kayıt

bayern münih

  1. 1
    alman 1.ligi bundesliga ekiplerinden biri...
  2. 2
    gelecek sene için pep guardiola ile anlaşan almanya'nın en köklü kulübü... gelecek sene için 280 milyon euro bütçe ayırarak avrupa'da bu transfer sezonunun en çok konuşulacak takımı olacağını göstermiş...
  3. 3
    28. haftada deplasmanda galip gelirse ya da dortmund puan kaybederse bundesliga tarihinin en erken şampiyonluğunu ilan etme şansını yakalayacak takım... 27 haftada sadece 3 beraberliği ve 1 mağlubiyeti var... müthiş...
  4. 4
    matematiksel olarak şampiyonluğunu garantileyen takım. bundesliga tarihinin en erken şampiyonu 2012/2013 sezonunda belli oldu.

    şampiyonluğu belirleyen gol çok klastı: soccermemes.lockerdome.com/...
  5. 5
    vitesi 6'ya takmış alman takımı... her rakibine 4-5 atarak yoluna devam ediyor... şampiyon olmuş olmaları, önlerinde barcelona gibi zorlu bir eşleşme olması umurlarında değil anlaşılan...
  6. 6
    teknik direktörünü sezon sonu gönderip yerine guardiola ile anlaştığı için tarihin en büyük spor hatalarından birisini yapmış takım olabilir. böyle harika bir sezon uzun yıllar yaşamamıştı bu adamlar.
  7. 7
    emekliye ayrılacak olan jupp heynckes' e emeklilik hediyesi verecek takım. tabi jupp' ta şampiyonlar ligi şampiyonu olarak kariyerine son vermeyi herkesten daha çok istemektedir.
  8. 8
    son zamanlarda maçını izlemekten en fazla keyif aldığım futbol takımı. bundesliga'nın bitmesine haftalar kala şampiyonluklarını ilan ettiler. almanya kupasında finale kaldılar ve şampiyonlar liginde de bir aksilik olmaz ise final oynayacaklar üstüne üstlük kadrolarına mario götze gibi çok yetenekli bir topçuyu kattılar. daha da tutulmaz bunlar... helal olsun bayern.
  9. 9
    bugün stuttgart'ı yenerek aldıkları almanya kupası ile birlikte sezonu 3 kupayla tamamlamış takım... bu sene insanlık dışı bir futbol oynadılar hak ettiler bunu...

    imgim.com/...
  10. 10
    2012-2013 sezonu rüya gibi geçiren almanların en büyük futbol takımı.

    bundesliga şampiyonluğu
    şampiyonlar ligi şampiyonluğu
    almanya kupası şampiyonluğu

    gerçekten olağanüstü bir performans.
  11. 11
    bu sene de şampiyonlar ligi şampiyonluğunun en büyük adayı olan takım. bahis büroları 2.35 vermiş şampiyonluğuna.
  12. 12
    i.hizliresim.com/...

    "Adaletsizlik yaparsan Çarşı'na, tüm Ultralar geçer karşına"
  13. 13
    Dünyanın en iyi futbol takımı. Bu sene şl'nin en büyük favorisi.
  14. 14
    fm 2015 isimli fantastik oyunun başıma bela olarak yamadığı takım.

    senelerce ne zaman şampiyonlar liginde gruplardan çıksam bu adamlarla eşleştim. bir kaç kere 2. turda değil de hani çeyrek finalde filan denk geldikleri oldu ama, hep 2. turda eşleşiyoruz. şu sahneyi çok yaşadım:

    eşleştir eşleştir bekliyorsun, seri başı çıkmışsın, ta en sona kadar denk gelmiyor. tam son eşleşmeye "bayern" koyuyor. zaten bir tek sen kalmışsın yani belli ne olacağı.

    save-load yapıp kurtarmaya da çalıştım ikinci seferde galiba, öyle bir şey de yok ne zaman karar veriyorsa eşleşme sonuçlarına artık bir kaç gün öncesinden belli en azından.
  15. 15
    başkanları tarafından gerekirse bir oyuncu için 100 milyon euro transfer ücreti ödeyebileceklerini açıklayan kulüp.

    www.transfermarkt.com.tr/...
  16. 16
    (bkz: bayern münih'in terbiyesiz bir kulüp olması)
  17. 17
    Bu hafta Prusyalı'lara enfes bir şekilde koyacak olan bavyera'nın aslanları.
  18. 18
    josep guardiola adlı göz zevki katilinin geldiği günden beri çok da beğenmeden izlediğim fakat yine de asaletinden azıcık dahi kaybetmemiş takımdır. guardiola'nın gidişinden sonra kimi teknik direktör yapacaklarını çok merak etmekteyim. *
  19. 19
    Çocukluğumun takımı.

    Alman devi.

    Effenberg ne adamdı be ya.
  20. 20
    almanya liginin yüz karası takımıdır. o kadar rezil bir takımdır ki, utanmadan dortmund'un oyuncularını ayartmama kararı alabiliyorlar. ligde bir takım parlayacak olsun, kendilerine rakip olmayı bırakın sadece ligi üst üste iki sene ikinci bitirecek olsun, hemen o takımın oyuncularından bazılarını oynatmama pahasına, kulübede çürütme pahasına satın almaya yeltenen kulüptür. marko reus sağolsun akıllarını başlarına getirmiştir. dortmund'un oyuncularını ayartmama kararını zorla verdirtmiştir ibnelere.
  21. 21
    porto maçının faturasını doktora kesmiş kulüp.

    twitter.com/...

    daha önce zaten guardiola adamı çok eleştirmişti.
  22. 22
    neden bu kadar iyi oldukları şuradan çıkarılabilir...

    twitter.com/...
  23. 23
    twitter.com/...
  24. 24
    (bkz: son barça bükücü)

    bu sene de büker inşallah.
  25. 25
    14 maçta 5 gol yeyip son 70 dakika'da 3 gol yiyen takım. pep istifa.