kayıt

mucize

  1. 16
    insan hayatlarında sıklıkla olan şeydir. en azından benim hayatımda onlarca kez olmuştur. ama işte benim mucizelerle ilişkim ve belki de bu herkesin ilişkisidir bilemeyeceğim biraz karmaşıktır.
    mucizenin ne zaman olacağına her zaman mucize karar verir. yanii ben en dipteyim ulan, bunun daha dibi yok, neredeysen gel ve ol abii demeyle olmuyor. zamanlamasını her zaman ve en doğru şekilde mucize seçiyor. senin şımarıkça haykırış ve ağlamalarına bakmıyor.

    mucizeler onlarca kez oldu da hayatımda, ben hangisinin kıymetini bildim? cevap a) şıkkı hiç birinin. hiç tevazu göstermeyeceğim herkesten biraz fazla yaşam farkındalığı içindeyimdir. mucizenin içinde yüzerken bunun mucizevi bir şey olduğunu hep bilir ve aklımdan geçiririm. ama mutlaka berbat etmişimdir her zaman. kâh bir sene kâh 3-4 sene yapmışımdır bunu.

    sonra yine aynı kısır döngü. aynı çaresizce içe doğru ağlamalar. bu sefer zamanlamayı ne olur ben seçeyim diye mucize kurumsallığına yalvarmalar.

    ahan da buraya yazıyorum. bu sefer de mucizenin meltem rüzgârlarına benzeyen muhteşem elleri hayatıma dokunursa sonrasında hiç bir şeyi berbat etmeyeceğim.
  2. 15
    Güçsüz bırakan şey anlamına gelen Arapça kökenli sözcüktür.

    (bkz: Acz)
  3. 14
    www.ntv.com.tr/...

    bu olay geçmişte bir gün yaşansaydı, bundan 1000 yıl önce falan, mutlaka dini bir anlatının içinde çok abartılı bir şekilde yer ederdi..

    mesela, x kişisi çok sinirlendi ve ellerini havaya kaldırdı.. o anda binlerce şimşek aynı anda yer yüzünü dövdü adeta..

    gibi..
  4. 13
    Mor ve ötesi grubunun çok hoş olan şarkısıdır.dinlemek gerekir.
  5. 12
    mucize bir şeylerin normal seyrinde ilerleyebilmesidir.
  6. 11
    pbs.twimg.com/...
  7. 10
    ziyadesi ile beğendiğim bir mahsun kırmızıgül filmi.

    şahsen ciddi türk yapımlarına yargılı yaklaşmaktansa gidip bir izlemeyi veya alıp evde incelemeyi severim.

    öncelikle mahsun büyük bir sürpriz yaparak bu işi cidden öğreniyor ve her geçen gün kendini geliştirmeye devam ediyor. bu konuda bir kere anlaşalım.

    onun dışında filme bakarsak aziz rolünü canlandıran mert turak ciddi anlamda çok değerli bir oyunculuk sergiliyor. yeşil deniz denen haltta senaryo kurbanı olmasına aldanmamak lazım. bu rolü bu ülkede fırat tanış ve ondan başka hiç kimse oynayamaz.

    aziz'in ailesi zaten malum hepsi kendi çerçevesinde kaliteli oyuncular. konu hakkında çok fazla bir şey yazıp çizmek istemiyorum gidin izleyin yerli sermayeye katkınız olsun.
  8. 9
    gidilme planları şimdiden yapılan mahsun kırmızıgül filmi. adamın garip bir kitlesi var amk.
  9. 8
    bir mahsun kırmızıgül filmi daha.

    1 ocak 2015'te sinemalarda imiş.

    fragmanından tam konusunu kestiremedim ama galiba önemli olan kalp güzelliği temalı bir film.tabii her öğe var içinde.neyse dedim ya konuyu tam bilemedim ben.
    gelince izleriz,görürüz.
  10. 7
    (bkz: tansık)
  11. 6
    bilimsel olarak mümkün olamayan, yaratıcıya mal edilen, insanların güzel ve esrarlı kabul ettikleri olaylar.
  12. 5
    zardanadam söylüyor..

    çok güzel bir o kadar da hoş bir ilanı aşk şarkısıdır.. bak benden duymuş olmayın.
  13. 4
    türk dizi ve filmlerinin içine sokuşturulmazsa olmayacakmış hissi uyandıran, gerçekleşmesi zor bir durumun gerçekleşme durumu.
  14. 3
    mor ve ötesi söylüyor:

    www.youtube.com/...
  15. 2
    demet akalın'ın sarışınlığın sınırlarını zorlardığı yıllarda çıkardığı ve atarlı şarkılarla eller havaya yapma kültürünü devam ettirdiği parçası...

    www.youtube.com/...
  16. 1
    mor ve ötesi'nin 1999 yılında çıkardığı bırak zaman aksın albümünden bir parça.