kayıt

çok güzel hareketler bunlar

  1. 1
    yılmaz erdoğan ve bkm mutfak ekibinin programı... tekrarları tv2 kanalında hafta içi yayınlanmakta...
  2. 2
    çok amatör ve saçma sapan, neredeyse hiç güldürmeyen sözde, güldürü programı.
  3. 3
    6 - 12 yaş grubuna hitap eden program.
  4. 4
    seyirci grubunu lise ve ilkokullulardan seçtikten sonra çocukları güldürmeye başlayan program... ilk 15-20 bölümü gerçekten güzeldir yoksa...
  5. 5
    bir anda tv2'den kanald ve show tv'ye geçmiş program... toplamda ne kadar çekildi bilmem ama sürekli dönüyor biri çıkıp da komedi dükkanı, dikkat şahan çıkabilir falan vermiyor, garip...
  6. 6
    Girdiye karlı oy * verdiğinizde çıkan cümle.

    *
  7. 7
    başlangıcı iyi,ilerleyen zamanlarda düşük,sonlarına doğru vasat olan program.yılmaz erdoğan'ın bırakması önemli faktör.

    başarılılarından birisi > www.zapkolik.com/...
  8. 8
    bir dönem bayağı güldüren ve reytingleride fena olmayan program. tamam anladık güzel bir program yapmışsın da sürekli bunu ısıtıp ısıtıp önümüze koymanın anlamı ne?

    "doktorlar" bitti bu başladı.
  9. 9
    girdilere karlı oy verdiğinizde çıkan yazı. eskiden girdinin hemen altında çıkıyor iken yeni veriyonla ekranın sağ üst köşesinde belirmeye başlamış. güzel de olmuş.
  10. 10
    Şimdiki güldür güldür şov denen saçma sapan şive komedisinden kat kat iyiydi. Dizilere, filmlere, popüler kültür ikonlarına sürekli gönderme çakıyor, parodiler üretiyordu.

    Favorim sürekli birilerinin ölmesini bekleyen tabutçu recep tiplemesiydi.
    • orda doğu şivesi yapılıyordu. tencereler farklı yemek farklı. hatta altında yanan ateş bile farklı denebilir. odun vs kömür. gibi.
  11. 11
    ossurukları ipe dizildi.

    son zamanları herkesin yapması gerekenler listesine düşmüş gibi davranmalarından dolayı sıradan bir hal almıştı.. alsında kalitelerini bozdular. güldürme yada sanat anlayışları biraz basitti. güzel yanları da vardı elbet.

    götün kavada olması kapalı ortamda olmayınca sıkıntılı oluyor. uçtu gittiler.

    girdilerden birinde gördüm de şive komedisiyle ilgili cümle. arkadaşlar yapılan şivenin yöresi değişmiş olabilir. bu da güldürenler kadar sıradan bir durum.
  12. 12
    Şudur twitter.com/...
  13. 13
    Hangi hareketler mesela.

    (bkz: Hangi sandalye)
  14. 14
    TV 8.5'ta tekrarları olan program. İzlerken midem bulandı amk iyi ki 2. Nesildeki çocuklar bunlara ozenmedi ve kendi mizahini yarattı.