kayıt

ogün samast

  1. 1
    *

    bir kesimin kahramanlarından biri. kendisini ve hareketini tasvip etmiyorum ancak yiğidi öldür, hakkını yeme demişler. cesur adammış, hapse girmeyi göze aldı. ortalık erkeğim diye dolaşan ancak hiç cesareti olmayan erkekciklerle dolu. martin luther king cesaretine sahip erkekler de var, sokaklarda gördüğümüz korkak erkekcikler de var.
  2. 2
    Katildir. Bir insanı şerefsiz yapmak için yeterli.
  3. 3


    "19 Ocak 2007 tarihinde, İstanbul'un Osmanbey semtinde Halaskargazi Caddesi üzerinde Agos gazetesi binası önünde gazeteci Hrant Dink'i Yasin Hayal'in azmettirmesiyle öldüren kişidir."

    Adı öyle çok anıldı, öyle kazındı ki hafızalara.
  4. 4
    kendisine şerefsiz diyen biri çıkmış. milyonlarca Türk'e göre şerefsiz değil, kahramandır. alttaki linkte bir jandarma ve bir polisle fotoğrafı var.

    www.hurriyet.com.tr/...
  5. 5
    tırsak bir orospu çocuğudur, erkek falan değildir.

    yırtık ayakkabılı fakir bir ermeni'yi öldürmekle olmuyor o erkeklik işleri. pkk'ya katılıp yükselecek, cemil bayık'ın yakın koruması olacaksın, en mutlu anında av bıçağını gırtlağına saplayacaksın. o zaman adın erkeğe çıkabilir.
  6. 6
    (bkz: just another brick on the wall)

    piyon amk piyon.
    cesaret mi kaldı ??
  7. 7
    ekşi sözlük'teki rewlofweno ogün samast hakkında bir şeyler yazmış, burda da bulunsun:

    internet kafelerde zaman geçiren, kahve köşelerinde çürüyen milliyetçi gençler için bir kariiyer fırsatı var.

    türk olarak görülmeyen, türklüğe laf ettiği düşünülen birini yahut bunların hepsini geçtim abinizin size gösterdiği insanı öldürürseniz;

    polisler sizinle fotoğraf çektirmek için sıraya girerler...

    hapishanede kuş sütüyle beslenir, ekmek elden su gölden yaşarsınız...

    adınıza şarkılar yapılır, tezahüratlar yapılır...

    kahraman olarak görülürsünüz...

    derken nihayetinde daha az ceza almanız için gerekli yasal işlemler de yapılır, çocuk olarak kabul edilirsiniz...

    şimdi iyi düşünün gençler, iş yok güç yok, kahve köşelerinde zaman öldüreceğinize kahraman olmak ister misiniz? abinizin size gösterdiği fotoğraftaki kişiyi bulun ve öldürün. kahraman olursunuz, sırtınız yere gelmez, her şey olursunuz katil olamazsınız. posterleriniz asılır, adınıza şarkı yapılır... bu fırsat kaçmaz.

    bir katilin kahraman olmasından geçtim rol model olarak olması noktasına ilerliyoruz. bir insan başka bir insanı öldürüyorsa, cezalandırılır, ödüllendirilmez.

    çocuk ha, hey maşallah. bu kişiyi çocuk olarak yargılamak demek, taş atan çocuklarla bir tutmak demek, 18 yaşının altında bir sürü katil yaratılmasına vesile olmak demektir. işsiz güçsüz gezenler bir kariyer imkanına kavuşur.
  8. 8
    Ülkemizde birçok potansiyel ogün samast var. Sırf ermeni diye bir masum insanı öldürüp gurur duyacak bir sürü karanlık adam var.
    Bu sözlüğümüzden #1478392
    Bu da inciden birxsozluk.com...
    Varolsunlar, methiyeler dizilmiş bir sürü. Ülke bilgisiz potansiyel katil gençlerle dolu. Yazık.

    Kullanılıp ülkeleri namına kötü bir iş yaptıklarının farkında bile değiller. Cahilliğin kötü yanı da bu. Kötüyü iyi sanıp mutluca yaşayabiliyorlar.