kayıt

kadınlar

  1. 86
    Daha kendileri bile kendilerini çözmemiz bir kitle o yüzden analog cihaz erkeklerin anlaması mümkün değildir.
  2. 85
    accaip mahlukatlar yav. cok enteresan calisiyo kafalari, azcik yuzeysel dusunmeyi ogrenseler hayat daha guzel olacak.ama yok bu cinslernher seyini incigine boncuguna kadar dusunup bizlere de hayati zorlastiriyor. yapmayin rica ediyorum bayanlarimiz..hamidlerimiz.
  3. 84
    korkularımın yegane kaynağıdır....
  4. 83
    Atsan atılmaz, satsaan pezevenk olursun. Ne yapıcaz sizinle...
  5. 82
    Bas belasi ama onlarsiz da olmuyor.
  6. 81
    Bütün erkekleri tek beklentisi seks olmakla suçlayan kadın, sen önce seksten başka bir şey sunabildiğinden emin ol.
  7. 80
    garip varlıklar.

    net olarak tanımadığı birine ölürüm, aşığım, bitiyorum gibi büyük lokmaları su içmeden boğazından geçirircesine söylüyor. varoluşların en büyük handikapı olan kendilerini erkeklere beğendirme gayesiyse aşırı itici bir özellik olarak kulağına küpe oluyor. bu gerçekler içerisinde böyle olduklarını bilen bir kadına rastlamaksa beni abdülhamid yalnızlığına sürüklüyor.

    neresinden bakarsan üzücü.
    • eksiledim. çünkü hayatımda hiçbir zaman sevmediğim ya da tam olarak tanımadığım bir insana seni seviyorum demedim. hatta daha da iddialı olayım; hayatımda sadece birine bu saydığın sözleri söyledim. haliyle kendini beğendirme gayesi sadece o kişiye karşı oldu. gerçi bunu amaç edinmek gibi bir saçmalık yapmadım tabi ki. peki böyle olmak bana ne kazandırdı? hiçbir şey. erkekler... garip varlıklar.
    • bugüne kadar kaç aylık beraberlik yaşadınız ya da daha önce kaç ilişkiniz olduğunu bilmediğim için kendimi savunamayacağım. çevrem ve kendimden yola çıkarak ilişkinin ikinci, üçüncü aylarında; bu kelimeleri duyup, görüyorum. sizin de belirttiğiniz gibi beğendirme gayesi varoluşun etkisi.
      erkekler basit ve mantıklı varlıklar bence. olayı ipe saran kadınlar ve küçük oyunları. her neyse.
  8. 79
    denk geldi.*
    twitter.com/...
  9. 78
    Gerçekten insanı bunlar kadar yoran canlılar yok. Daha önce toplumun dayattığı güzellik algısı diye bir zırvalık çıkartıp hem sistemi eleştirip hem de moda ayağına birbirinin kopyası olan kadınlar şimdi de sutyen yüzünden şikayet ediyor. Bir şeyden rahatsız oluyorsanız yapmayın kardeşim.

    Kimse kimseyi bir şeye zorlamıyor. Kıllarınızı almak zorunda değilsiniz, makyaj yapmak zorunda değilsiniz, sutyen takmak zorunda değilsiniz. Hem başkaları için bunları yapmadığınızı söyleyip hem de sistemin kölesi oluyorlar bir de utanmadan şikayet ediyorlar.

    İnsan gerçekten hayret ediyor.. Düşük zeka ürünü popüler feminizm bitsin artık ya.
    • Şikayet edip bu konuda hiç bir şey yapmamak kadınlara özgü bir çelişki değil maalesef. Toplumda çok farklı kesimlerde de görülen bir hastalık... Şikayet eder, bu konuda hiçbir şey yapmaz, sadece kurtarıcı bekler...
      Bu arada kadınlardan şikayetçi olan erkekler, aynı zamanda kadınları bu noktalara getiren kişiler bir bakıma (evet, farklı sebepler de var).
      Ps: Kadınların savunucusu konumunda olsam da kadınlarla pek anlaşamayan bir kadınım...
    • Sanırım o kısım kendi aralarındaki yarış (üstünlük), beğenilme arzusu, (bazen) ezilmişlik gibi farklı parametreler içeriyor :)
      Çok tecrübeli sayılmam :d
    • Kendi seçimlerinin sonuçlarını üstlenmek her yiğidin harcı değil yeğen :d
    • insan lafını duymayayım insan demeyin kadınlara laf etmeyin.
    • defolun.
  10. 77
    i.hizliresim.com/...

