kayıt

pişman değilim yine olsa yine yaparım denilen şeyler

  1. 1
    *
    içkiye, sigaraya, pavyona, bara, diskoya arkadaşlara, sevdiklerime bazen sevmediklerime harcadığım paralar.oo onları yapmasaydın şimdi dikili apartmanın vardı diyen piçler sizi bazen sevmediklerim bölümünde andım.
  2. 2
    (bkz: kendini iyi hissetmek için seri artılamak)
  3. 3
    avukat arkadaşımla yaptığım tartışmadır. o dangalakla yine aynı muhabbet dönse yine aynı şekilde bağırırım. bak yine sinirlendim.
  4. 4
    çoğu akrabayı hayatımdan çıkartmak. kendini zorunlu hissederek yapılan boş muhabbetlerin stresine girmiyorsun.
  5. 5
    aşık olmak diyebilirim.
    pişman değilim ama bu konuda çekingen davrandığım doğrudur.
  6. 6
    zorunlu olmadığı halde hazırlık okudum. yine olsa yine yaparım. hayatımın en ve tek güzel zamanlarıydı.
  7. 7
    Yeşil gözlüye aşık olmak.
  8. 8
    sevdiğim insanı görmeye gitmek.
  9. 9
    (bkz: tatil)*
  10. 10
    Para harcamak. Hiçbir fiziksel yorgunluğa uğramadan, masa başı işler yaparak milyon liralarla oynamak muazzam zevkli. Çok emek sarfetmediğim için de harcamaktan asla şüphe duymuyorum. Zaten ne kadar harcasam da bitmiyor. Her zengin olduğumu hatırladığımda, muazzam ticari zekasını kullanıp şirketimizi bir marka haline getiren babamın hafiften kelleşmiş olan kafasından öpmek istiyorum.

    Harcarım yani. Eğer bir gün biterse, bir yerden bulur yine harcarım. Manga’nın da “dünyanın sonuna doğmuşum” adlı parçasında bizim gibi insanlara laf sokmak için söylediği gibi: “ben tüketmeden var olamam.”
  11. 11
    sevmek.
  12. 12
    Bu saatte yemek yemek
  13. 13
    gereksiz insanlara haddini bildirmek. varsIn sevmesinler beni.
  14. 14
    lisede para toplayIp sInIfca 1 sise murekkep almIstIk. hoca bunu kIvamlI bir hale getirerek (icine kesme seker atIp kaynatarak yaptI sanIrsam) yapacagImIz calIsmaya hazIrlamIstI. tabii herkese yetmedi, 2 kisi 1 siseye koyun ortak kullanIn dedi o da.

    ben de burda da muhtemelen bahsetmis oldugum copycat, ozenti, surekli benim notlarImla falan kendini kIyaslayan uyuz bir arkadasImla ortak kullanIyorum. sise onundu, eski bir antibiyotik sisesi.

    neyse bunu 1 hafta o 1 hafta ben eve goturuyoruz falan. isimiz bitti. sonra bana gelmis ikide bir 'sasaki sen mi aldIn' diye soruyor. hayIr diyorum almadIm. Israr ediyor yok bende, onu sen aldIn getirmedin diye. ben de almadIm diyorum iyi bak sende olmasI lazIm falan diyorum bu boyle bayaa devam etti.

    yaz tatili geldi ve o siseyi bir kutunun icinde buldum, yani haklIymIs. cidden de bende kalmIs sise.

    ama ona o kadar kIl oldum ki soylemedim. bir daha o da sormamIstI zaten.

    neyse uzun oldu ama yine olsa yine yaparIm, fark etmeden iyi bir is yapmIsIm.
  15. 15
    birinin istihkakını yemek özellikle bu pişmaniyeyse, sorgusuz sualsiz gerçekleşir.
  16. 16
    Sevdiğim kimse için gurur yapmazdım, aramız bozulmasın diye gerekirse yalvarırdım ama artık yapmıyorum. Haklıysam arkama bile dönüp bakmadan gidiyorum. Az önce de yaptım. Hiç pişman değilim.
  17. 17
    duble waffle yedikten sonra sigara yakmak.