kayıt

uzak mesafe ilişkisi

  1. 130
    sanırım aranızda en tecrübeli benim.
    bir arkadaş aracılığıyla 22 ekim 2015 yılında tanışmıştım güzeller güzeli sevgilimle. mesafemiz sadece 250 kilometrecikti. ilk başta birbirimizi tanıdık. aradan biraz zaman geçti ve ben aşık olmaya başlamıştım ki çok uzun sürmeden çıkmaya başladık. görmediğiniz bir insana deliler gibi aşık olmak.. öyle güzel duygu ki şuan tarif edecek kelime bulamıyorum. her gün saatlerce telefonda konuşur, eğlenirdik. çok güvenirdik birbirimize en önemlisi de bu zaten. eğer güven yoksa böyle bir şeye kalkışmayın. neyse devam edeyim. bazı küçük problemlerimden dolayı tam 1 yıl buluş(a)madık. her geçen gün daha da aşık olmuştuk birbirimize.deliler gibi sarılmak istiyordum ona. 28 kasım günüydü doğum günümden tam bir gün önce. yeni yaşına girerken yanında olmak istiyorum demişti. o an hiç bir şey düşünmeden evden çıktım bilet aldım. ikimizde heyecanlıydık ertesi gün yola çıkıcaktım hemen ufak hazırlıklar yaptım. yolda giderken heyecandan sürekli terledim ve titredim. evet o an.. onu gördüm bana doğru geliyordu. üzerinde kırmızı bir mont vardı. ilk kez görmüştüm. gözlerim dolmuştu şuan ki gibi.. hızlı adımlarla yanına gittim boynuma atladı. boynumda ki sıcaklığı hala hissedebiliyorum, mükemmeldi. yaklaşık 3 4 dakika o şekilde durduk bırakmadı beni. herkes bize bakıyordu bu deliler napıyo gibisinden kdkdkd hayatımın en mükemmel gününü o gün yaşadım. düzenli olarak buluşmaya başladık her şey mükemmel ilerliyor kavga dahi etmiyorduk. 19 haziran 2018'e kadar... ilk kez aşık olduğum, her şeyi onunla yaşadığım, bana en güzel hisleri hissettiren kız tek bir mesajda tek bir cümleyle ilişkimizi bitirdi. o cümle gözümün önünden gitmiyor
    '' senden sıkıldım, eskisi gibi sevemiyorum.''
    16 17 gün oldu ilişki biteli. ben bitiremedim hala çok seviyorum fakat karşı taraf için bitince sizin ne kadar sevdiğiniz önemli olmuyor. sonu kötü de bitse güzel günlerimiz hatrına teşekkür ediyorum ona.
    ayrıca kullanıcı adım olan burakbeg'te ki beg kısmı da o kızın isminin ilk üç harfiydi. bu yüzden yeni bir hesap açmayı düşünüyorum her bu ismi girdiğimde kendimi kötü hissediyorum.
    her neyse hepinize iyi geceler dilerim. son olarak da yazı yazma konusunda iyi olmadığım için güzel yazamamış olabilirim kusura bakmayın.
  2. 131
    En zor ilişki türüdür.

    En ufak bir güven eksikliğini bile kaldıramaz.
    Normalde belki kavga etmeye bile değmeyecek konular, araya kilometreler girince abartılır.
    Dışarı her çıkışında bir yumru olur içinde, çok gülersen aklına gelir, sevdiceğini düşünürsün, o ne yapıyordur dersin. Yanından geçen çifte bakar iç çekersin.
    Çok iyi bir haber almışsındır, şans bu ya, sevgiline ulaşamazsın. Yanında olsa o da çok sevinirdi ama.. o sana döner sonradan ama ne sende heves kalmıştır, ne de o ilk neşe.
    Çok kötü bir haber almışsındır, sınavın kötü geçmiştir ya da ne bileyim ailenden biri hastalanmıştır. Ama o yanında değildir. Yanındaki arkadaşına bakarsın, daha da ağlarsın, bu sefer sevgilini de suçlarsın.

    Ve sonra gün gelir kilometreler aşılır, yollar aşınır. Görürsün onu . koklarsın, öper sarılırsın; geçer.
  3. 132
    ayran gönüllü olanların yürütemeyeceğidir.

