kayıt

uzak mesafe ilişkisi

  1. 26
    sen bir yerdesindir sevdiğin bir yerde göremezsin koklayamazsın sarılamazsın. bunları cep telefonuyla yaparsın. sana sarılmak istiyorum dersin telefona sarılırsın, koklamak istiyorum dersin telefonu koklarsın. cep telefon firmalarını ve otobüs şirketlerini zengin edersin. böyle lanet bir ilişki türüdür.
    uzak durulması gereken ilişki türüdür. sonu genelde bok yoluna çıkmaktadır.
  2. 27
    Mesafelerin sadece sebişmeye engel olduğunu gösteren ilişki türüdür.
    Orada ne yapar ne yer ne içer kimledir iyi midir büssürü soru kafanızın etini yer
    Bir kesim hem orada işini görür hem de uzakta olan sevgilisini(sözde) cepte tutmaya çalışır, bunlara halk arasında (bkz: dürzü) denir. bir kesim de oradan kendini soyutlar ve tamamen uzaktaki sevdiceğine adar kendisine, bunlar da adam gibi adamdır. Fakat bu da bir yere kadardır. muhtemelen ayda bir görüşülür 4 5 saat vakit geçirilir ve yine ayrılık. Akşamları telefon alınır ele ve tee gece 3lere 4lere kadar, telefondan vıcık vıcık terler akana kadar konuşulur. 10-12 saatleri arası o gün içerisinde neler yapıldığı anlatılır, şarkılar söylenir, aşklı cümleler kurulur, 12-3 arası ise erotikli konuşmalar yerlerini alır. Telefonda afedersiniz boşalan bile olur (bkz: sanal seks) . Kapatma faslında ise cümleler bilindiktir : seni çok özledim, seni çok seviyorum, seni hiç bırakmıycam, sadece sen varsın, seni aldatmıycam, yarın sabah ararım, öptüm en ayıp yerinden vs.
    Zor koşullarda da olsa bunu başarabilen çiftlerimiz de vardır elbet, bunlar ziklerini 2.organı olarak kullanan insanlardır genellikle. " ee biz nasıl ihtiyaç giderecez toprağam" diyenleri elbet duyuyorum, haklısınız da, ama eliniz kolunuz var alla şükür, nefes alan plastiklere para basacağınıza o parayı bilete verin gidin sevdiceğinizle olun.
    Velhasılkelam adam gibi seven insanların kaldırabileceği, yürütebileceği ilişkidir.
  3. 28
    telefon seksi vazgeçilmez ögelerinden biridir.
  4. 29
    hiçbir şekilde ilişki veya türevi değildir. gerektiği an yanında olamayacak insan senin bir şeyin olamaz arkadaşım. tutamadığın ele, göremediğin gözlere sahip olamazsın.
    uğruna edebiyat parçaladığımız uzak mesafe ilişkisi, ulaşılamayana duyulan cazibeden başka bir şey değildir.
    kimi kandırıyorsunuz ?

    üç yılımı verdim bu ilişkiye. varımı yoğumu ortaya koydum, hayatımı kısıtladım, arkadaşlarımdan uzaklaştım. sırf beni kilometrelerce ötede seven birisi olduğunu düşündüğüm için. gözden ırak gönülden de ırak olur derler ya, cuk diye oturur bu tanıma işte.
    hayatını uçtan uca değiştirirsin göremediğin beden için. seviyor o beni, çok seviyor deyip avutursun kendini. evet lan, bal gibi avutursun kendini.
    bir de bu ilişki türünün buluşma seansları olur. ayda bir kere, 6 ayda 2 kere.
    3-4 saat görebilmek için kilometrelerce yol tepersin.
    işte aptallık burada başlar. fedakarlık deme kardeşim bana. aptalız işte.
    fedakarlığı götüme girmiş soda şişesi gibi yaşadım ben 3 yıl boyunca.
    kime anlatıyorsun ?
    aldatılmaya en müsait ilişki türü olduğunu unutmamak gerekir.
    nerden mi biliyorum ?

    hani 3-4 saat görebilmek için yol tepiyorduk ya, o yolun sonunda aniden sürpriz yapmak için yanına gittiğimde gördüğümden biliyorum. en güvenilir, en sadık kişiden yedim hem.
    okulun en hanım kızından. tuhaf di mi lan ? üç yılını kimseye bakmadan geçiriyorsun ve duyguların 30 saniye içinde sikilip atılıyor.
    uzak mesafe ilişkisi demek acı demektir. sikerim edebiyatını.
    güvenmekmiş, fedakarlıkmış, hasretmiş. geç bunları geç.

    üç yıl boyunca boğazıma kadar battım ben bu ilişkiye. en ucundan, en tepesinden seyrettim.
    sizlere tavsiyem, zaman varken aklınızı başınıza alın.
    insanoğlu nankör.
  5. 30
    gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş.
  6. 31
    eğer kısa bir süre ise gerçekleşmesi o kadar da zor olmayan, içinde bulunduğum ilişki türü. gerçi o kadar da uzakta değil ama olsun. fakat insana koymuyor değil.

