kayıt

güneşi beklerken

  1. 1
    mor ve ötesi'nin 2012 yılında çıkardığı yedinci albümü ve albüme adını veren şarkısı. 12 şarkıdan oluşur;

    Güneşi Beklerken
    Eski Şarkısı
    Oyunbozan
    Sana Değmez
    Son Sabah
    Yağmur Teşekkürler
    Bahar
    Gel Söndür Beni
    Tamiri Mümkün Kalbinin
    Boş Bir Dünya
    Mermiler
    Denize Doğru
  2. 2
    bir kanal d dizisi.

    zeynep
    melis
    barış
    kerem

    4 gencin başrol olduğu yaz zamanı izlenilesi dizi.

    zeynep barışı seviyor
    barış melisi seviyor zeynebe ilgisi yüksek
    melis keremi seviyor
    kerem birini sevmiyor ama zeyneple uğraşıyor ( kötü anlamda )
    www.gunesibeklerkendizisi.com/...
  3. 3
    emre Kınay'ın idealist bir öğretmeni canlandırdığı kanal d dizisi.
  4. 4
    dizinin orijinal ve daha akışkan, ağızda lezzet bırakan halinin adı hana yori dango olmakla beraber kerem bursin'in ve kasları olarak ekrana çıkan dizidir.evet.
  5. 5
    bildiğin liseli dizisi.
    izleyenlere şaşırıyorum gerçekten.
    ilk bölümünü izlemiştim sanırım ve bir daha da denk gelmedim.
    hep aynı hikaye.
    sonra o başroldeki kızla kötü çocuk birbirlerine aşık olacaklar kesin.
    ee demedi demeyin sonra.
    izlemeyin be şöyle şeyler.
    gidin hımym izleyin !!..
  6. 6
    içimdeki lanet olası ergen yüzünden izlidiğim dizi . Klişenin önde bayrak taşıyanı resmen ama izletiyor kendini işte .

    şimdi konu belli , gidişat belli , hana yori dango ve boys over flowers çakması bir dizi ancak şunu belirtmek gerekiyor, bu diziyi uyarlayanlar- esinlenme de diyen var ki bence bunun pek bir önemi yok aynı - işlerini yapılabilecek en iyi biçimde yapmışlar.

    Boys over flowers ta ve hana yori dango da olaylar neredeyse tamamen aynı ancak bu dizide orta yaştaki karakterlerin hikayesine de yer verilmiş. böylece hem izleyeci kitlesinin yaş aralığı arttırılmış hem de ilerleyen bölümlerde oluşabilecek senaryo tıkanıklıklarının ve durağanlaşmanın önüne geçilmiş. senaryo zaten bilindik ve vasat , yani insan izlerken bile çok şey beklemiyor ama bu tip eklemeler diziyi daha izlenebilir bir yere taşımış. Ayrıca bof ve hana yorı dango'daki zorlama romantizm pek yok.

    mesela bof'daki bir sahnede esas oğlan esas kızın yakasından tutup havaya kaldırıyordu ve kısa bir süre o şekilde tutuyordu. şimdi alttaki yorumlara bakacak olursak bu sahne kimseyi rahatsız etmemiş üstelik esas ikili yakınlaştığı için o sahnenin romantik bir sahne olması gerekiyor. halbuki herhangi bir şekilde bir kadına öyle davranmak büyük kabalıktır . Ama okulun zengin yakışıklı ve asi sahibi yapınca demek kabalık olmuyormuş. ya da basitce modern uzak doğu toplumunun romantizm anlayışlarında halen ilkel birşeyler var .belki de maço erkek seviyorlar bilemedim şimdi ama zorlama ve saçma bir sahneydi bana göre .

    oyunculuklara gelirsek; senaryo ve dizinin kendisi öyle ahım şahım bir oyunculuk gerektirecek türden değil . ama o melis ve barış'ı oynayan oyuncuların acilen oyunculuk dersleri alması gerekiyor . seçim doğru evet yüzleri yeni sayılır ve görünüş itibariyle de iyiler ama Yağmur tanrısevsin yani melis ağlarken çok sinir bozucu olabiliyor ve duyguyarı bazi sahnelerde iyi veremiyor .bağırırken sesi çatallaşabiliyor ve konuşurken bazı yerlerde ağzını açmıyor , dişler kapalı olunca da "e" ler "i" imiş gibi çıkıyor.

