kayıt

oda arkadaşı

  1. 11
    Oda arkadaşım şu ana kadar tanıdığım en garip insan diyebilirim. Ne zaman ders çalışması gerektiğini anlasa ciddi bir depresyona giriyor kitabın başına oturduğu an esnemeye başlıyor. Geçenlerde hukuk finaline çalışmamak için beni zorla temizlik yapmaya çağırdı dolabımda duran tüm beyazları 2 saat süren yıkamaya attı o sıra da ders çalışabileceğini anlayınca kendini meditasyona verdi.(meditasyon yapıyorum diye 4 saat uyudu çamaşırlarımı kendim aldım) sabahları bazen erken saatlerde dersi oluyor onlara gitmek için erkenden uyumaya karar veriyor ama sabah 5'e kadar "acaba kaplumbağa olsaydım nasıl olurdu?" diye düşünüyor. Çok garip olmasının yanında inanilmaz komik ve iyi bir insan iyi ki tanışmışım onunla
  2. 12
    Özellikle lisede yatılı okuduysanız; yemekhaneden, okuldan tutun tuvalete kadar beraber gidip geldiğiniz kişidir. Her anınızı paylaşıp tanık olduğunuz için aileniz gibi benimsersiniz. Görüşmeyeli yıl bile geçse buluştuğunuzda aynı samimi havayı yakalayabilirsiniz. Daha çok uzun şeyler yazılabilir bu başlığın altına.
  3. 13
    İnşallah gelmezler. İnşallah gelmezler. İnşallah gelmezler.

    Kapı açılır..

    Aa hoş geldin nerelerdesin gözlerim yollarda kaldı yaa..
  4. 14
    Az önce bir arkadaşım odamın videosunu çekip gönderdi. Ahır olmuş ahır. Hayvan kadın!
    Ranzamın demirlerine iç çamaşırlarını asmış camış!
    Yatağımın üstünde kırıntılar var.
    Lan ya çarpılırsam? Bunu düşün bari!
    Masanın üstünde küflenmeye yüz tutmuş gıdalar...
    Burdan onu şiddetle ve hiddetle kınıyorum.
    Geldiğimde o odayı öyle bulursam ellerimi kana bulayacağım. Evet bunu yapacağım.
    Temiz don ve tesbih getirerek bana destek olabilirsiniz...
    -ciddi
  5. 15
    twitter.com/...
  6. 16
    çok şükür kötüsüne denk gelmedim. elbette zaman zaman tartışmalar, hoşnutsuzluklar oluyor. zira kyk'da kalıyorsanız değil 72, 172 milletten insanla muhatap oluyorsunuz. hele bir de 8 kişilik odalarda kalınca.

    ama dediğim gibi, Allah'a şükür, o kadar sene içinde sadece bir kez tartışmam oldu. onda da laf dalaşı gibi bir şey. sonra oturduk, konuştuk ve hallettik.

    maalesef sorun yaşayan çok kişiye şahit oldum. bizim odamızda olmasa bile, farklı odalardaki arkadaşlardan birçok şey işitiyorduk.

    "bir arada bulunma ahlakı" bile tam oturmamışken "bir arada yaşamaya" çalışan insanlarla elbette anlaşamazsınız arkadaşlar. Allah, herkesin karşısına iyi insan çıkarsın. hayatın her deminde, her yerinde.