kayıt

makina

  1. 1
    (bkz: makine)
    emir'in hareketli bir parçası.
    www.youtube.com/...
  2. 2
    çok erotik sözleri olan bir şarkı.

    www.youtube.com/...
  3. 3
    tdk'nın makine maddesine bkz verdiği sözcük.

    demek ki neymiş, doğrusu makineymiş. boğaziçi, ısparta süleyman demirel, manisa celal bayar, kocaeli, karadeniz teknik, çorum hitit, kayseri erciyes, bartın, kütahya dumlupınar, dokuz eylül, sakarya, yozgat bozok, trakya, hacettepe ve daha nice üniversite ile tmmob'ye bu yazım hatasını düzeltmek düşer. hadi bakalım.
  4. 4
    türkiye'de ve dünya'nın diğer ülkelerinde faaliyet gösteren sanayiciler ve üreticiler, imalatçılar, hizmet verenler için çok özel bir platform olarak tasarlanan makinaturkiye.com her türlü makine ve sanayi ürünlerini, hizmetlerini detaylı bulabileceğiniz ve firmalar için ürünlerini kategorilendirerek koyabildikleri b2b e-ticaret sitesidir.

    makinaturkiye.com/...
  5. 5
    nakaratını aynaya bakarken tekrarladığım uzi şarkısı:

    ''Düştüysen kalk gel kendine
    Daha iyisi yok var farkına
    Düş kırıkların olduysa bile
    Sen makinasın makinaaaaaaaa''
  6. 6
    Zeminler hem dış hem de iç ortamların en çok temizlenmesi gereken noktalardır. Doğru temizlenme sağlanmadığı zaman özellikle iç ortamların zeminlerinde mikrop ve bakteri birikmesi gibi durumlar ile karşı karşıya kalınmaktadır. Her ne kadar silinse de zemin temizliği son derece zahmetli bir iştir. Özellikle de bu iş sürekli ve düzenli olarak yapılması gerektiğinde ortaya ciddi bir mesai çıkmaktadır. Bu noktada tüm zemin temizleme işlerini kolaylaştıracak olan zemin temizleme makinası geliştirilmiştir. Tamamı ile profesyonel olarak geliştirilen bu makinesi sayesinde zeminleri temizlemek ve tüm kirden arındırmak son derece kolay bir hal almaktadır. İstenilen her zeminde son derece etkin bir temizleneme sağlanabilmektedir. Bilgi için sizde zemintemizlememakinasi.net... adresine gelebilirsiniz.