kayıt

selahattin demirtaş

  1. 201
    terör şakşakçısıdır.

    bu ülkede her yer, her kurum terör şakşakçıları ile doludur. kimi rant için girer bu işe, kimi oy için kimi de siyasi emellerle. hepsinin tek derdi mutlak bütünlüğü bozucu neticelerdir. kimi devrim olarak görür kimi makam kimi de cüzdan.

    ülke o kadar komik ve trajik bir hal almaya başladı ki insanlar artık bu şakşakçıları birbirleri ile karşılaştırarak sidik yarışına tutuyor. aynı zamanda oy için partiler de birbirleri ile yarışıyor.

    bunu överken teröristler ile yatıp kalkanları yermek büyük bir tezattır. çünkü içinde siyasi düşünceler barındırır. bunun tam tersi için de geçerlidir.

    alın bu görseli ne yapıyorsanız yapın. ılık edebiyatınızı sikeyim.
    • Alkiss
    • Çözüm süreci fotosu bu kardeşim AKP döneminde ara bulucu olarak dönemin AKP sorumlusu Beşir Atalay da orada bulunmaktaydı. Tabii foto sırrı ile Selahattin'in üzerine yıkıldı bulursam sana oradaki kapsamlı fotoyu atarım.
    • www.ulusal.com.tr/...
      Başbakan yardımcısı Yalçın Akdoğan, Beşir Atalay
      Ve dediğim gibi olaylara bakmak lazım. Bu da sırrı Süreyya Önderin meclis konuşması

      youtu.be/...
    • bunu överken teröristler ile yatıp kalkanları yermek büyük bir tezattır. demişim. hepsini aynı görüyorum ben.
    • Ben bi tarafı kullanan ve tüm bu olayları bir taraf üzerine yıkan sisteme karşıyım. Bi ara bdp ye pkk savaş açtı akp ile aramızdan çekil siz değil biz kürtler temsil edecez diye. Eski çizgisinden uzaklaşması tamam akp oyunu kardeşim ben tarafsız bir gözle olaylara bakmanı istiyorum. Yani hdp ne kadar terörist ise diğerleri de o kadardır. Biri yargılanıyor diğeri dışardaysa kimse bana bu ülkede kürt sorunu yok da demesin. Sadece bu farkı görün istiyorum. Selahattin akp den biri olsa içerde olur muydu sence?
  2. 202
    iktidarın kendisinden korktuğu kadar muhalefet de kendisinden korkuyor. çünkü vasatlığa tahammül edemeyen insanların yüzüne bu vasat siyaseti vura vura folloş etti. bu gündemde bile mecliste yer edinmiş parti lideri üzerine oynuyor. ilk başta gülsem de sonra hak verdim. düşünsene bir odadan seçmenlerine ulaşan bir siyasetçi kadar bile olamıyorsun. çıldırırsın.
  3. 203
    İstanbul seçiminin kazanılmasını sağlayan en büyük faktördür.

    Bu adamların kullandığı terörist başı ve kardeşi kozlarina rağmen adam dimdik durup halklarini doğru adrese yönlendirmiş ve ondan çok sevildiğini göstermiştir.

    Ne yani ılımlı milliyetçi Meral abla mi kazandırdı seçimi? Ekrem İmamson abimiz İstanbul'daki tüm halkları yanına çekip üstüne aday cikarttirmayan selo'nun etkisini koyup aldı bu seçimi.

    Zaten bu etkinin en farkında kişi olarak hem yerinde ziyaret etti hem de eşi hanımefendiler sürekli Selo başkanin eşiyle sürekli dirsek temasında kaldı.

    Seni başkan yaptirmayacagiz derken İBB seçimini kastetmis kral. Alev attirir göt yakar. İçerden bile.
  4. 204
    Eli terörist eli sıkmaktan nasırlaşmış birisidir. Düşmanımın düşmanı dostumdur algoritmasını çökertir bu durum. Hem Aybüke öğretmene hem Selahattin Demirtaş'a aynı anda üzülmek kişinin içinde henüz çözüm getirilmemiş çatışmaların olduğuna dalalet eder. Kimseyi omurgasız olmakla, ikiyüzlülükle suçlayacak değilim. Herkes muhasebesini kendisi yapsın.
  5. 205
    Devletin kapatmadigi Partinin hala lideridir.

