kayıt

taze sıkılmış portakal suyu

  1. 10
    karaköyde iett binasının hemen karşısındaki iş hanının girişinde izin günlerim hariç yaklaşık 2 ay her gün içmişliğim vardı. öyle bir bağımlılık yapıyor ki bu meret. geçenlerde şirinevler de içeyim dedim. ufak boy bardağa 5 tl istemişlerdi. bildiğin pet bardak.
  2. 9
    damağımı yalamayalı en az dört sene olmuş olan portakal suyudur. o günleri anımsar gibi oluyorum da, bir bağımlı gibi içerdim. sonra hiç aklıma gelmez oluverdi. yakın zamanda, en yakın.
  3. 8
    En sevdiğim içecek. Starbucksa gidip de portakal suyu istiyorsam bir anlamı olmalı bence.
  4. 7
    (bkz: taze mi bitti topik)
  5. 6
    tüketilmeyi hak etmştir.
  6. 5
    Hiç sevmem.
  7. 4
    sağlık için çok da faydalı değildir efendim. bu tip taze sıkılmış meyve suları içmekten imtina etmenizde fayda var. Meyveyi doğa bize nasıl vermişse o şekilde tüketmek gerekir. aksi takdirde yüksek oranda şeker alınmış olur ve bu da metabolizmaya zarar verecektir.

    örneğin bir bardak meyve suyu karışımı içmek size tokluk hissi vermeyecek ancak o karışımda belki 2 portakal 1 kivi yarım greyfurt 1 muz 1 elma var. kişi bunları bir oturuşta yemeyecekken bu kadar meyvenin şekerini büyük bir bardakta bir güzel dikebiliyor. meyvelerdeki posa tokluk hissi yaratmada rol oynarken burada posa mosa olmadığından yüksek oranda şeker yüklemesi yapmış oluyoruz. dahası için (bkz: that sugar film)
  8. 3
    Kendimi bi an vapur da hissetmeme sebep olan cümle
  9. 2
    çok zengin bir iş adamı olup da her sabah kahvaltıda yer alması istenilen bir içecek.

    çok elit.
  10. 1
    sağlık için faydalıdır. içiniz..