kayıt

abdi ipekçi spor salonu

  1. 8
    dün önünden geçtim. o yarı yıkılmış halini gördüm de... samiyen yıkılırken bu kadar koymamıştı be kardeşim. o kadar güzel anılarım vardı ki.
    ilk maçım hoşlandığım hanımı görmek için gittiğim karşıyaka maçıydı. maçta kavga çıktı, salonu boşalttılar. ne hanımı görebildik ne takımı... sonraki türk telekom maçında karşılaşmıştık gerçi. :D

    fenerbahçe'yi yenerek şampiyon olduğumuz bayan basketbol final serisi... salondaki o müthiş gergin atmosfer. izlediğim en iyi maçlardandı herhalde.

    2013-2014'teki 2 fenerbahçe maçı. obra'nın teknik alıp atıldıktan sonra tribünde oluşan orgazm dalgası... ergin hocam'ın seriyi 2-1'e getirdikten sonra yumruk showuyla soyunma odasına gitmesi. o hırsla tribünde 2 blok atlamam. (hala nasıl oldu bilmiyorum)

    carlos arroyo'yla el sıkışmamız esnasında yanımızdan geçen ender'in fenerbahçe'ye sallayan tribünlere bakıp gülümsemesi...

    2 uzatmalı kızılyıldız maçı. zoran erceg'in son saniye basketine bakamamıştım bile. yanımdakinin bana sarılmasıyla havalara uçmuştum.

    geçen sezon ilk euroleague galibiyetimizi oly karşısında almamız sonucu sevinçten birbirimizi itip kakmamız...

    ve geçen sezon hocaya yapılan ayıplara karşı koyup hocaya salonun bir avuç holigana karşı sahip çıkması. sanırım en güzeli ve anlamlısı buydu.

    en güzel zamanlarımın mekanısın ipekçi.'
  2. 7
    Çok kişinin anısı vardır burada. Ne maçlar, ne şampiyonluklar, neler neler görmüştür. Eurovision finali bile gördü lan. Bu şekilde sessiz sedasız yıkılması üzücü. En azından geçen haftaki all-star organizasyonu burada yapılsaydı ve abdi ipekçi'ye veda anlamı taşısaydı keşke. Çok vefasız bir milletiz. Bu insana karşı da böyle, maddeye karşı da...
  3. 6
    içerisinde bir sürü hatırlarında yıkıldığı salon. içerisinde birçok şampiyonluk gördüm, yaşadım. hiç birini unutmayacağım.

    bu arada allah belanı versin hido
  4. 5
    yıkılmasına başlanmıştır.

    pbs.twimg.com/...
  5. 4
    yıkılmasına karar verilmiş.

    www.basketfaul.com/...
  6. 3
    galatasarayda futbol için ali sami yen ne ise basketbol için abdi ipekçi de odur.

    bugün yine muazzam bir seyircimiz vardı.yarı finale çıktık, allaha şükür.inşallah o kupayı türkiye'ye getireceğiz.
  7. 2
    Galatasarayın basket şubesinin de salonudur aynı zamanda. Sanırım artık Abdi İpekçi Arena oldu ismi.. Atmosferi pek güzeldir yalnız koltuk düzenini oldum olası sevmem. mesela 101 ve 119 blokları yan yanadır ve 101 e sadece 101 biletliler otururken 119 a kafaya göre oturabilirsiniz. Efes ve Gs yönetiminin bu tip anlamsız kuralları yüzünden salon dolmaya başlarken oradaki yer göstericiler ile seyirciler arasında mutlaka bir anlaşmazlık bir tartışma çıkıyor. Belki de temel sorun 5 liraya bilet alıp 50 liralık yere oturmak için kırk takla atan kendi çapında kurnaz tiplerdir ancak bu oturma düzenlerine bir çözüm bulmaları gerekiyor artık.
  8. 1
    öncelikle bir spor salonu... efes pilsen, beşiktaş gibi takımların sahası...

    ardından ise yüzme şampiyonası için bir havuz, eurovision için bir sahnedir...

    kullanım alanı geniş yani...