    Eğer terörist diyorsak bu partinin kapatilmasi gerekir. Kapatilma şansı yoksa bu partiyi kim finanse ediyorsa kim destekliyorsa onu önce değerlendirmek gerek.

    PKK bir terör örgütü bunu devletimiz yıllardır mahkeme kararlarıyla kabul etmiş durumda ama teröristbasinin açıklaması okunuyor rahatça teröristbasinin kardeşi canlı yayınlara çıkıyor.

    Bunun rahatsız etmediği kesimi Selo rahatsız ediyorsa sıkıntıyı farklı yerde aramak gerek.
    • Devletin ne düşündüğünü bu kadar önemsediğini bilmiyordum yunow... Partisi kapatılmadı diye meşru olabiliyorsa kendisinin hapiste olması meşru olmadığını kanıtlayabilmeli bana sorarsan...

      Kaldı ki birilerinin başkalarına karşı uygulamalarını orijin almadan da fikir sahibi olabiliriz, yani o terörist tvye çıktıysa bu teröristi de ben savunurum o zaman sıkıntılı bakış açısı. Bak birinin partisini meclise almış ötekini televizyona çıkarmış, demek ki devlet napmışa bakmadan varmak gerekiyor yargıya.
    • Öncelikle mahkemeleri bitmiş değil çoğu kararla alakalı sadece tutuklu kendisi sadece. Mahkeme kararı olmadan kimseye bir şey diyemez en azından şimdilik.

      Devletin kararları önemli çünkü devleti yöneten kişiler de terörist diyor ve parayı partiye onlar veriyor.

      Benim isimlerini verdiklerim kırmızı bültenle arananlar ve müebbet ceza yemiş kişiler. Yani suçlu olduğu kesinleşmiş kişiler.

      Diyelim ki suçlu kendisi ve partisi gereği yapılsın. 1 gecede insanları bilgisayar başından alanlar bunu mu yapamiyor?

      DSP başta iken kapattığı partilere bakın kimin ne kadar kime müsamaha ettiğini görecek ve asıl derdin ne olduğunu göreceksiniz...

      O yüzden bu ve buna destek olan kimse ben onun yargılanmasını istiyorum. Azmettiren gitmediği sürece suçlu yaratmak çok kolay.
    • İlle de devlet naptıyı konuşurum diyosun yani, eyvallah..
    • Evet önce onu konuşurum sonrasına bakarız.
  6. 206
    evlerimizde, iş yerlerimizde fotoğrafı asılı olur. başkanı canımız gibi severiz. baş tacıdır.
    • Teröristsin
    • eyv.....
  7. 207
    Bu ülke için en az maklubeci badem bıyıklı tayfa kadar tehlikelidir.
  8. 208
    "siyasetçi" sıfatı kazanmış bir teröristtir.

    6-7 ekim olaylarında doğu'da katliamlar yapan pkk itlerine "sokağa çıkın, talan edin, yıkın geçin kobani'de ypg ölüyor, siz de tc sınırlarında katliam yapın, öldürün" çağrısı yapan bir kişiden bahsediyoruz.

    bu en basit örneği tabi.

    sözlüğümüzde de mevcut olan "cihangir solcusu" tayfasının eşkıya seviciliği de bir başka tabi. %11 oy almış diye bir insan masum sıfatını kazanacaksa ülkenin başındaki şahıs %52 oy alıyor. o masum mu peki?
  9. 209
    Terör örgütünün takım elbise giyen sözcüsüdür , cezaevindedir , partisinin hala Türkiye meclisinde olması iktidarın zaafiyetidir, bu adama sempati duyan kişi terör sevicidir
  10. 210
    atatürk'ü kayıtsız şartsız sevdiğini iddia eden bazı gençler tarafından atatürk'ün yüzüne tüküreceği adamların parlatıldığını da görmemize vesile olan terör örgütü üyesi. pkk sizi tükürüğünde boğar diyeceksin sonra biz bunları unutup, bir istanbul seçimi sayesinde altı okun hepsini götümüze sokup, selo başkan sen bizim her şeyimizsin diyeceğiz.

