kayıt

kırmızı ruj

  1. 1
    ruj'lar arasında en büyük etkiyi yapan renktir...

    kırmızı ruj'unu sürmüş hatun seksiğdir...
  2. 2
    yemekli organizasyonlarda 10 dakikada bir 'ben bi lavaboya gideyim' demek istemeyenlerin kullanmamayı tercih ettiği rujdur. ha bunların suda bile çıkmayanları yok mu? elbette var. ancak onlar da bir şeyler yiyip içtikçe dudakların birleştiği yerden başlamak suretiyle deforme oluyor. yine tazelemeyi gerektiriyor. kırmızı ruj için yer ve zaman önemli, özet olarak.
  3. 3
    sadece olgun bayanlara yakıştırdığım rujdur.17 18 yaşında kızlarımıza pek yakıştıramamakla birlikte , ay hemen büyüdüğümü insanlar farketsin gibi bir psikolojiye sahip olduklarını düşünüyorum.
  4. 4
    dolgun ve olgun.
  5. 5
    Tarz ve cesaretin simgesidir. Kullanıcısının yer,zaman ve durumuna göre farklı tonlarını kullanıp aradaki farkı sadece kendisinin anlayabildiği rujdur. Bağımlılık yaratır. Özen ve dikkat ister, zor beğenip ağır eleştirenlerin kullandığıdır.
  6. 6
    ruj kelimesi fransızca kırmızı manasına geldiğinden aslında doğru olanı da budur. demek ki yakıştığı için bu rengi seçmişler.
  7. 7
    taşıyabileni seksi taşıyamayanı ise gülünç duruma getiren sihirli bir araçtır.
  8. 8
    beyaz tenli hanımlara daha çok yakışan ruj rengi.kırmızı ruj sürülecekse,diğer makyaj ürünleri abartılmamalıdır.malumunuz dikkat çekeyim derken palyaço'ya dönme riski taşır.
  9. 9
    dişi kişisinin çekicilik efekti.
  10. 10
    Düzgünce adam gibi abartmadan sürüldüğünde asil durur. Fakat dikkatsizce, abartılı sürüldüğünde basit durur. Asillik ve basitlik arasında ki çizgi yakaladığı taktirde mükemmel sonuca ulaşılır. Aşık olduğum rujdur, adeta dostumdur.
  11. 11
    akla fahriye evcen'i getirir. kendisini biliyoruz zaten anlatmaya gerek yok da ince dudaklılar gözünü seveyim kullanmasın. yok dudağım küçücük zaten kırmızı sürim de belli olsun filan. yok anam olmasın. o dudak kırmızıyken belli olmasın, yokken daha iyi. daha çok şeker pembesi gibi renkler ince dudaklılara iyi. bi' de havalı elbiselerde kırmızı ruj olmuyor, daha çok kot tişört tarzı akşam arkadaşlarla dolaşmaya, sinemaya giderken filan güzel. ama şöyle elbise, kırmızı ruj filan, hangi düğünden geliyon bakim sen. rezil olursunuz bacılar ben diyim de. hemcinsleriniz olarak dedikoduyu da seversiniz yani, arkanızdan laf yaparlar.
  12. 12
    yemek yerken kaşığa çatala bulaşan rujdur. bardaklardan bahsetmiyorum bile.
  13. 13
    (bkz: moulin rouge)
  14. 14
    bazı erkeklerin çekici olduğunu düşündüğü renk ruj.dolgun dudaklı bireylerde görmek istemeyeceğimiz durumdur,sürüldüğünde aksi taktirde sıkıntı yaratabilir, dikkat çeker. sür rujunu çık, okey. ama abartmadan efendim, a-bart-ma-dan!
  15. 15
    Beyaz tenli olmayan, bakın şiddetle belirtiyorum beyaz tenli olmayan kadınların ulaşamayacağı yerlerde ve ambalajında saklanması gereken rujdur. Mavi, pempe gibi pek çok farklı alt tonları bulunan kırmızı ruj genelde dolgun dudaklı kadınlara yakışıyor denilse de, bence doğru ton bulunduğunda ince dudaklı kadınlara da yakışan rujdur. Benim gibi çok patlak kırmızıları seven bir insansanız, bu rengi kullanacağınız zaman göz makyajınızı abartmayın, yoksa oldukça pavyoncu bir görünüm çıkıyor ortaya.
    Bir de hakikaten kırmızı ruj sürecekseniz allaşkına paranıza kıyın ve adam gibi bir kırmızı ruj alın. Yiyip içip etrafınızı, sigara içip elinizi yüzünüzü palyaçoya çevirmeyin. Beyaz tenli kısmına değinmiştim değil mi?
    Ayrıca...

    (bkz: Benim gibi olmayacak)*
  16. 16
    çok cartı kadını orospu gibi gösterendir. dikkatli kullanmak gerek.
  17. 17
    bilhassa beyaz tenli hatunlara yakışmaktadır.
  18. 18
    varsın orospu göstersin denilendir. beyaz tenli hatunun nirvana olma yolunda attığı en önemli adımdır.
  19. 19
    yakışanında muazzam bir etki yaratır.

    pbs.twimg.com/...
  20. 20
    rujundan rujuna fark vardır. yoksa çoğu kırmızıdır ama hepsi güzel değildir.
  21. 21
    saçma bir kırmızı değilse seksidir.
  22. 22
    Tapılası dudakları daha da tapılası yapandır.. ben yokken çabuk da silinmiyordur hem. Ühü ühü. Ck gzlms.
  23. 23
    sigara izmaritlerini "ben buradayım!" dedirten ruj.
  24. 24
    çok severek özel günlerde kullandığım renkteki ruj.
    parası kazık ama ruj efsane bir marka biliyorum soran olursa söylerim.

    -- spoiler --

    tabi soran sevdiğim yazarsa söylerim fjksksjsnkams.
    -- spoiler --

    • markasını öğrenebilir miyim?
    • Dinliyorum söyle hadi. :))
    • Markası nedir?
    • eskimo sana eski sevgilimin günahını bile vermem çekil şurdan troll. özel mesaj atın buradan söyleyemem.
    • eski sevgilini napayım ben cd değilim ki..
  25. 25
    Sürünce tam bir beyinsiz gibi oluyorum yeminle asla yakışmıyor tam kırmızı ruj. Üzücü.

    Edit: tam kırmızı ruj?
    • Abla bizimkisi yarım olsun
    • Teşekkürler begenirsek İki dudak daha alırız