kayıt

mutlu ol yeter

  1. 31
    Şarkı güzel ama bendeki anısı kötü. Şahit olduğum kötü yaşanmışlıkları çağrıştırıyor.
  2. 30
    Yine gönlüm karardı şarkısıyla tanışmama sebep olan dizidir.
  3. 29
    (bkz: rakı içerken dinlenecek şarkılar)
    Funda arar'ın yorumunu beğeniyorum bu aralar.
  4. 28
    bu aralar birçok kişinin temenni olarak birbirine söylediği, yazdığı belki de düşündüğü şeylerden biri.benimki ise sen..

    yaralı42 hesabımdan..
  5. 27
    e bunun şarkısı var ki..

    (bkz: bir kek dileğim var muzlu ol yeter)
  6. 26
    şarkı olarak güzeldir. temenni olarak katılamadığım dilek. s.ktir git yeter.
  7. 25
    içtenlikle, sâdece âşıkların kurabileceği bir cümledir.
  8. 24
    timuçin esen'in beklentileri fazlasıyla aştığı eserdir. gerçekten çok güzel yorumlamış.

    www.youtube.com/...
  9. 23
    Şu günlerde dönüp tekrar izlenmesi icap eden absürd komedi tarzı dışı film.
  10. 22
    her bölümünde gülmekten çenemin ağrıdığı bir diziydi. bu diziyi bu kadar erken bitiren yapıma saygılarımı sunuyorum.
    • ben de gülüyordum ama netten izliyordum. benim gibiler yüzünden bitti :( özür dilerim
  11. 21
    keşke absürd başlamayıp mahalle dizisi olarak başlasaydı. zamanla absürdleşebilirdi ama leyla ile mecnun seyircisine oynamak sonlarını getirdi.
  12. 20
    Reytinge kurban giden bir ultrafiltrat dizi daha idi.Aklıma geldikçe sinirleniyorum böyle güzel dizilerin kaldırılması olan bize oluyor..(bkz: Yine gönlüm karardı )
  13. 19
    milliyet'in haberine göre yayından kalkan dizi.
    www.milliyet.com.tr/...
  14. 18
    son bölümünü yeni bitirdiğim dizi. herkes bir şey diyor; o buna benzemiş, şu ona benzemiş, yok şunun aynısını yapmışlar gibi. olsun ya ne olacak? ben bu diziyi izlerken 1-2 sahne dışında katıla katıla gülmesem de tebessümle izliyorum, dizi bittikten sonra uzun süre gülümsüyorum, ertesi gün arkadaşlarıma 1-2 sahneyi anlatıp gülüyorum. bunlar kötü şeyler mi? söylenen tüm nedenler gülümsemeyi çöpe mi atıyor? eminim o eleştirileri yapan arkadaşlarında yüzünde en azından tebessüm oluşturuyor dizi.

    tamam belki bir leyla ile mecnun, kardeş payı gibi bir etki bırakmamış olabilir ama bu dizi biterse çok üzülürüm. reyting sıralaması çok kötü görünüyor umarım biran önce toparlayabilirler. sizde kasmayın artık bir şey izlerken izleyin tebessüm edin geçin. her şeyde olumsuzluk arayarak mutlu olamazsınız.
  15. 17
    İyi guzel hoş dizi de sevmiyorum leyla ile mecnundan benzerlik yakalamayı.. Al esas kız hafızasını kaybetti beşinci bölümde.. Peeaaah..
  16. 16
    kulağa gelen en samimi sözdür ama samimiyet içermez aslında.
    bir tek dileği beraber mutlu olmaktır aslında.
  17. 15
    an itibari ile parkların yıkılmasını eleştiriliyor.. çok şükür göndermesini yakaladım..

    sanırım adamın adının güneş olması da ampulle alakalı.
  18. 14
    www.youtube.com/...
  19. 13
    bugün yeni bölümü olan muazzam dizidir.
  20. 12
    birinci bölümün yarısını henüz seyretmişken söyleyebileceğim leyla ile mecnunla olan benzerliklere sahip olmasıdır.. kahramanımız yine birine aşık ve yine yanında garip bir adam akıl vermekle meşgul.. evet kahranımız olan ali atay yine aynı karakter rolüne bürünmüş mecnun gibi hatta direk mecnun keşke adı mecnun olaydı kemal sunal hep şabandı çünkü örnekten yola çıkacak olursak.

    isim can karakter mecnun.. ne biliyim ya bir garip hissediyorum seyrederken..

    bu arada aslı enver yerine daha tatlı komik daha doğal biri olabilir miydi acaba.. aslı enver hiç komedi de oynadı mı acaba.. ne biliyim yaa.. diziyi seyrederim seyretmesine de limon yemiş gibi hissettiriyor...

    oha süper olmuş diyemiyorum mesela..

    hayırlısı bakalım..
  21. 11
    beş kardeş'in bitmesi üzerken, kardeş payı'nın kısa zaman sonra bitecek olması üzüyorken, leyla ve mecnun'un ve üsküdar'a giderken'in tadı hala damağımızdayken güneş gibi doğmuş yeni dizi. 2 bölümle erken bir karara vardım belki ama şans verilirse bu dizi akar.

    ali atay hala mecnun gibi oynuyor diye eleştiri alıyor ama oluyor abi yakışıyor adama. büyük üstat kemal sunal'da hep şaban olmadı mı? * * umarım hep böyle devam eder.

    ertan saban resmen yıkmış ortalığı. oynadığı hemen her işi beğenen biri olarak burada zirveye çıktığını düşünüyorum. farklı şivesiyle, doğal mimikleriyle ve pörtlek gözleriyle dizinin en sevilen karakteri oldu bile iki bölümde.

    aslı enver'ide kavak yelleri zamanlarından beri severek izlerim. kızın gülüşünde bile ayrı bir doğallık var. diziye çok yakışmış.

    yan karakterler biraz sönük gibi dursa da oradan çok ekmek çıkar. hepsinde ayrı ayrı ışık var. dizi ilerledikçe onlardan da efsaneler çıkacak gibi.

    uzun lafın kısası izleyin ey dostlar bu diziyi. atv'de olması büyük bir handikap olsa da güzel ve eğlenceli bir dizimiz oldu gibi. herkeslere tavsiye ederim.

    edit : paranoyak deli'nin uyarısıyla işler güçler-kardeş payı karışıklığı giderildi. *
  22. 10
    (bkz: bir tek dileğim var mutlu ol yeter)
  23. 9
    ali atay'ın mecnun formatında devam ettiği dizi. yahu adamı hep o kalıpta görmek istediğimizden mi bilmiyorum ama açıkçası özlemişim. ertan saban bu dizinin efsanesi olur bence. reytingler beklediğim gibi gelmiş umarım atv sabırlı olur da yayından kaldırmaz diziyi.
  24. 8
    ilk bölümü bu akşam yayınlanan yeni bir romantik komedi dizisidir.

    açıkçası ben sevdim, babür karakteri oldukça güldürdü. ilerledikçe karakterler ve konu daha da oturacağı için hem hüzünlendirme, hem de güldürme kat sayısının artacağından eminim.
  25. 7
    yiğit özgür karikatürlerinin canlı hali.
    www.youtube.com/...