kayıt

saçmalık

  1. 1
    *

    saçma bir laf duyulduğunda verilen tepki. bullshit!
  2. 2
    Bugün başıma gelen iştir.
    aslında hayalleri süsleyebilirdi ama saçma bir anı olarak kalacaktır.

    Bugün başıma saçma sapan bir olay geldi.
    Anlatıyorum.
    Saat üçe doğru evden çıktım. Haldır haldır bayır çıkıyorum ama götümden ter akıyor.Nefes nefeseyim. Kulağımda kulaklık var ama köpekler sebebi ile tetikteyim. Gözüm sürekli sağda solda. Ana caddenin paraleline kadar çıktım. Bi anda trafik oldu yolda. Ben de kaldırımdan yürümem hayatta. Bi korna sesi duyar gibi oldum. Kaldırıma çıktım. O ara yanımdan geçen araç park etti ve içinden bi adam çıktı. Göz göze geldik ama ben yoluma gidiyorum. Dedim meğer park edecekmiş o yüzden bana çalmış kornayı. Neyse efendim ben yardırdım bayır yukarı haşır huşur çıktım vardım caddeye. Karşıya geçmemle adamın yanımda bitmesi bir oldu.
    Beni geçerken görmüş beğenmiş düşmüş bayır yukarı peşime. Adını söyledi. Bide devlet memuruymuş. İki üç kere belirtti bunu. Sanki kpss puanı ile hoşlanacağız anasını satayım adamdaki referansa bak. =DDdd Numarasını almayınca da tekrar karşılaşırsak artık kadere inanırsın değil mi dedi. He dedim. El sıkıştık. Gitti. =Dddd Bu da böyle bir anımdır.
    Arabayla geçerken görüp peşinden koşmak nedir arkadaş? Hele bide ben yahu. Yalnızlıktan düz duvara tırmanacak. Yazık.
  3. 3
    21. yılımı bitirdim bu hayatta 21 yıldır yaşadığım şeylerden bir şekilde sonuç çıkartmışım bir fikir edinmişim kendimce ve bu fikrimi ben geliştirdiğim için tabii ki de savunacağım. ama aptalın biri geliyor diyor ki bu çok saçma gerizekalı sanane ben diyor muyum senin fikrine saçma diye senin benim 21 yılımı iki saniyede aşağılamaya ne hakkın var. asıl saçmalık bu herkes nerden buluyor her şeye laf etme her şeye karışma hakkını
  4. 4
    olaylara karşı tutumumuz mottomuz budur.
    saçmalık
  5. 5
    en sevdiğim tepkidir.

    instagram fenomenlerini youtuber blogger vs zerre bilmem tanımam. denk geldiğim ve çok sevdiğim gezgin bir çifti birkaç yıldır takipteydim. boşanmışlar. sanki en yakın arkadaşlarım ayrılmışçasına üzüldüm garip bir şekilde. hayalimdeki ilişkiyi yaşadıklarını düşündüğümden olsa gerek bir tık inancım bile kırıldı hatta. tamam doğruyu söyleyeceğim çok tık. neyse. katarsis modu destek mesajı attım. kendime inanamıyorum bazen.
    saçmalıque
  6. 6
    Yaşadığım son bir haftanın özeti diyebileceğim tepki.