kayıt

putuk

  1. 638
    Merhaba ben ayk

    Sanırım bu sözlüğün en çok sabrettiğı kişi olabilir kendisi. Niye böyle bir şey yaptık? çünkü biz burayı her insanın evi olarak gördük kimseye ait bir şey olarak düşünmedik. kendi çıkarı için kendi mekanını boklamasina dahi ses etmedik. Hayatında hiç edinemedigi kadar arkadaşı ona veren yeri, geliştirmek yerine kötülemeyi secti. Sözlükle beraber büyümeyi degil sözlüğe karşı tek başına çabalıyormuş hissi vererek insanları yanına cekmeye çabaladı. Sırf daha fazla insana yürümek için burada özel mesaj okunuyor demeye devam etti ki direkt whatsapp'a instagram'a çekebilsin. Kisisel çıkarları dışında yaptığı pek çok anlamsiz hatasına da tek mutlu olduğu yer burası diye ses etmedik. Yazdığı girdiler emektir elbette ama verdiği zararın yanında hiçbir şey olmasına rağmen biz uzun süre yazmadığı dönemde de kendisine herhangi bir yaptırım uygulamadık. Yani derdimiz girdi giriyor susuyoruz değildi. Önceliğimiz değişebilir inanıyoruzDu.

    Herkes hata yapabilir buna burada tolerans var. Ancak kabul edemeyeceğimiz şeylerden biri de hırsızlık ve buna ortak olmaktır.

    Biz bundan 2 sene kadar önce bir hack olayı yaşadık sozlukce. Hem maddi olarak hem manevi olarak hem de psikolojikman çok zor bir süreç geçirdik. Sırf birkaç ergen Uludağ sözlük hackinde modlara cinsel uzvunu atan yazarlar var diye burada da aynı yöntemle hack yapti. Bulabildiği bir erkek yazarın penisi oldu. Yani amiyane tabirle kafasını aldılar.

    O günden beri sözlüğün güvenliği bizler için en ön planda olan şey. Şifreleme ve güvenlik için binlerce lira harcadık. Daha geçen gün serin sohbet eklentimizin lisanslı halini alıp güvenliğini arttırdık. Özel mesaj şifrelemesini yaptığımızı sizlere duyurmuştuk.

    Ancak bu üzücü hacklenme günlerinden ufacık bir nokta kalmıştı. virüs yemeyi göze alıp o dönemin bilgilerini indirmiş kisiliksizler. Sırf ego tatmini için bunu yapan ve bilgi hırsızlarına ortak olan bu yazarlardan biriydi kendisi. Üzerinden 3 seneye yakın geçmesine rağmen kayıt bilgilerini saklamiş ve bazi insanları korkutmak, kadın yazarları etkilemek amaciyla buranın tüm güvenliğini ihlal ederek onları paylaşmış bir arkadaş bu. Bunu yaptığı gibi tüm moderasyonu da töhmet altında bırakmış oluyordu ancak sonunda oynu bozuldu ve bir yazarimiz bize bunu iletti. En azından bu kadar alcalamaz diyorduk ama oluyormuş. Yanilabiliyoruz.

    Buna asla tahammül edemezdik. bilgi ve emek hırsızlığına destek olan kendi için yazarlarimizin bize guvensizlik duymasına neden olan kişiye verilecek karar belliydi.

    Yazarimiz demekten utandığım nickin sahibi arkadaş bir daha bu sözlükte yer alamayacak. Bilgilerinize.
  2. 639
    ilk geldiğimde onun sayesinde yabancılık çekmemiştim sözlük ortamına. sonra erkek olduğumu öğrendi işte.
    • ben öyle bir insan mıyım? cık cık cık.
  3. 640
    Dar ağacında bir 31...

    Kendisi hataylıydı malum.
  4. 641
    merhaba ben ayk

    hemen tanımımızı başa koyalım ki eksik olmasın.

    bir yazar.

    az önce bir girdisini okudum ve o kadar duygulandım ki nickaltı girmek zorunda hissettim kendisine. meğerse biz moderasyon ne kadar zalimmişiz kendisine, ne kadar hakkını yemişiz, ne kadar zor gününde onu dibe göndermeye çalışmışız, zarar vermeye çalışmışız.

    gerçekten üzülüyorum sözlük iki yüzlülük ve tribünlere oynamak bu kadar kolay olmamalı.

    sözlüğün âli menfaatlerini düşünen bir admin olsaydım tüm geçmişini önüne dökerdim ancak kendi boşluğunda kaybolan insanlara yardım etmek maalesef ki yapımda var ve burada sizden birinin hakkı yenmediği sürece ona bir yaptırımda bulunmuyoruz.

