kayıt

mezhepçilik

  1. 1
    *

    İslamda yeri yoktur. Fakat ülkemizde kurandan daha çok mezhep anlayışı baz alınmaktadır.

    Bugünkü yüzyılda islama en çok zarar veren olaylar terör ve mezhep savaşlarıdır.
    • Bize linç işlemez atanamayan hoca
    • Haha
    • Bunlar monşer yav
  2. 2
    Allah'ın ipine sımsıkı sarılın fırkalara ayrılmayın der kuran dolayısıyla mezheplere,tarikatlere,cemaatlere yer yoktur İSLAM'DA islam ülkeleri geriyse bunda mezhepçiliğe dayalı savaşların büyük etkisi vardır.
  3. 3
    Şu dinlerini parça parça edenler ve kendileri de grup grup ayrılmış olanlar var ya, (senin) onlarla hiçbir ilişiğin yoktur. Onların işi ancak Allah’a kalmıştır. Sonra (O), yapmakta olduklarını kendilerine haber verecektir.

    En'âm 159
  4. 4
    Benim kafamı çokça karıştıran bir konudur, bu yüzden insanın kendini hiçbir mezhebe bağlı hissetmemesi bana doğal geliyor.
  5. 5
    Türk milletinin beynine yerleşmiş ve bir an önce sökülüp atılması gereken zehirlerden biri.
  6. 6
    www.instagram.com/...

    Fotoğraf çok bariz gösteriyor. Mezhep akımları orta doğu projesine dahildir. Adamlar yahudiliğin başladığından beri bunun peşinde kimse buraya israil kurulduktan sonra oldu ne alakası var yazmasın lütfen. Please.
  7. 7
    bir dinin kabul edilip yayılmasında en büyük etkenlerden biridir. islamiyet içerisinde bu kadar fazla mezhebin olması sayesinde arap olmayan halkların islamiyetle tanıştı. samimi bir müslüman olarak söylüyorum, mezhep rekabeti olmasaydı bir özbek, bir nijeryalı ile aynı dine inanmazdı.
  8. 8
    2018 yılında hâlâ yapılan.