kayıt

sevilmediğini hissetmek

  1. 1
    *

    insanı saçma sapan eylemler içerisine sokan bir ruh halinde bulmasına sebep olur..

    sevgiyi tekrar kazanmaya çalışır, çalıştıkça daha çok sevilmez..

    belki de sadece bir histir.. çok da anlam yüklememek lazım evet.. şahsen ben yapmıyorum artık..
  2. 2
    Bir zamanlar sizi sevdiğini bildiğiniz insan gün gelip de sevmediğini hissettiriyorsa koca bir taş oturuyor içinize. hani diyor ya şair ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi diye bu durumu en güzel anlatan sözler bunlar. Hissetmek hadi neyse de kendine bu durumu itiraf etmek en zor kısmı. Yapacak bir şeyin yok. Gidip de sev beni diyemiyorsun. Kendi yüreği ağır gelir mi insana? Geliyormuş işte.
  3. 3
    yine şahsın kendisinden kaynaklanan sorun. değer vermeyeceksin hacı abi. başka çözümü yok herhalde. ya da farklı bir şey söyleyeyim: kişiye göre muamele, nabza göre şerbet vereceksin. her zaman bir "acaba?" olacak cebinde. tam manasıyla güvenmeyeceksin, dizginleri bırakmayacaksın. çünkü ben mükemmel değilim, karşımdaki de mükemmel değil diye düşüneceksin.

    amma velakin, bunu yapamıyorum... ayrıntılarda boğuluyorum. bodoslama yaşayamadım şu hayatı. yanarım yanarım ona yanarım.
  4. 4
    tam bir terazi burcu olduğum için ilginin ve sevginin bittiğini gördüğüm an benim de duygularım sıfırlanıyor ve ben de adios deyip kaçmak durumunda oluyorum çoğu zaman.
    değiştirmeye, durumu onarmaya çalışmak inanılmaz yorucu ve kasvetli. bir o kadar da gereksiz. (bkz: öldürmeyen acı güçlendirir)
  5. 5
    çok da kafata takılmaması gerekir. napim beni sevmiyor diye hayata mı küseceğim? o kim köpek deyip önünüze bakın.
    • işte o o kadar basit değil..d
  6. 6
    kanepenin üstünde uyuyakalıp, uyandığında üstünün açık olduğunu fark etmektir. bunu fark edince daha çok üşürsünüz..
  7. 7
    açıkçası pek sevgiye muhtaç birisi değilim o tarz hisleri öldüreli çok oldu, o yüzden insanların beni sevip sevmemesi pek umrumda da değil sadece saygılı davransınlar yeter.
  8. 8
    Eğer tek mutluluk kaynağınız varsa ve o da size bu gözle bakıyorsa eyvah kere eyvah durumudur. Benim şahsi tavsiyem biraz maneviyata yönelmek, allah'a (ya da siz adına ne diyorsanız) dayanmak. Hayatın anlamını geçici olan şu dünyada aramadığımız sürece birileri bizi sevmese de boşluğa düşmemiş oluruz. Tutunacak dal sağlam olmalı sözün özü.. Bir kişinin size bakışı ile hayatınız bitmemeli, çünkü onunla başlamadı.
  9. 9
    arada annem tarafından yaşıyorum bu durumu çok ayıp anne ya insan arkadaşına "bizim kız neden böyle oldu" der mi ne kadar ayıp
  10. 10
    Siz sevdiğiniz insanın her sıkıntısında yanında olmaya çalışırken, onun sizinle alakalı sorunlara duyarsız kalması tam da sevilmediğimi hissettiğim andı işte.
    En azından ben böyle anladım asghjkll.

    Diyorum ki;
    - Şöyle oldu.
    + hımm...
    - Bir de böyle bir şey oldu.
    + evet anladım.
    - Şu da olmasaydı iyiydi.
    + hımm evet kötü olmuş.

    Direkt sevmiyorum seni deseydin asdfghjk.
  11. 11
    yanlış işler yapan insanların içinde doğru kalmaya çalışırken hissettiğim durum.
    ben de çok doğru bi insan değilim kabul ediyorum. ama biri benden daha doğru bi iş yaparsa onu kıskanmak veya hor görmek yerine takdir eder imrenirim. ama bana böyle değil iş arkadaşlarım. yaşı büyük aklı küçük tilki olduğunu zanneden tipler.
  12. 12
    sevilmediğini bilmek kadar kesin sonuçları olamayan eylem.
  13. 13
    Temas bağımlısı bireylerin kanseri.
    Diz, bel, saç neresi olduğu hiç fark etmez Yan yanayken mutlaka sevdiği insana dokunacak.
    İzin vermediğinizde "sen beni sevmiyor musun artık" paranoyasına kapılıyor.
  14. 14
    eldeki kozları karşıdaki kişi üzerinde kullanmak için 10 numara fırsat.
  15. 15
    zoraki bir şekilde o ortamda bulunmuyorsa bir an önce ordan uzaklaşmalıdır.
  16. 16
    Herkes sizi seviyor olsa da, beklediğiniz sevgi, istediğiniz insandan gelmiyorsa, sanki dünyada kimse sizi sevmiyormuş gibi hissedersiniz.

    Küçük bir çocukken tuttuğum günlüğü okurken, çocuk yaşta çok fazla sevilmeme hissine kapılmış olduğumu fark ettim. Her sayfada Sevilmemekten dert yanmışım. Bunun en çok sevgisini hiç gösteremeyen bir babaya sahip olmaktan kaynaklandığını düşünüyorum. Toplumun ortak yarasıdır gerçi bu genelde. Ama yine de siz bi gün çocuğunuz olursa ona sürekli onu sevdiğinizi söyleyin ve hissettirin derim. Kimse sevmese bile sizin sevdiğinizi bilmesi çok büyük bir şeydir.
  17. 17
    Paranoyak insan sorunu.

    Ne yazık ki mevcut. Canını verse sanki öyle canını vermeye yer arıyormuş da bana denk gelmiş gibi hissediyorum.