    ve fakat nasıl ki bir yazarın hakkı yendiğinde susmuyorsam bir moderasyon üyesinin de hakkı yendiğinde hatta onla beraber tüm moderasyona iftira atıldığında da burada bostan korkuluğu vazifesi yapamam.

    açık ve net olarak bir kez bu husus hakkında konuşacağım.

    yöneticilerle aranda ne problemin varsa kendi içinde çöz genç adam. artık şu ezik psikolojini üzerinden at çirkefliği bir kenara bırak ve o şekilde burada kal. aksi takdirde ardından sadece neler yaptığı anlatılan aa bana da böyle demişti bana da şöyle yapmıştı vay be demek o buymuşların kalacak.

    bu konuşmaları defalarca senle yaptık bir sonuç alamadık buraya da yazdım ki son uyarımı tüm sözlük görsün. çünkü arkamızdan söylediklerin, önümüzde yapmaya çalıştıkların, bizleri kullanarak kendine yol yapmaların ve kendince ürettiğin senaryolar bardağı taşırdı.

    umarım yıllardır bu sözlüğün yaptığı gibi değişimin bir parçası olursun.

    umarım.
    ayk
  5. 642
    "- anne benim adımı neden kanka koydunuz?
    + senin adın kanka değil ki oğlum.
    - o zaman neden bütün kızlar bana kanka diyor anne?"
  6. 643
    en sevdiği yazarlardan biri aziz nesin.

    .s
  7. 644
    benim de saçma bulduğum ve saçmalığını birbirimize menşonsuz laf sokarak tartıştığımız bir yazar.

    eskiden beri iyi kötü tanıştığımız için birbirimizle belli bir nezaket çerçevesinde hakaretleştik. ben kendisine hakkımı helal ediyorum. sonuçta bir insana kendince haklı sebeplerle ortaya attığı şüpheli bir şeyden ötürü kan davası açacak, hayatını kaydırmakla korkutmaya çalışacak kadar alçak bir angut değilim allah'a çok şükür. şüphelerini saçma buluyor ve bir daha değerlendirmesini istiyorum. o kadar yani.

    gelelim iş hacmi 3 kat artınca birdenbire götü başı oynamaya başlayan malum arkadaşımıza: höst ulan höst !

    sen kendi içsel dünyanda kendini ne zannediyorsun da bu adamı tehdit edecek salahiyetlere eriştiğini zannediyorsun efendi ? hadi sözlüğümüze ve dahi arkadaşlarımıza saldıran birkaç densiz çapulcuya haddini bildirmene anlayış gösterdik, ses çıkarmadık, hak verdik.

    sen meydanı boş mu zannettin ki şu sözlüğü hiçbir şey karşılığında terketmeyen birkaç kişiden biri olan putuk'u tehdit ediyorsun ? sen nasıl benim arkadaşıma çapulcu kuneklere karşı kullandığın dili kullanırsın ? ne yapmış ulan adam ? ne yapmış ?

    seni ilk ve son kez uyarıyorum. ben eksen internet kafenin lise terk hackerı deli erdal'a benzemem. bu dili ya değiştirirsin, ya da sadece kendi yazdıklarımı kullanarak belini yerden kaldırmam. canını öyle bir sıkarım ki sedet gibi her şeyi geride bırakmak ister lakin gidemezsin, canın daha fazla sıkılır.

    80 milyon insan zaten bir adet dul karı çocuğundan allah'ın her günü yeterince tehdit ve hakaret işitiyor, bir de senle uğraşmayalım.

  8. 645
    yüreğimiz kendisiyle.

    başaracağız !
  9. 646
    nasıl yav? e hani profil fotoğrafı koyduğum için sözlüğe hatun düşürmeye gelen bendim? öyle yazıyordun nick altıma.

    hmm..

    yazık hataylı herhalde.

    t: 1.nesil künefe.
  10. 647
    ilk geldiği sabah sıcak sohbette gördüm..
    ''dehoo putuklara gelesin..
    yoksa keke sen mi geldin'' dedim.
    yasağının kalktığını lakin kutup diyarına kırgın olduğunu bir müddet yazmayacağını söyledi..
    biraz bedevi takılacak sanırım..
    sonra da döner geri, bizi bırakacak değil ya, pıtığına yandığım..
  11. 648
    i.hizliresim.com/...

    neredesin be meme reis?? bu yapılan memelere darbedir. hesabı sorulacaktır.
  12. 649
    boşver keqe
  13. 650
    sevin (!) böyle birbirinizi zaten işiniz bu, hemen sürü psikolojisine giriyorsunuz bu da koyun olduğunuzu gösteriyor.