    ve kadınlar.
  11. 76
    sabah radyoda, kendisi de bir hanımefendi olan sunucu tarafından dile getirildiği şekliyle matematik gibidirler.

    buna minik bir ekleme yapmak istiyorum izninizle;
    (bkz: kadınlar matematik gibidir ancak matematiğin değişkenleridir)*
    (bkz: erkekler matematik gibidir ancak matematiğin sabitleridir)*
  12. 75
    Türk ırkına sahip olanları boş egoyla şişirilmiştir. Avrupadaki ve amerikadakiler ise mis mis.
  13. 74
    bombos varliklar. dengesiz ve tutarsizlar. tepkileri saçma ayni zamanda sahtekarlar. bütün kadinlar seytandir.
  14. 73
    Bir ömür beklenen, bir ömür bekleten varlıklar.
  15. 72
    Kainatı güzelleştiren yüce ve kutlu varlıklar.
  16. 71
    dünyamızı güzelleştiren varlıklar.
  17. 70
    güldür ma çiçektir.

    not: bilenler beğendi bile *
  18. 69
    (bkz: neden bu başlığı derdini sileyim butonunun açmamasına şaşırmak)
  19. 68
    çocuklarımızı karnında büyüttüğümüz insanlar, seks işçileri, aşk satıcıları, sevimli arkadaşlarımız.
  20. 67
    Onlar bizim...
  21. 66
    Ekmekarasinda çocukluğunu anlatan henry chinaski (charles bukowski ) kadınlar romanında ise ihtiyarlik hayatını anlatmıştır.
    Genel mahiyette vurdum duymazlik ve seksten olusan bukowski bu romaninda da sasirtmamis.
    Vurdum duymaz bir tavır ve seks hayatını Kadinlar uzerinden anlatmıştır
  22. 65
    youtu.be/...
  23. 64
    pozitif ayrımcılığı kullanırlar ama ona söverler, kullanamayanları da çirkindir kullanamadıkları için söver, bir tek kendileri tacize uğrar, bir tek kendilerinin reddetme hakkı vardır, karşı cinsleri yapmasa da arkadaş çevreleri ya da ailesi ego yüklemesi yapar, her şeyden rahatsız olma hakları vardır ve bu girdiye ateşli oy atarlar.
  24. 63
    garipler...

    eski hatunlardan biri dün, daha doğrusu evvelsi gün instagram'dan ekledi ve ben doğal olarak reddettim. akabinde niye reddettin diye mesaj attı. ben de yine doğal olarak cevabını bildiğin soruları niye soruyorsun? deyu karşılık verdim. ya o zaman şöyleydi böyleydi diye saçmaladı bişi'ler, ben de yoklukta olduğum için iyi bari deyip ekledim geri ama reddetti ruh hastası ve kaç saat oldu hala cevap yok.

    sanırım vakti zamanında telefonda seninle bir daha görüşmek istemiyorum bilöfünü yaptıktan sonra sen bilirsin güzelim diye telefonu suratına kapatmamın intikamını falan aldı herhalde kendince, kaç ay sonra bunu mu tasarladı allah'ın manyağı nedir...
  25. 62
    Cinsi sapıklıkları hoş görülür toplum tarafından, tepki alsa da erkeğinki kadar olmaz. Hele linç neredeyse hiç yemez, Bir nevi yazısız kural gibi bir şey. Bu yüzden rahat davranıyorlar bu konularda. halbuki bu oldukça fena, sapıklık kadınlarda adet, o yüzden normal görelim gibi bir şey. Bunu kullanan kadınlar da az fena değil ehehe...