kayıt

kadınlar

  1. 48
    Vallahi bizi tuhaflık kurtaracak.

    Dişi kuzenim 3-4 saat önce pek de hoş olmayan , elim bir durum yaşadı. Sonra eşi bize bıraktı. İlk yarım saat teselli ettim. Sonra birden ‘kalk kız kahve yap fal bakalım’ dedi. Kahveleri içtik. Şimdi arkadaşımızın bu yaz ki düğününde hangi renk ayakkabı giysek diye tartışıyorduk. Giderken de diyor ki ‘gece kötü olursam Haber veririm gelirsin’

    xx kromozomlular olarak dellenip fıttırıyoruz.
  2. 49
    canımız ciğerimiz. dünyayı yaşanabilir kılan güzellikler. düşünsenize sadece erkeklerin var olduğunu ? düşman götüne. iyi ki varsınız çukulatalarım.
  3. 50
    Kimi der ki kadın;
    Uzun kış gecelerinde yatmak içindir.
    Kimi der ki kadın;
    Yeşil bir harman yerinde,
    Dokuz zilli köçek gibi oynatmak içindir.
    Kimi der ki hayalimdir,
    Boynumda taşıdığım vebalimdir.

    Kimi der ki hamur yoğuran,
    Kimi der ki çocuk doğuran..
    Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne ayal, ne vebal
    O benim kollarım, bacaklarım, başım,
    Yavrum, annem, karım, kız kardeşim
    Hayat arkadaşımdır..

    -nazım hikmet ran
  4. 51
    dünyamızı güzelleştiren varlıklar.
  5. 52
    Gerçekten insanı bunlar kadar yoran canlılar yok. Daha önce toplumun dayattığı güzellik algısı diye bir zırvalık çıkartıp hem sistemi eleştirip hem de moda ayağına birbirinin kopyası olan kadınlar şimdi de sutyen yüzünden şikayet ediyor. Bir şeyden rahatsız oluyorsanız yapmayın kardeşim.

    Kimse kimseyi bir şeye zorlamıyor. Kıllarınızı almak zorunda değilsiniz, makyaj yapmak zorunda değilsiniz, sutyen takmak zorunda değilsiniz. Hem başkaları için bunları yapmadığınızı söyleyip hem de sistemin kölesi oluyorlar bir de utanmadan şikayet ediyorlar.

    İnsan gerçekten hayret ediyor.. Düşük zeka ürünü popüler feminizm bitsin artık ya.
    • Şikayet edip bu konuda hiç bir şey yapmamak kadınlara özgü bir çelişki değil maalesef. Toplumda çok farklı kesimlerde de görülen bir hastalık... Şikayet eder, bu konuda hiçbir şey yapmaz, sadece kurtarıcı bekler...
      Bu arada kadınlardan şikayetçi olan erkekler, aynı zamanda kadınları bu noktalara getiren kişiler bir bakıma (evet, farklı sebepler de var).
      Ps: Kadınların savunucusu konumunda olsam da kadınlarla pek anlaşamayan bir kadınım...
    • Sanırım o kısım kendi aralarındaki yarış (üstünlük), beğenilme arzusu, (bazen) ezilmişlik gibi farklı parametreler içeriyor :)
      Çok tecrübeli sayılmam :d
    • Kendi seçimlerinin sonuçlarını üstlenmek her yiğidin harcı değil yeğen :d
    • insan lafını duymayayım insan demeyin kadınlara laf etmeyin.
    • defolun.
  6. 53
    kadınlar kendilerini güldüren erkekleri sever, ağlatanlara aşık olur.

  7. 54
    twitter.com/...
  8. 55
    garipler...

    eski hatunlardan biri dün, daha doğrusu evvelsi gün instagram'dan ekledi ve ben doğal olarak reddettim. akabinde niye reddettin diye mesaj attı. ben de yine doğal olarak cevabını bildiğin soruları niye soruyorsun? deyu karşılık verdim. ya o zaman şöyleydi böyleydi diye saçmaladı bişi'ler, ben de yoklukta olduğum için iyi bari deyip ekledim geri ama reddetti ruh hastası ve kaç saat oldu hala cevap yok.

    sanırım vakti zamanında telefonda seninle bir daha görüşmek istemiyorum bilöfünü yaptıktan sonra sen bilirsin güzelim diye telefonu suratına kapatmamın intikamını falan aldı herhalde kendince, kaç ay sonra bunu mu tasarladı allah'ın manyağı nedir...
  9. 56
    pozitif ayrımcılığı kullanırlar ama ona söverler, kullanamayanları da çirkindir kullanamadıkları için söver, bir tek kendileri tacize uğrar, bir tek kendilerinin reddetme hakkı vardır, karşı cinsleri yapmasa da arkadaş çevreleri ya da ailesi ego yüklemesi yapar, her şeyden rahatsız olma hakları vardır ve bu girdiye ateşli oy atarlar.