaprisi, tek mimikle polat alemdar gibi oyunculugu cok sıkıyor. yine de james senin icin sonuna kadar izlemeye devam
  9. 9
    6. sezonu başlamış. izleyenlerine duyurulur...
  10. 10
    sadece tek bir ajan ile çalışma şartıyla kirli işlerin ağa babalarının bulunduğu elindeki defteri fbi ile paylaşan ve yakalanmalarına yardımcı olan reddington'ın çevresinde dönen polisiye dizi.

    adamın mimikleri bir beni deli etmiyordur herhalde.
  11. 11
    netflix'e gelmesi üzerine izlediğim, başrollerini (bkz: james spader) ve (bkz: megan boone)un paylaştığı polisiye dizi. Bir fbi ajanı ile suçlunun iş birliğini anlatmaktadır. İlk üç beş bölümünü klişe ögelerle dolu olduğundan zar zor geçebildim. Ama dizi ilerledikçe daha da açıldı, hikayeleri işleyiş şekli daha düzgün olmaya başladı. karakterlerin hikayelerindeki gizem yüzünden izledikçe izleyesim geliyor.