kayıt

sibel can

  1. 1
    1970 doğumlu kadın sanatçı... dansözlükten şarkıcılığa geçen ve gerek özel hayatı gerekse müziği ile çok konuşulan bir isimdir... ayrıca kliplerinde şöyle bir özellik vardır tam şarkı coştuğu anda susup sibel can tribi atar şarkıya...
  2. 2
    (bkz: sibel can diyeti)
  3. 3
    cdn.yemek.com/...

    çok benziyoruz...
  4. 4
    popüler olan her şarkıyı yorumlamak zorundaymış gibi hisseden şarkıcı.
    sesi kötüdür/değildir demiyorum ama yeter, gerçekten yeter.
  5. 5
    o ses türkiye'nin yeni jürisi.
  6. 6
    tam böyle yenge, elti veya baldız seksapeli olan bir kadın profili var.

    hayaller kurdurtan türden balık etli.
  7. 7
    O ses türkiye'ye yakışmamış ya. Tam bir ağır hanım hanımcık mutevazi bir ablaymış. Hadise ile kapışmak için biraz daha cazgır olması gerekiyor sankim.
  8. 8
    duba olmuş yılların sultanı.
  9. 9
    Bizim temizlikçi rus yeter'i koy koltuğa aynı amk.

    Böyle jüri mi olur lan fkdjkdkdndjdms
  10. 10
    Yine kilo vermis biraz. Ah ablam ah bizi boyle sevemediler gitti. Vermiyorum artik kilo milo valla sende birak bu isleri. Sisko diyenleri de yiyelim.
  11. 11
    sibel hanıma olan aşkım, sevdam ve taparcasına sevgim en büyük yaşamsal itiraflarımdan biridir. sanırım ne kadar güzel bir hanımefendi olduğu konusunda herkesle hemfikirizdir. aynı zamanda, iyi dinlendiği zaman, anlaşılacaktır ki, muhteşem sesini çok iyi bir şan eğitimiyle geliştirmiş bir ses sanatçısıdır.
  12. 12
    antalya'da miydi neredeydi tam olarak hatirlamiyorum. teknede tangali haliyle goruntulenmisti. esi suhi bey ile evliydi o zaman. goruntulendigini gorunce suhi beni oldurecek demisti. o gece ne oldu merak etmiyor degilim.

    tangali sibel olarak hafizama kazindi.