kayıt

öğrencilik dönemi

  1. 1
    insan ömrünün cicim dönemidir. tek sorumluluk derslere çalışmak ve sınavlardan iyi not almaktır. başka bir beklenti çoğunlukla yoktur. özellikle aileler, çocuklarının bu dönemi en iyi şekilde geçirebilmesi için kendileriyle ilgili pek çok şeyden fedakarlık etmektedir.
  2. 2
    sona erdiğinde özlemle anılacak dönemdir. öğrencilik gibisi yokmuş, cidden.
  3. 3
    insanın en çok isyan ettiği dönemlerden biridir.
  4. 4
    hayatın her anı gibidir. değeri bilinmez, geriye dönülmez.
  5. 5
    İstanbul'da geçerse güzel bir gelecek vaadedecek olan dönemdir.
  6. 6
    etkileri üzerinize yapışandır. uzun süre geçmek bilmez.
  7. 7
    artık bitsin istenilendir.
  8. 8
    bitince aranandır. bulunsa bile ilkinin tadı alınamayandır.
  9. 9
    asırlardır devam edendir.

    bitir hoca bitir!
  10. 10
    Geçen hafta bitendir. Ha devam eder mi dersek, kim alır la beni yüksek lisansa.
  11. 11
    Çok özlediğimdir. Keşke bitmeseydi hiç ve ben şu an işsiz kaldığıma yanmasaydım.
  12. 12
    Tek cümle ile özetlemem gerekirse; süs ipi ve fotoğraf mandallarıyla çamaşır asıyorum.

    Ayrıca az önce anons edildiğine göre pijamayla yemekhaneye girişimiz yasaklanmış. Hadi dün şortu yasakladınız giymedim, pijamamdan ne istiyorsunuz lan?
  13. 13
    Libidosu yüksek yaban çakallarından oluşan sırtlan grubunun, önden giden dişideki minik kaseyi puanladığı dönemdir. Güzel olup olmayışı fark etmez, puan asla 7'den aşağı düşmez.
  14. 14
    mezun olduktan sonra mumla aranan dönem. ben değil bir arkadaş diyor.
  15. 15
    Genelde gezip eğlenerek geçirilmesi, hayatın tadının çıkarılması tavsiye edilen dönem. Bu dönemde, insanımız kolay sınıf geçme yöntemleri üzerine uzmanlaşmış ve kapağı atacağı yerler konusunda bol bol fikir üretmiştir.

    İlk bakışta ismi itibariyle Eğitim ve öğretimle meşgul olunan dönem olarak algılansa da işin aslı türk öğrencisinin çoğunluğu için çok farklıdır. Kız/erkek arkadaş-yakın arkadaş-kişinin kendisi üçgenine kendini kaptıranlar sınav dönemleri haricinde (bazı durumlarda dahilinde diyebilirim) bu üçgenin iç açılarını büyük bir sarhoşlukla topluyorken, kaptıramayanların ise kaptırabilmek adına büyük çaba gösterdiği tarafımca gözlenmiştir.

    Daha önündeki 1000 sayfa nottan sorulacak yüz sorunun ellisine doğru cevap veremeyen arkadaşlarımın şimdiden devlet yönetimine kolları sıvayarak büyük birer siyasi analiz dehasına dönüşmeleri olayı ise tam önümde cereyan etmiştir.

    Bütün bu öğrenciler, memlekette işlerin neden yolunda gitmediğini sorgular dururlar. Ve tabii ki bunu bir marifet addederler. Sorgulamayanlar yok mudur? Vardır. Ama sorgulayandan ne gördük ki sorgulamayana entari dikelim?

    Caddeleri devasa aynalarla donatma vakti çoktan gelmiştir...