kayıt

msn

  1. 1
    icq'dan biraz ileri ki dönemde ortaya çıkmış olan windows'un internet üzerinden konuşma programı.ancak facebook çıktıktan beri kullanıcılarını hızla kaybetmiştir.bu sene içerisinde kaldırılan program.sitesi hala yayındadır.

    tr.msn.com/...
  2. 2
    2010 yılına kadar herkesin sevgilisini beklediği, hoşlandığı kişilere 'kişisel ileti'den gönderme yaptığı, zaman zaman havalı olmak için yabancı sarkılar dinlenirken dinleneni göster denilebilen, nicklerin rengarenk ve değişik yazı stilleriyle, oyunlarıyla zamanında genclerin kalbine taht kurmuştur, simdi ise skype ile birleşmiş olup kimsenin bakmaya tenezzül etmediği programdır.
  3. 3
    (bkz: Elçi)
  4. 4
    pilavlı sohbet kısmındaki seslerin yardımıyla daha bir özlediğim zamanın efsane sohbet programı yerinin hala dolmadığını düşünmekteyim ayca lı alt-tire li iletişim adresleri olmadan, o pencerenin fıtıfıtı titremesi olmadan dolacağını da düşünmüyorum arada böyle geçmiş yad ederim nostaljiyi severim.
  5. 5
    skype'ın onca güzelliğine rağmen hala yerini dolduramadığı iletişim programıdır.
  6. 6
    iki yıl boyunca bir alman sarışını ile konuşmama vesile olup, benim gözümde çığır açıp, görmediğim ingilizcemi geliştiren yazılım olmuştur. varlığı konusunda şu sıralar agnostik düşüncedeyim ve sorgulamaktayım. bir güç olduğu kesin ama.
  7. 7
    : ) smileyi hariç hoş smileylere sahip programdır efendim. 2015 yılına damgasını vurabilir.

    www.indirbir.com/...
  8. 8
    özlenendir.

    şimdi dinleniyor özelliği ile mesaj vermeyi özledim.
  9. 9
    Mobil platforma uyarlanabilecek mesajlaşma aplikasyonu. Bir whatsapp gibi özelliklerle yeniden kullanıcılarıyla buluşsa eminim o eski kullanıcı sayısını ikiye katlar.
  10. 10
    (bkz: messi suarez neymar)
  11. 11
    evet arkadaşlar ekleyin konuşalım.

    çilgin_rakırpena@hotmail.com

    rakır da ki k ve penadaki p büyük.
  12. 12
    hey gidi günler be dedirtir..
  13. 13
    sexting'in sexting olduğu zamanlar .
    aaah ah
  14. 14
    "Burası kasıyor msn ye geçelim mi.?" Cilerin neslinin tükenmesi..msn yalan oldu çünkü..yerini tam manası ile karşılayan günümüzde whatsapp almış bulunmaktadır..
  15. 15
    serin sohbeti gördüğümde aklıma geldi birden..
  16. 16
    konuşma merkezi bağlantısı sitesi demek bildiğim kadarıyla.
  17. 17
    kapandıktan sonra google'a yazınca fc barcelona'da oynayan/oynamış üç lavuğun fotoğrafı çıkmaktadır.
  18. 18
    İlk cam sex muhabbetlerinin döndüğü ortam.
  19. 19
    önceden karşımızdaki kişiye titreşim gönderebildiğimiz, şimdilerde ise bunun yerine ''bana yaz'' dercesine son görülmesini yüzüne vurduğumuz ve hala yeri doldurulamayan güzel site.