    iktidar partisinin hdp'yi kapatmaması üzerinden de bu adamı meşrulaştırmak çılgın bir kafa. onların kapatmadığı bir partinin başındaki adama güzelleme yapmaksa apayrı bir kafa. sizin kürt seçmen dediğiniz seçmenin eyeri sadece selahattin'in elinde değil. gidin bakın bakalım bu recep ve tayfası o kadar oyu hangi etnik unsurlardan alıyor.

    yaşadığınız ülkeyi sadece izmir, istanbul ve bir iki tane daha şehirden ibaret sanıyorsunuz ama öyle değil. sen bu ülkeyi yönetmek istiyorsan bu ülkenin askerini ve polisini tehdit eden adamlar ile yatıp kalkmayacaksın. kayseri'deki, kütahya'daki, konyada'ki, nevşehir'deki ve daha örnek verilebilecek sürüyle şehir hiç farketmeksizin bütün solcular da sağcılar da selahattin dedin mi hdp dedin mi ortalığın amına koyar. yaşadığınız ülkenin gerçeklerine bu kadar yabancı olmayın.

    ekrem imamoğlu biraz zekiyse bu adamı iktidarın da yaptığı gibi kullanıp bir köşeye atar ve işine bakar da şu avanak ılık solcu kafasından da kurtuluruz artık. yoksa eline alacağı şey istanbul belediye başkanlığından başka bir şey olmaz.
  11. 211
    bu gece, sezen aksu'nun muhteşem bir şarkısıyla seslenip selamlamak istediğim halkların demokratik lideridir.
    bu girilerimi istediğiniz yere şikayet edin. hakkımda suçu ve ve suçluyu övmekten işlem yaptırmanız zor.
    zira selo başkan, hem türk hem de uluslararası hukuka göre suçsuzdur.
    adamı, beraat ettiği davadan tutuklayıp zindanda tutsak ettiler.
    bu yarın hepimizin başına gelebilecek bir hâl.
    eskiden bir tek, kürtler, aleviler ve sosyalisler için hukuk yoktu.
    artık kimse için hukuk yok.
    kümeste sıramızı beklemekten gayrı yapacak bir şeylerimiz mutlaka olmalı.

    "ter döküyor dört duvar ter bense beklerim bir gün mutlaka
    ters dönecek anahtarlar bir gün elbet çıkacaksın ışığa
    sen aydınlığa ben sana hasret
    gel eritir demirleri bendeki ateş
    bir gün açılır açılmaz sandığın kapılar vurunca güneş

    bir karanlık daha erişti güne saat neredeyse beş
    sen aydınlığa ben sana hasret
    gel eritir demirleri bendeki ateş
    gün bizim güneş bizim, göğsümüzde ateş bizim
    el ele olduğumuz o gün gülmek bizim
    dün bizim yarın bizim, yana yana sevmek bizim

    hasrete vurduğumuz göz göz yürek bizim
    süsledim gelin misali gençliğimi sandığıma kaldırdım"
  12. 212
    tutuklandığından beri sekiz kat fakirleştiğimiz halkların demokratik lideridir.
    kesinlikle dolar artışı bozuk ekonomide tek veri değildir. lakin önemli bir veridir.
    selo başkan tutuklandığında dolar 3.5 tl idi.
    sırf ülkem sağcısı boşalıp rahatlasın diye demokrasinin, hukukun amına koyarsanız bir ülkede hepimizin başına gelen müstehak olur.

    tutuklandığında, hâlâ ülkede hukukun kırıntıları vardı. artık yok.
    sadece kürtler, solcular, aleviler için hukuk yok kuralı da kalktı. kimse için hukuk yok.

