kayıt

direnişçilerin türbanlı kıza saldırması

  1. 6
    üzerinde durulan kısmın "türbanlıya şiddet" oluşu, kanımı donduran olaydır.

    gerçek ya da değil fark etmez bu ülkede kadına şiddet son on yılda yüzde bin dört yüz arttı mı artmadı mı kardeşim? Arttı değil mi? Kadınlar sokaklarda insanların gözü önünde defalarca bıçaklanarak öldürülüyor, tecavüz edilip parçalara ayrılıp çöpe atılıyor mu atılmıyor mu? Atılıyor değil mi? Demek ki ortada tepki gösterecek bir şey var.

    Ha sen kalkıp "Türbanlıyı dövmüşler" diye ağlıyorsan ben senin niyetinden şüphe ederim. İnsanların dini duygularını sömürerek emeklerini sömürmek istediğini düşünürüm.

    Anlayacağınız polis dövmüş, direnişçi dövmüş, türbanlıymış atayızmış fark etmiyor. Kadınlar zaten öldürülüyor. Çocuklar da. Hayvanlar da. İşçiler de. Ezen ezileni yer yerde düdüklüyor bu düzende.
  2. 7
    sonunda badem bıyıklı zihniyetin göt olduğu olaydır.kanal d olmasa hala pişirip pişirip önümüze sunulacaktı bu asparagas haber.olay yalan çıktı ama ya başı açık bir kadına saldırsalardı.böyle üstünde durulur muydu?boşbakan çıkıp milleti yine galeyana getirir miydi?tabi ki hayır.buna palalı şakirtin başı açık kadına saldırmasını örnek verebiliriz.o yüzden türban bir siyasi simgedir benim için.bunu herkes kabul etsin.erbakan zamanında türkiye'ye gelmiştir.

    balçiçek ilter fırıldağının yazdığı bu sözde saldırı olayıyla ilgili yazının bir kısmını paylaşayım.

    Ben cesur bir kadın tanıdım o gün...
    Kalabalık bir grup tarafından darp edilen, tacize uğrayan, bebeği ve kendisi için ölümüne korkan, olur da şikayette bulunursa sokakta tekrar başına bir şey gelir mi kabusu gören...
    Morluklarını da gördüm, ille de meraklıysanız, ama benim tanıklığıma ihtiyaç yok ki, raporu var zaten. Yaşadığı travmaya tanık oldum, konuşmasına, bana bakamayışına, olayı konuşurken bebeğini odada istemeyişine... Ellerini hiç bir yere koyamayışına... Geç gelen ama sonrasında hiç bitmeyen gözyaşlarına...
    Kabuslarına, sütten kesilmesine değinmiyorum bile...


    bak sen şu karıya.birde duygu sömürüsü yapıyor pezevenk.cesur bi kadın tanımışmış.ulan sen kim köpeksin ki millete bok atıp yalan dolanla hem akp seçmenini gaza getirip,hem direnişe bok atıyorsun.sonunda böyle özür diletirler işte.bundan 10-20 yıl sonra bu fırıldakların,yandaşların hepsinden hesap sorulacak.umarım o gün de böyle cesur olurlar.