kayıt

yapı kredi yayınları

  1. 1
    güzel kitaplar basan ve kapak tasarımında başarılı olan yayınevi. ayrıca her kitabın kendine has ayracı vardır. o ayraçlara hastayım.
  2. 2
    en çok satılan kitapların basıldığı yayın evi. kaliteli çevirmenlerin olduğu kitapları basıyormuş gibime geliyor. her kitabı bir başka güzel. ulan bunları okuyanda patikli yazarın birde benim yky de çalıştığımızı sanar.


    patikli yazar: *
  3. 3
    İkinci yeni'nin * ekmeğini fena halde yediğini düşündüğüm yayınevi. Hele ki değişik ve tamamen satış odaklı derlemelerine çok sinirleniyorum. Ama yine de edebiyatla hatta yazılıp basılan herhangi bir şeyle alakanız varsa yapı kredi yayınlarından uzak kalamazsınız. Bu bakımdan yayın dünyamızda çok önemli bir yerde otururlar.
  4. 4
    fiyatları hep aynı olan yayınevi galiba. 2005 yılındaki harry potter kitabının fiyatı şu an o zamanla aynı.
  5. 5
    bazı elzem kitapları kendilerine yonttukları için beni deli ediyorlar. edebiyat kuramlarıyla ilgili metis'in seçkilerini beğeniyorum hatta genel olarak metis favori yayınevim, ama gel gelelim yky inceleme alanında bazı çok önemli anı kitaplarını kendisi çıkarttığı için yüksek fiyatlara razı olmak zorunda kalıyorum. bazen para biriktirip orjinal dillerinde alsam da kitapları, arada yüzümü yky'ye dönüyordum şimdi dolar sağolsun yky'den başka seçeneğim kalmadı.

    bok gibi bir yayınevi.
  6. 6
    kapak tasarımları güzel ve kaliteli kitaplar çıkartan yayınevi.
  7. 7
    çevirilerine verdikleri önemden dolayı sevdiğim yayınlardan birisi