    hâlâ sevmediğim hatta daha çok sevmediğim bir yazar.
  14. 651
    defalarca söyledim, bu arkadaşın içindeki kötülük suretinde zuhur etmiş diye fakat kimse sesimi duymadı. kürt gözlerim beni yine yanıltmamış. elveda putuk.. kutup komünü üyeleri olarak sözlükten bir faşistin daha eksilmesini halaylarla kutluyoruz, katılmak isteyen arkadaşlarlar mendilini kapıp gelsin. ahahahahahahahahahaha. seviyorum bu hayatı ya.
  15. 652
    Şahsen sevdiğim bir yazar diyemem ki zaten sevdiğim 2-3 yazar var mıdır onu da bilmiyorum. Varsa da aklıma gelmedi.

    Ama ayk’ın yazdıklarına takıldım ben aq. Tam diyorum bu herifi sevicem galiba. Yine saçma sapan cümleler kuruyor amk. Ne adam ya xd

    Adam küçücük sözlükte kendini allah sanıyor amk. Eline death note geçse anamızı sikerdi demek ki xd.

    Ya bi’ de artılıyorlar amk. Çok tatlısınız aq. Muah

    Edit: başta sevdiğim bir yazar diyemem derken sevmiyorum demek istemedim. Nötrüm. Genelde olduğu gibi. Adamı savunuyormuşum hissi gelmesin diye o xd Ki gördünüz ben sadece reis’i kötüledim...
    • Haşa falan de olum kendini yaktin adamın da ahiretini yakacan xd
  16. 653
    (bkz: putuk parkasız deniz gezmiş'tir)

    elbet bir gün...
  17. 654
    Sözlükte en sevdiğim yazarlardan biridir.

    Fakat madem kankacılık duyarı yapacak, hedef aldığı yazarlara bu kadar odaklanmamalı ,Neden neset ertas ve dengesiz denge'nin birbirine oy vermesi bir şey olmuyor da diğerlerinin yaptığı kankacılık?
  18. 655
    pasta yoktu ekmek yaptık.

    www.haberexen.com/...

    nice yıllara !
  19. 656
    en az 150 yaşına kadar yaşayacak yazardır. ben demiyorum uzmanlar diyor!

    i.hizliresim.com/...
  20. 657
    Bir rivayete göre 5.nesil bir yazara aşık olmuştur. Fakat kızın paşa babası putuk'u, Yeni nesil taze kan olan hanedanlarına uygun görmemiştir. O gün bugündür aşk acısını 5.nesillere yüklenerek dindirmeye çalışmaktadır.
  21. 658
    kutup sözlük 2015 yılın en iyi profil resmine sahip yazarı
    kutup sözlük 2016 yılın gündem yazarı

    yazıyor profilinde. bunların oyunu moderasyon mu vermişti putuk? bi dakika nazan öncel dinliyorum, kulaklığı çıkarayım. duyamadım?

    2017'yi boş geçtin işte. napalım yani şimdi? helva melva mı yapalım ne istiyorsun bizden putuk?
    bi insan böyle bir şeyi nasıl kıskanabilir lan? aklımı evde zor tutuyorum.

    herhangi biriyle tartıştıktan sonra ağlayacak insanlarla arkadaşlık kurmayı; resmi olarak 23 yıl önce bir ilkokul sırasında bırakmış bulunmaktayım. o başka bir şeydir de sen şimdi üzgünsün ya ondan öyle diyorsun.

    acın, acımızdır putuk.

    abi biz neyi tartışıyoruz bu arada? adamın mahlası putuk. her şey en başında belliymiş. zamanlaması manidar falan değilmiş.
  22. 659
    afedersiniz f*nerbahçelidir.
  23. 660
    kadının tribi bunun tribinin yanında hallice.
  24. 661
    MerhaBa ben ayk

    Kendisiyle alakalı gerçeklerin anlaşılması için kelimelik oynundaki diyalogun ifşasini yapmam gerekiyor. Çünkü delil olmazsa tek taraflı bir suçlama gibi duracak ve adilane olmayacak yazılanlar. Bu aynı zamanda tüm suçlamaların özeti niteliğinde bir diyalog:

    i.hizliresim.com/...
    i.hizliresim.com/...

    Bu geceyi kurtuluş günü haline getiren yazarımsı.
  25. 662
    puhahahah noldu lan bu adama. sözlüğü mü hacklemiş sözlüktekilerin özel bilgilerini mi aşırmış.

    bu şey değil mi ya zark muckerberg. kasjkaljkasl iyi güldüm hee.
    • olayı anlatır mısın penguen'immm