kayıt

seni seven birinden ayrılmak

  1. 1
    *
    İnsanın en büyük düşmanı kendisidir derler ya hah işte bu lafın doğruluğunu kanıtlar bu ayrılık. Ne gerek var seni seviyor la daha ne .
  2. 2
    önemli bir gerekçe olmadan gerçekleşiyorsa salaklığın göstergesidir.
    ömür boyu pişmanlığı da yanında getirir.
  3. 3
    elma beni seviyor diye ben onu sevmek zorunda mıyım?
  4. 4
    Çok da matah değildir. En fazla karşıdakine merhamet edersin. Keza sevmediğin için ekstra bi' acı yaşatmaz.
    Fakat sen de onu seviyorsan, temaşa eyle dünyayı...
  5. 5
    çok büyük oranda ya sen severken senden ayrılırlar ya da onlar severken sen ayrılırsın.

    ben uzun zamandır iki tarafın da duyguları bittiği için ayrıldığına tanık olmadım.
  6. 6
    Karşıdakini seviyorsan ahmaklık sevmiyorsan iyilik yapmak demektir.
  7. 7
    İkili ilişkilerde çokta bilmeden konuşmamak gerek.
    Ağaç değiliz ki köklerimiz ile birine tutunalım ve ömrümüz o kişiye bağlı olsun.
    Sonuçta hayatımızda kimse kalıcı değil, sevilen kişide elbet bir gün gidecek, bizde sevildiğimiz yerleri yeni dünyalar için terk edeceğiz.
    O yüzden herkes terk eder ve edilir, çok sıradan bir mevzu.
  8. 8
    seven kişiyi sevemiyorsanız yapabileceğiniz eylemdir. yoksa ömür boyu hem siz mutlu olamayacaksınızdır, hem de karşınızdaki kişi.
  9. 9
    SEVİLMENİN DEĞERİNİ ANLAMAYAN İÇİN KOLAY EYLEMDİR. OYSA Kİ SEVİLMEKTİ MÜHİM OLAN, SEVMEK İSE TÜM HER ŞEYDEN ARTA KALAN.
    YAPMAYIN SEVDİKLERİMİZDE BİR CACIK YOK ARPA BOYU YOL GİDEMİYORSAK SEVENİN KIYMETİNİ BİLİN.
  10. 10
    Sonrasında pişman olunması muhtemel eylemdir. Tamam belki sen onu sevmiyorsun diye ayrıldın onun için iyi bir şey yaptın aslında ama seni seven bi insanı çıkardın hayatından, sana sevilme duygusunu sonuna kadar hissettiren kişiyi.
  11. 11
    Karmaya inanan biri olarak diyeceğim ki
    Terk edileceksin.
  12. 12
    (bkz: sorun sende değil bende)
  13. 13
    kandırmaktan daha iyidir. tabi en uygun fırsatı kollamak gerekir.
  14. 14
    sevilmek her zaman yanında sevmeyi de getirmediği için, gönül kırmadan yapıldığı sürece olağan bir durumdur. böylece karşıdakine de haksızlık edilmemiş olur.
  15. 15
    Birini üzmenin üzüntüsünü insanın üzerine çöktüren bir durumdur. Kısa vadede iki taraf için de üzücü olsa da uzun vadede iki tarafın da yararına olacaktır. Karşılıksız sevgi dengesiz bi ilişki yaşatır. Hiç Gereği yok.
  16. 16
    ben sevmiyorsam sıkıntı yok. o sevebilir.
    herkes kendi acısıyla bükülsün arkadaş. bu kadar hümanist olmayın.

    t: olağan şey.
  17. 17
    iki taraf için de zor bir durum. sırf bu yüzden önceden hissettirilmeye, soğutulmaya çalışılmıştır. yapılan ayrılık konuşması ise berbat bir süreç oluyor. karşındaki insan duygusal ise durum daha da kötü bir hal alıyor çünkü teselli de edemiyorsun, üzüntüsünün sebebi sen oluyorsun.
    iki taraf için de en doğrusu tabii. seni sevmeyen biri ile olmayı da, sevmediğin biriyle olmayı da kimse hak etmiyor. zor olsa bile sonunda bir rahatlama yaşıyorsunuz.
  18. 18
    Seni seven bulmak sana değer veren bulmak gerçekten zordur ancak bazen seni seveni sen sevmiyorsan o insanada avı çektirmenin bir anlamı yoktur ayrılmak vedalaşmak en doğrusu olabilir.Seviyomuş gibi yapmak en kötüsüdür.
  19. 19
    Sebebi sizin sevmeyişinizse iyi yapmışsınız. Kimseyi seviyor gibi yaparak kandırmamalısınız tabii muhtemelen sizi öyle sevecek biriyle karşılaşma olasılığınız da hayli düşük yani pişman olacak olsanız da birinin sevgisi karşısında mahcup olmaktansa yalnızlığı yeğlemenizi tavsiye ederim.
  20. 20
    sevmiyosan belki bir mikar vicdan azabı çekersin ama bence yap gitsin hızlıca yara bandı çeker gibi eğer uzatırsan karşındakini üzme ihtimalin daha çok artıyor
  21. 21
    Seni seven ve senin de sevdiğin birinden ayrılmak kadar kötü değildir.
  22. 22
    Birlikte olunan insandan nefret edilmiyorsa can sıkar, vicdan azabı çektirir. Çok iyi biri olduğunu bilmeme rağmen ilişkimi bitirmişliklerim oldu. Bazen anlaşabiliyor, seviliyor olmak yetmiyor maalesef. Ah o bir şeylerin eksik olduğu hissi. Karşıdaki insanın gözyaşları akarken için parçalanması. Arkasından akıldan geçen "bunu hak edecek ne yaptı" sorusu, "beni böyle seven birini nasıl bu kadar üzdüm" diye düşünüp kendinle edilen kavgalar. Bazen çoğu şey güzelken bile olmuyor işte.
  23. 23
    Sevdiğin birinden ayrılmak kadar zor değildir, seni sevenden ayrılınca sadece vicdan azabı çekiyorsun ama sevdiğin birinden ayrılınca neler neler çekiyorsun...
  24. 24
    (bkz: türkçe'ye çift dalmak)
  25. 25
    Bir şeylerin eksik olduğundan değil bir şeylerin sürekli başa sardığından dolayı yarım saat önce biten bir ilişki oldu. Arafta kalmak zor, sürekli kısıtlanmaktan, gereksiz ve aşırı kıskançlıktan bıktım. İlişkide baskın tarafta olmasından sıkıldım. Sonuçta ben koyun ya da köle değilim ki yönetilmeye ihtiyacım olsun. Her şey dozunda güzel.