kayıt

rakip takımın evinizde kupa kaldırması

  1. 6
    (bkz: kadıköy hatırası)

    100 yılda bir yaşanacak olaydır.
  2. 5
    Üzücü olsa gerek, aklıma geldikçe briaz güler biraz üzülürüm.

    Malatyaspor destekçisi olduğumdan beri hayat inanılmaz kolay, 10 yaş gençleştim adeta. Sadece bazı günler babamın gözleri dolu dolu dağlara baktığı oluyor. O zamanlar gesenin yine kaybettiğini anlıyorum.
  3. 4
    Taşaklı harekettir. Her takım yapamaz.
  4. 3
    (bkz: sahasında kupa kaldırdığımın çocukları) şeklinde dalga geçilebilecek olaydır.

    Genelde bu diyaloğun peşine ama biz sizi 6-0 yedik vs vs gibi savunma mekanizmaları duyabilirsiniz, gülün geçin.

    Ama bilmeniz gereken bir sey vardır ki, "büyük takımlar aldıkları kupalarla, küçük takımlar iste yendikleri büyük takımlarla övünür."

    Hadi eyw.
  5. 2
    Hemen "eğvle eğvle" diye mor menekşeler açmaya başlar şimdi burda!
  6. 1
    *

    2012 yılında fenerbahçe'nin başına gelen olay. 5 yıldır galatasaray taraftarının ağzından düşmüyor.

    öncelike o olayın sürecini ele alalım. bu olay yaşanmadan sadece 10 ay önce şike skandalı patlak verdi. fenerbahçe'nin başkanı hapse girdi, fenerbahçe avrupa kupalarından men edildi, fenerbahçe'nin kadrosu dağıldı. fenerbahçe bitirildi yani resmen. bu sırada son sezonu sekizinci olarak bitiren galatasaray krizi fırsata çevirdi ve kadrosunu baştan aşağıya yeniledi. sezonu da önemli bir farkla lider bitirdi zaten. o sezonun şampiyonu galatasaray'dı yani. ama ligin düşen imajını yükseltmek adına süper final diye bir zıkkım çıkardılar ortaya. bu süper finalin fikstüründe de son maç fenerbahçe-galatasaray oldu. bu maçta da cüneyt çakır'ın tartışmalı kararları ve galatsaray'In 0-0'a yatması sonucunda saçma bir puanlama sistemiyle galatasaray yarım puan farkla şampiyon oldu. galatasaray o sezon şampiyonluğu haketmemiştir demiyorum. zaten normal sisteme göre daha önceden ilan etmiş olmalıydı şampiyonluğu. ama bu kadıköy'de kupa kaldırma muhabbeti tamamen götten uydurulan bu süper finalden dolayı olmuştu. tamam bunu argüman olarak kullanın, bununla sevinin ama abartmayın. kusura bakmayın ama bu olay sizin 18 senedir o statta maç kazanamadığınız ayıbını örtmüyor arkadaşlar. ha bu yetmiyorsa size "sulu derbi" olarak bilinen maçı hatırlatayım. o maçta fenerbahçe ali sami yen'e şampiyon olarak çıkmıştı. hani bu kupa kaldırma olayını "rekabetteki en üst seviye" olarak falan söylüyorsunuz ya. ondan diyorum. bakın 6-0 olayına hiç girmedim. hadi yine iyisiniz.