    halkların masum demokratik lideri, edebiyatçısı ve ressamıdır.
    masum olduğu iddeası bana ait değil. ülkemiz ve uluslararası hukuka aittir. ama işte türkiye sağcısı boşalıp rahatlayacak diye tutsak edilmekte.
    ama artık hukuk yok. kimse için yok. ülkem sağcısı için de yok.

    selo başkan aslanlar gibi yatıyor zindanda. aslanlar gibi de çıkacak.
    içeride ona hak tecelli etse bile sözümüz var kendisine.
    tabudunu da dimdik çıkartacağız onun.

    zalimlerin hileleriyle de baş eden halkların demokratik lideridir.
    bu da zalimlere dert olsun.
  13. 213
    uzun uzun girdilere gerek yok. kendisi terör örgütü destekçisi, üyesidir.
  14. 214
    türkiyede siyaset yapabilen, başarılı muhalif tek siyasetçidir. kendisine yöneltilen terörist ithamlarını, tüm partiler bazında değerlendirirsek, tabii ki aklamayacağım adil bir yargılanma gerekiyor bu hususta, hangi partinin bir terör örgütüyle bağı yok ki? kurtlar, mafya. rabilar, fetö, chp veraset rejimi-fetö-ajan, sp'nin başkanı madımak'ın içinden. bbp deyince aklıma çorum-maraş geliyor. böyle deli bohçası bir siyasette bence selahattin'i terör örgütü, devlet ve ağalar üçlemesine sıkışmış kürt siyasetini halk düzlemine çıkartabildiği için takdir etmek gerekiyor. kolay bir şey değil bence bu.
  15. 215
    korkma, bağır! çok özledik çook.

    www.youtube.com/...
  16. 216
    küçücük hücresinden dışarıda akan hayatta yepyeni ve yaratıcı bir siyaset evreni açan halkların demokratik lideridir.

    kalbinden yeni uzattığı sakallarına kadar insan sevgisi atar her yerinde. gülüşünde açan çiçeklerden öpüyorum güzel başkan.
  17. 217
    Türlü bahanelerle dışarı çıkarılmayan HDP lideri. Nedenini çok net açıklamış.

    twitter.com/...
  18. 218
    bugün itibariyle açıklanan reform paketi (biden geldi diye oluşan yusuf da diyebiliriz) sonucunda dışarı çıkma ihtimali olan isim. bakalım ne olacak?
  19. 219
    halkların demokratik lideri, edebiyatçısı, müzisyeni, ressamı ve daha bir çok şeyidir.
    bugün de gülüşü güzel başkana her dinlediğimde gözlerimde yaş eksik olmayan bir şarkıyla seslenmek istiyorum. selo başkan kendi kaderini halkıyla bütünleştirmiş bir liderdir. halkı da bugün tutsak kendisi de. lakin umut da, hakikatte kalıcı kurtuluş da bizimdir. gülmenin en devrimci halinde özgür günlerde bizimle olacak.

    köyümde açmıştır şimdi nar çiçekleri özlem özlem
    köyümde açmıştır şimdi nar çiçekleri özlem özlem
    yüreğimden sevda sevda türküler söylesem sana
    tel örgüler arkasından ulaşır mola
    yüreğimden sevda sevda türküler söylesem sana
    tel örgüler arkasından ulaşır mola
    ulaşır mola ulaşır mola
    ulaşır mola ulaşır mola
    o en güzel yarınlara erişir mola
    ulaşır mola ulaşır mola
    ulaşır mola ulaşır mola

    o en güzel yarınlara erişir mola
    kör baskılar karanlıklar demir kapılar taş duvarlar
    kör baskılar karanlıklar demir kapılar taş duvarlar
    olsa da dört bir yanımda söylerim türkümü sana
    kuş sesinden dağ yelinden ulaşır sana
    olsa da dört bir yanımda söylerim türkümü sana

    kuş sesinden dağ yelinden ulaşır sana
    ulaşır sana ulaşır sana
    ulaşır sana ulaşır sana
    o en güzel yarınlarda erişir sana..
  20. 220
    umarım ömrünün sonuna kadar içerde kalır dediğim terörle ilişkilendirilip içeri atılan hdp genel başkanı.