    evet.
  4. 133
    Mesafelerin sadece sebişmeye engel olduğunu gösteren ilişki türüdür.
    Orada ne yapar ne yer ne içer kimledir iyi midir büssürü soru kafanızın etini yer
    Bir kesim hem orada işini görür hem de uzakta olan sevgilisini(sözde) cepte tutmaya çalışır, bunlara halk arasında (bkz: dürzü) denir. bir kesim de oradan kendini soyutlar ve tamamen uzaktaki sevdiceğine adar kendisine, bunlar da adam gibi adamdır. Fakat bu da bir yere kadardır. muhtemelen ayda bir görüşülür 4 5 saat vakit geçirilir ve yine ayrılık. Akşamları telefon alınır ele ve tee gece 3lere 4lere kadar, telefondan vıcık vıcık terler akana kadar konuşulur. 10-12 saatleri arası o gün içerisinde neler yapıldığı anlatılır, şarkılar söylenir, aşklı cümleler kurulur, 12-3 arası ise erotikli konuşmalar yerlerini alır. Telefonda afedersiniz boşalan bile olur (bkz: sanal seks) . Kapatma faslında ise cümleler bilindiktir : seni çok özledim, seni çok seviyorum, seni hiç bırakmıycam, sadece sen varsın, seni aldatmıycam, yarın sabah ararım, öptüm en ayıp yerinden vs.
    Zor koşullarda da olsa bunu başarabilen çiftlerimiz de vardır elbet, bunlar ziklerini 2.organı olarak kullanan insanlardır genellikle. " ee biz nasıl ihtiyaç giderecez toprağam" diyenleri elbet duyuyorum, haklısınız da, ama eliniz kolunuz var alla şükür, nefes alan plastiklere para basacağınıza o parayı bilete verin gidin sevdiceğinizle olun.
    Velhasılkelam adam gibi seven insanların kaldırabileceği, yürütebileceği ilişkidir.
  5. 134
    aman aman pu pu.

    ben bunun ceremesini 3 yıl çektim. düşman başına. büyük konuşmayayım da tövbe...

    dur lan gerçi. ilişki değildi amk platonikti.

    amaan bu entry de böyle olsun. velhasıl, zordur.
  6. 135
    Çok yazar.
  7. 136
    Yürütemeyeceğimdir

    Evet

    Siz de yürütmeyin

    Yürümesin
  8. 137
    Ciddi derecede seven insanların yürütebileceği ilişki türüdür. Aksi takdirde yaşattığı zorlukların ayrılığa götürmesi mümkündür.
  9. 138
    Yan yana olsanız 1-2 dakika konuşup barışacağınız konular uzakken saatler boyunca tartışılıyor. Bir de iki taraf da çok özlemişse daha katlanılmaz hale geliyor, buluttan nem kapıyorsunuz resmen.
  10. 139
    Zordur.
    Hemde fazlasıyla.
    Bana göre, duyguların en tepede yaşandığı ilişki türüdür ve güven olmadan asla yürümez. Özlediğinizde sarılamaz, ağladığınızda yanınızda bulamaz ve yanlış anlaşıldığınızda derdinizi anlatamazsınız. Belki bir sarılmayla geçecek şey için günlerce konuşur durursunuz. Anlayış da önemli bir etkendir bu ilişkilerde. Her dakika telefonla gezilmez sonuçta.
    Görüntülü konuşmayı icat edene her gün şükredersiniz mesela. Sesini duyduğunuzda da ayrı bir huzurdur.

    Yan yana gelinen ilk anda bütün yüzünü kazımak istersiniz beyninize, bu canlılık ayrı bir keyiftir. Ve yan yana geçirilen her an çoğu şeyden daha değerlidir.

    Ama diyorum ya zordur. Belli bir süreç içerisinde solup gider. Devam eden yok mu tabi ki de var Fakat istisnalar kaideyi bozmaz.
  11. 140
    (bkz: kapatınca oh be kafa sikiyormuş denen şeyler)
  12. 141
    Arkadaşlar sakın bulaşmayın manyak olursunuz.

    Ciddiyim ne kadar severseniz sevin insan artık sevgilisiyle günün her saati birlikte olmak istiyor ve bu durum o kadar yıpratıcı bir süreç ki kendim yaşadığım için söylüyorum psikoloji kalmıyor.
    He yine evlenenler var böyle onlara gerçekten saygı duyuyorum ama benim gibi sevgilisini her zaman yanında görmek isteyen birini çok zorluyor.
  13. 142
    her yiğidin harcı değildir. zaten genel olarak harç değildir. harç dediğin karnıyarığın içidir geri kalanı lezzetsizdir.
  14. 143
    sevgi - güven ilişkisi demek.

    ben inanmıyorum şahsen gözden ırak olan gönülden de olur lafına.çünkü bu ilişki bir iki gün sevgiliyi görmeyince biten değil, aksine aradaki yolların şeritlerini ezberleten türden bir sevgi.