    7 ay boyunca neredeyse her gün birlikteyken üniversiteyi kazanıp edirne'ye gitti. gittiği gün bomboş duvarlara baktım resmen. 1 hafta boyunca sürekli kızdım kendime "nasıl kazanamazsın sen ya" diye. oldu artık bir kere yapacak bir şey yok deyip sakinleştim.

    buradayken korku vardı içimde. kayıp giderse ellerimden naparım diye. oraya gidince geçti hepsi. öyle çok bağlandık ki birbirimize, ben bile şaşırdım. insan sevdiğinden uzaklaşınca daha çok bağlanıyormuş. buradayken çok sık kavga ederdik. şimdi azaldı kavgalarımız. biri hep alttan alıyor. çünkü tartışma sonrasında birbirimizin yanında olamayacağını biliyoruz. olgunlaştırıyor insanı böyle zorluklar. çocukça mızmızlanmalar bitiyor. ayda 1 kere görüyorsun, tam görüyorsun. bir dakika bile susmuyorsun, gözünün içine bakarak konuşuyorsun. gözleri parlıyor lan bana bakarken...

    bilmiyorum, bizimki istisna mı? biliyorum, bu kadar sevince oluyor. * :)
  7. 32
    Akşama amınıza koyacam, bekleyin...

    Tanım: kesinlikle bir ilişkidir.
  8. 33
    pbs.twimg.com/...
  9. 34
    (bkz: neredesin aşkım)
  10. 35
    telekinezi ile sevişenlerin yürüttüğü ilişki türüdür.
  11. 36
    makbul olanıdır. dırdırdan çok çekmiş er kişisi anlar bunu sadece.
  12. 37
    şayet liseli değilseniz asla olmayacak bir şeydir. uzaktaki ilişki size çekici geliyorsa muhtemelen ilişkiniz olan kişinin varlığı yokluğu birdir.
  13. 38
    uzak durulması gereken ilişki türü. sonu iyi biten örnekleri olsa da(çok düşük bir ihtimal) kötüdür,can sıkıcıdır,uzak durulmalıdır.
  14. 39
    aslında ilişkide iyi olandır. şöyleki,

    İlişki sıradanve sıkıcı olmaz,
    Hem ilişkinizi yaşar hem özgürlüğünüze devam edersiniz,
    Onunla geçen vaktinize daha çok değer verirsiniz,
    Erkek arkadaşınızın ve ilişkinizin değerini bilirsiniz.
  15. 40
    asla iyi tarafından bakamayacağım hemen hemen tek hadise. insanın amına koyar. çok afedersiniz ama öyle.
  16. 41
    tadı tuzu olmayan anlamsız ilişkidir. eşler kısa süreliğine uzak mesafelerde bulunabilirler anlarım fakat bu daimi durum ise ilişkinin anlamı kalmıyor. gözden ırak olan gönülden de ırak olur dememişler boşuna. birlikte gülüp omzunda ağlayamayacağınız sevgili ha olmuş ha olmamış ne fark var.
  17. 42
    ellerimizi havaya kaldırdığımızda olur.
  18. 43
    mesafeler aşka engel değildir, uzaktan sevmek "afedersiniz" göt ister.
  19. 44
    Gayet sürdürülebilir ilişkidir. Ama bu ilişkinin sevgi haricinde gayet mühim bir şeye daha ihtiyacı vardır: para.
    Yedi seneye yakın bir süre devam eden ilişkimin belli dönemleri zorunlu sebeplerden ötürü uzak mesafe ilişkisi olarak sürdü. İzmir ve istanbulda aynı evi paylaştığımız zamanlar haricinde izmir-istanbul, izmir-boston arasında süren bu ilişkide mesafe hakikaten pek de mühim olmuyordu. Çünki iki taraf da istediği zaman istediği esneklikte gidip gelebiliyordu. Hani şımarıklık olarak algılamayın da iş yerinde kötü geçen günümün sonunda sevgiliyi çıkışta kapıda görmek hakikaten mutlu edici oluyordu. bazen sadece birkaç saat, bazende sadece bir hafta sonu için gidip geliyorsunuz. Ama malumunuz ki parayla oluyor bu işler. Bu rahatlık sağlanamadığı zaman da haliyle gerilim büyüyor ve ilişki bitiyor. Üzgünüm, hayat acımasız.

    Ps: istediği ya da ihtiyacı olduğu anda yanında olmamak gibi bir durum da pek olmuyor. En kötü anınızda iki saatte yanınıza gelebiliyor. Tabi bahsettiğim o malum konu doğrultusunda..
  20. 45
    kesinlikle zor ama anlamlı olan ilişki türü. 8 aylık izmir-istanbul ilişkisi yaşadım. metro card sayesinde 4 seferde 1miz bedava gidip geliyordu. ve ya pegasusdan çok çok ucuza bilet alıyorduk. en önemli sorun para ve kim ne derse desin uzaklık. mesela o gün içinde bir şey oluyor ve hemen paylaşacaksın. arıyorsun anca elinden bu geliyor. sonra yutkunuyorsun ve içinde sorgulamaya başlıyorsun ilişkini. sevgi, aşk gibi unsurların his meselesini unutmadan mesela insan bence özlemeyi bir ölümde bir de uzak mesafede hatırlıyor, acıtıyor. en kötü yanlarından biriside telefonu çok kullanmaktır. diğer yandan da her şeye rağmen seni anlayan seni oralarda hisseden birisinin varlığı mutlu ediyor. he bu arada ben izmiri tamamen öğrenmiştim o da istanbulu sayemde çok öğrendi. sonuç olarak ben izmiri özledim. bir daha yaşarmısın deseler kesinlikle hayır cevabı veririm.
  21. 46
    pbs.twimg.com/...
  22. 47
    Mesafelerin anasını sikim. Yan odadan nasıl çekmez bu wifi.
  23. 48
    Kızım ben allahı görmeden sevmişim, uzun mesafe ilişkisi bana koyar mı hiç?
  24. 49
    (bkz: kahrolsun bağzı mesafeler)

    pbs.twimg.com/...
  25. 50
    şayet kısa mesafe ilişkisini yolların ayırması ise sürebilecek olandır ancak böyle doğmuşsa bir sike yaramayacak olandır.