kayıt

en iyi film izleme siteleri

  1. 1
    (bkz: unutulmazfilmler.com)
  2. 2
    bu iddiada olan binlercesi vardır.

  3. 3
    başlığı görür görmez unutulmazfilmler.com geldi aklıma
  4. 4
    (bkz: popcorn time)
  5. 5
    tavsiye edebilirim. yeni ve guclu gibi gorunuyor. guncelligi konusunda rakipsiz. yeni cikanlar filmlerde biraz bazen goruntu kalitesi dusuk cikiyor ama hemen hizli bir sekilde guncelliyorlar yuksek kalitelisi ile.
  6. 6
    adblock kullanmayı prensip olarak sevmiyorum. sonuçta site sahiplerinin de emeği var, bir şeyler kazanması gerekiyor. cebimden de bir şey gitmiyor, hatta beğendiğim reklamları da inceliyorum, hoşuma giden ve fiyat-performans olarak yeterli bir ürün bulursam alışveriş dahi yapıyorum. aslında herkes bu şekilde davranırsa web sektörümüz biraz daha gelişir, üreten sayısı artar ve hem bilgi hem de web arşivimiz zenginleşir.

    her neyse duyarlı bir internet kullanıcısı olduğumu vurguladıktan sonra bir kaç bir şey daha ekliyeyim. film izlemeyi oldukça seven bir yapım var. çok iddialı olacak belki ama son 10 senede vizyona girmiş filmlerin %80'ini bilirim, çoğunu izlemişliğim vardır. son bir iki senede de film izlemek istediğimde genelde özgün uploadlar yapan film sitelerini tercih ediyorum. bunun sebebi ise yine emeğe olan saygımdandır.

    bir çok site bot denilen yazılım tabanlı programlar kullanıyor ve bu sayede sitelerden çalıntı filmleri kendi film sitesine yüklüyor. bunu sevmiyorum, zaten bu tür sitelerin de hostu sıkıntılı oluyor, bir kaç kişi ile aynı filmi izlediğinde donmalar oluyor.

    bu yüzden buraya kaliteli ve özgün, emekçi film sitelerini paylaşacağım. sizler de bilgilenin ve duyarlı internet kullanıcıları olun : ) bilinçli tüketici olmakta her zaman fayda var : )

    her hafta bir yeni film sitesi ekleyeceğim.
    bu film sitesi ile 2 haftalık bir bağım var. son 15 gündür filmlerimi buradan izliyorum. memnun kaldım diyebilirim,emekçi bir yanları da var. bozmazlar ise müdavimleri olabilirim.

    devamı gelecek
  7. 7
    hepsinin içeriği birbirinin benzeri, reklamlardan filme ulaşamayan bir ben değilim heralde.
  8. 8
    reklamı fazla veren sitedir.reklamdan kazanacağını kazanınca içeriğini de düzgün tutuyor.
  9. 9
    hafta boyunca okul vardır yorulmuşsundur herhangi bir sorunun varsa streslisindir ama alırsın çerezini geçersin filmin başına hayatındaki tüm sorunlar o iki ila iki bucuk saat arası gider. birde bu filmleri sorunsuz bir şekilde veren film sitesi bulursan tamamdır.
  10. 10
    tabii ki de reklamsızlar daha ne olsun ki hepsinde aynı filmler var birbirlerinden çekip duruyorlar sanuçta.
  11. 11
    Torrent dururken aaa.
  12. 12
    film sitelerinde ki reklamlardan bıkmış birisi olarak, yeni ve fazla abartıya kaçmamış içeriği sağlam film sitesi arayışındaydım. film1.co keşfettim, reklam yok, içerik sağlam sürekli güncelleniyor. bu tarz film sitesi arayışında olanlara tavsiyemdir.
  13. 13
    www.fullizlet.com/...
    Hem tasarım olarak çok güzel hemde yeni çıkan filmler en kısa zamanda yükleniyor. En önemlisi ise reklama boğulmamış kaliteli bir film izleme sitesi.
  14. 14
    dizi port , büyük bir film tutkunu olarak son zamanlarda gördüğüm film siteleri arasında en kalitelisi diyebilirim. reklama boğulmamış, içeriğe önem veren ve tasarım olarak diğerlerine göre bir adım önde olan bir site.
  15. 15
    (bkz: netflix)
    (bkz: amazon prime video)
    (bkz: hbo max)
  16. 16
    720pizle

    Bir kere mail aracılığıyla dövüşmüş olsak da severim.
    • naptın kafasına site yasaklama uyarısı mı fırlattın...
  17. 17
    youtube. orada olmayan seyler icinse hicbir site. torrentten indiriniz.
  18. 18
    en kral olanı reklamsız film izleme keyfi veren sitedir. full hd film izleme imkanınız da varsa tadından yenmez. (bkz: tek filmler) (link: : www.tekfilmler.com/...)