    gerçekten sevmiyorsanız yapamazsınız orası ayrı. sınavım var gelemem, işlerim var müsait değilim gibi lafları kaldıramaz uzak mesafe. tamam anlıyorum insan sevdiğinin yanında olmasını ister, özlediği her an görmek ister lakin sevdiğinizle aranızdaki bağ o kadar kuvvetlidir ki yanınızda olmasa bile öyleymiş gibi, her gece yatmadan önce iyi geceler öpücüğünü alıyormuş gibi hissettirir.
  15. 144
    her daim zordur. özlemle gelen sabırsızlık anlamsız tartışmalara yol açar. gün geçtikçe güvensizlik artar. gözden uzak olan gönülden de ırak olmaya meyillenir. zordur zor. aşk yanındadır ama aşkı adadığın insan uzak.
  16. 145
    Gereksiz gözüyle baksam da büyük de konuşsam başıma gelen bir durumdur. 4 aylık şu an. Maşallah diyin nazar değmesin
  17. 146
    +aramıza ülkeler girecek ben sokakta kedi sen kanguru göreceksin ama bazı şeyleri değiştirmeyecek bu feride ben seni yine sevecem.

    -ahmet sen bir iki gün kendini kötü hissedeceksin sonra bar, pavyon, kerhane gezmeye başlayacaksın bir anda unutacaksın beni. ahmet bitecek, biter!

    +küçük tüp mu lan bu ne bitecek de bitecek bazı şeyler değişmez feride atmosferdeki oksijen oranı değişebilir mi? değişmez yer çekimi kuvveti tamam ulan ben sıkıldım çekmiyorum artık diyebilir mi? diyemez aman midem bulandı başım döndü dönmüyorum lan artık diyebilir mi dünya? diyemez bazı şeyler değişmeyecek o zaman bırak bari seni sevdiğimi söyleyebileyim.

    (bkz: işler güçler)
  18. 147
    korona günlerinde, aynı şehirde manitası olanların imrendiği ilişki türü. yine de tasvip etmiyorum. büyük konuşuyorum yine de evet tasvip etmiyorum.
  19. 148
    Yan yana iken yaşananların yüzü suyu hürmetine devam eden iliskidir. Yoksa gün içindeki mesajlardan her an bir ayrılık yaşanması mümkün.
  20. 149
    karşılıklı taviz vermeyi gerektiren ilişki türüdür.
  21. 150
    Karşımdaki kişi beni aldatmazsa ben rahat rahat yürütürüm.
    zaten 5 günde bir çalışıyorum nöbetten çıktığım gibi onun yanında alırdım soluğu. O yüzden uzak mesafe olmazdı fazla bence.
    Ama tabi onun şey etmemesi lazım. Benden ayrılmaması.
  22. 151
    konuşacak pek bir mevzunun olmamasının en büyük sorunlardan biri olduğu ilişki türüdür... ortak payda arkadaşlar olmadığından dedikodusu yapılacak, çekiştirilecek kişiler yoktur... yakında olunmadığı için bir plan yapma olayı da olmaz... başlarda yapılan önce sen, hadi sen geyiği de sıkar ve tatsız bir hal alır...

    çekilecek dert değil azizim olmaz...

    not: sevip ayrılanlar değil, ayrı olup sevmeye çalışanlar konu edilmiştir...
  23. 152
    kıymetli ilişkidir.
  24. 153
    insanın psikolojisini bozacak, şizofren yapacak ilişkidir. her ne kadar karşılıklı güven olsa bile kuşku da insan doğasının bir parçasıdır, bu kuşku da insanı bir süre sonra kurguya yöneltir ve olmayan şeyleri olabilir diye düşünmeye başlayarak bir süre sonra kendi kurgusuna gerçekmiş gibi inanmaya başlayabilir kişi. kısacası zordur mutlaka iki kişinin birinden arıza çıkar ve yürümez, zaten yürürse efsane olur o ilişki.
  25. 154
    ilişkilerin en tatlı olanı.

    şahsen bugüne kadar var olan ilişkilerimin hepsi uzak mesafe ilişkisi olduğu için normal bir ilişkinin nasıl olduğunu bile bilemiyorum. ama çevremdeki sorunlarla boğuşan çiftlerden gördüğüm kadarıyla en güzeli bu. zırt pırt bir arada olma zorunluluğu yok. ki yalnızlığı seven başı buyruk insanlar için hazine gibi bu. hem sev hem kendine vakit ayır. bir şeylerden bunaldığında, sıkıldığında sevgilini de boğmuyorsun. beraber olsan tek bir bakışınla alacağı olumsuz enerjiyi mesaj yoluyla çaktırmıyorsun bile.

    hepsi bir yana dünyanın en güzel yemeğini bile her gün yemek istemezsin, en güzel melodisini her gün duymak istemezsin. araya zaman ve mesafe girince alacağın keyif on katına çıkıyor. otogarlar ve türlü türlü şehirler yaşadıklarına dekor oluyor. aşkın bir hikayeye dönüyor resmen. kahramanı da sen oluyorsun.