kayıt

büyük göğüslü kızların kaşar olma ihtimali

  1. 1
    ufak göğüslere göre çok daha fazla olan ihtimaldir evet efendim.

    göklerin, evrenin, kaslarımın, seksiliğimin yaratıcısı yüce allah(c.c)ımız, kadınları erkeklerden ayırmak için ve bebişlere süt verebilmesi için 2 adet memiş yaratmıştır. bakın büyük göğüslü kızlar sürtüklerdir demiyorum tabiki ama büyük ihtimalle kaşardırlar. çünkü göğüsler yoklana yoklana büyüyen organlardır. dini bütün ve zengin bir tıpçı arkadaşım demişti bunu.

    ayrıca dev göğüslü kızlar dekolte giydiklerinde masturbasyon malzemesi olmaktan öteye geçemezler. ayrıca her sevgilileri bunlara amerikan saksosu yapar daha da büyük göğüsler oluşur. bu yüzden iri göğüslü kıza güvenilmez arkadaşım. sevgili de olmaz onlardan.
  2. 2
    kanser olma ihtimalinden daha azdır. kontrollerini ihmal etmemeleri gerekir.
  3. 3
    olmayan ihtimaldir.
    göğüsle kaşarın doğru orantılı olduğu bir durum yoktur.
  4. 4
    %31 civarında bir orana sahiptir.

    özellikle italya'yı ve italyan severleri tatmin edecek düzeydedir...
  5. 5
    kanıtlanması imkansıza yakın bir biçimde zor olan bir tezdir. zira kaşarlık olarak tabir edilen şey peynir olmak değil ise onun ne vücut ile ne yüz ile alakası yoktur.

    ancak dolaylı olarak şu şekilde desteklenebilir.

    erkek milleti vücut güzelliğine önem verir. diğerlerine de önem verir ancak ilk görüşte bir kızın ya da zekasından değil, güzelliğinden etkilenilir. kalçanın şekilli olması, göğüslerin büyük ya da şekilli olması, ikisi de olursa ne ala, dudakların dolgun gözlerin büyük olması, kısacası dişilik erkek için önemlidir. dolayısıyla bu özelliklere sahip kadınlar ile ilgilenen erkek sayısı, olmayanlara göre daha fazladır. bu denli yoğun ilgiye maruz olan kadının egosu ister istemez şişer, tavan yapar. ayrıca o şekilde de olmalıdır. söz konusu olan ikilemde kaşarlık olarak tabir edilen durum, yazılan kızın pas vermemesi ise durumun muhtemel açıklaması budur.
  6. 6
    (bkz: yok artık ebesinin amı ali sami)
  7. 7
    Deliriyorummmmmm
  8. 8
    büyük göğüslü kız sevmediğim için umrumda olmayan ihtimaldir.
  9. 9
    Çok sert bir itham. Hayalleri süsleyen şeyler yüzünden kadını yaftalamak da ne bileyim.

    Büyük memeleri yedirmeyiz.
  10. 10
    Yine müthiş bi iddia ve itham.

    Biz hatunlar öyle ya da böyle bi şekilde kaşar yaftalanmasina maruz kalıyoruz. Çok normal. Garipsemiyorum artık.
  11. 11
    bide kuş dövmesi varsa kesin orospudur...
  12. 12
    Şimdi aklıma çok sağlam bir söz geldi,bu tarz düşünen insanlar için ama ailesini ve sülalesini işin içine karıştırmak istemedim.

    Genel olarak,şöyle kadınlar kaşar,böyle kadınlar verici,şöyle kadınlar şöyle diyen erkekler, protez 2.el beyin sahibi,siki bamya kadar veya iktidarsız,çirkin,leş bir karaktere sahip,alfa olmayı elinde tesbih (ağızda nargile)sözde mahalle delikanlısı pozlarıyla kanıtlamaya çalışan, erkek olmayı doğuştan genel siki sayesinde "default" olarak içinde zanneden ama bir o kadar faydasız,asalak,güven vermeyen,kimseye faydası olmayan tipler oluyor genelde.

    Ben hiç okuyan(okuduğunu anlayan),özgüveni yerinde,düşünüp mantık yürütebilen bir erkeğin böyle saçma ithamlarda bulunduğunu görmedim.Mutlaka vardır ama ben denk gelmedim,belki de benim çevremde yok.Zaten olamazda.