    ismail ege şaşmaz ın da sinirlendiği sahnelerde problem oluyor, bir anda donuklaşıyor sanki, bütün cümleleri aynı mimikle söyleyip bitiriyor, halbuki o sahnelerde bir yandan öfkelenirken öteki yandan da arkadaşına sitem ediyor ve olayları kavramaya çalışıyor , yani tek sahnede birden fazla duyguyu vermesi gerekirken , tek mimikle bitiriyor sahneyi ve söylediği cümlelerı duymasak tam olarak anlayamayız ne demek istediğini. sesi de aynı şekilde tekdüze çıkıyor. el kol kullanımında da bazen kararsız davranıyor . bütün bunlar dikkat dağıtıcı unsurlar.

    kerem bursin 'in diksiyonunda problem olmasına rağmen oyunculuğu bu diğerlerine nazaran çok daha iyi olduğu için göze batmıyor hatta yer yer aksanlı Türkçe hoş oluyor .yine de oyunculuğunu biraz daha geliştirmesi gerek. hande doğendemir de aynı şekilde oyunculuk fena değil ama konuşmasında bir gariplik var, "canım " veya diğer cim türevi kelimeleri söylerken bir anda iticileşiyor . cözemedim daha ama diksiyon fena değil ne dediği anlaşılıyor en azından konuşurken ağzını açıyor. onun dışında kendisi zaten kıvırcık saçı sevme sebebim oldu. ayrıca gözleri de çok güzel. bildiğin türk kızı tipi var zaten . bir yerde okumuştum , seyirci bu yüzden çabuk benimsedi yazıyordu, katılıyorum. yanlız biraz kilo vermesi gerekiyor bel çevresinde fazlalık var yandan çekimlerde hoş durmuyor böyle simit gibi filan.
    .
    ha bir de her hafta keremin kaslarını göstereceğiz diye kasmasınlar. ortaya abuk sahneler çıkabiliyor. çocuk bir şekilde sürekli ıslanıyor vs. veya gömleğin ütüsü bozulmadan uyuyan güzel misali yatakta poz verir gibi yatıyor. tamam anladık üzgün kaslı kendisi. ama sahnelerde mantık da arıyoruz izlerken.
  7. 7
    türkiyede hangi lise dizisi tutmadı ki bu da tutmasın dedirtendir. pis yedili gibi bi gerçek varken dua edilesidir.
  8. 8
    30 yaşında adamları yine liseli diye oynatmışlar. ağır ergenlik içerir.
  9. 9
    dizide kullanılan cep telefonlarının çoğu nokia lumiadır.. ya da bana öyle geldi.

    olsun takdir ettim.
  10. 10
    kimin eli kimin cebinde belli olmayan dizi. anlattılar da sözlük bir sik anlamadım.
  11. 11
    bugün final olmasına çok sevindiğim dizi. aynı zamanda anne zulmüdür.
  12. 12
    uzatmadan biten dizilerdendir kendisi.

    içinde barındırdığı kerem karakteriyle ergenliğin doruğunu yaşayan genç kızlarımızın birer fan manyağı olmasına neden olmuştur.
  13. 13
    azalarak bitmesini dilerken bir anda biten dizi. çok iyi oldu.
  14. 14
    türk televizyonlarının klasik zengin kız fakir oğlan ya da tersi hikayesiyle milyon defa evirip çevirip önümüze koyduğu dizi.

    bi doktorlar değil.
  15. 15
    senfonik sürümü harika olmuş mor ve ötesi parçası.

    www.youtube.com/...
  16. 16
    Aşkı memnu saatini alan dizi. Aslında severim de bu diziyi iyi parti Kadıköy adayı başarılı oyuncudur.

    Kerem Bursin dizide liseliyi oynuyor bu da değişik bir hadise xd.
  17. 17
    Kerem Bursin'in yürüyen üçgen peynir olarak esas kıza yapmadığını bırakmadiğı dizi.
  18. 18
    bir diğer güzel bir gece kulübü ismi olma adayı başlık.
  19. 19
    hos bir mor ve otesi sarkisi. dizisi de cikmis herhalde ayni isimde.

    www.youtube.com/...