kayıt

mesut süre

  1. 1
    *
    İki metre boyu olmasına rağmen tırsağın önde gideni, Rock fm programcısı. Rabarba isimli radyo programı konukları ile çok iyidir. Hiç beceremediği halde stand up yapmaya da çalışmaktadır. Ha bir de popülisttir. Savcının öldürülmesi ardından rahmet dileyen bir tweet atmış, eylemci kitlesinden gelen tehditler üzerine silmiştir..
  2. 2
    eskiden rabarba isimli programda beni epey eğlendiren programcıydı. şuan nasıldır bilemiyorum. uzuun zaman oldu.
  3. 3
    rock fm'de rabarba isminde programı vardır. güzeldir, güldürür, komik adamdır. samimi bu adam, içinden geldiği gibi konuşuyor ya onu seviyorum. gereksiz kasmıyor kendini. onun tabiriyle; çiçek gibi!
    www.youtube.com/...
  4. 4
    Bu akşam canlı kanlı görmenin verdiği enerji ve mutlulukla eve dönerken insanı gaza getirecek kadar sevimli bir adam.
    1 buçuk metre olmamın verdiği asabiyetle benden 50 cm uzun adam görünce yuh anasını desem de adam konuştukça sevimlileşiyor cidden. fakat mümkünse tek başına olsun, bütün gece o konuşsun. he bi de bizim verdiğimiz parayla bizden çok gülmesin. *
  5. 5
    şimdilerde youtube'da ilişki testi adlı güzel eğlenceli bir program yapmaktadır.
  6. 6
    bugün rabarba'yı daha bi neşeli açan uzun...

    karnaval.com/...
  7. 7
    Stand up konusunda başarılı bir komedyen. İlişki testi ile geniş kitlelere ulaşmıştır. Umarım kendini daha fazla ekranlarda görürüz.
  8. 8
    Dün BKM mutfaktaki gösterisine gittim. Beş komedyen çıktı, moderatörlüğü Mesut bey üstlenmişti. Bayağı bayağı kahkaha attıracak şekilde hazır cevap veriyor oluşu beni mest etti.
  9. 9
    Fazlasıyla Zeki, samimi ve içten bulduğum bir bey.

    Bazı insanlar ne kadar konuşursa konuşsun muhabbeti hiç sıkmıyor ve sürekli eğlendiriyor. Mesut süre de onlardan biri. dinle dinle sıkılmazsın.

    Sadece gülerken ağzını kapatması biraz rahatız ediyor. Özgüveni olan koskaca (2 metre) adamsın yahu, yabıştır gitsin kahkahayı.
  10. 10
    Belli bi yere çıkıp yanaklarını sıkmak istediğim çorapları efso olan adam.
  11. 11
    fazlasıyla güldüğüm bir abi. bozuq moralleri günlerimin güzel kurtarıcısı
  12. 12
    programda öpüşme taklitine çok gülüyorum bu adamın. kolları sallaya sallaya öpüşüyor reis gözleri de kapatıyor ahahahaha xd
  13. 13
    güzel zaman, mutlu süreç gibi geliyor bana bu adamın adı soyadı.. mesut bir süre geçirmek gibi..
  14. 14
    Şöyle bir şey katmış hayatımıza...

    Bunu da demezsin, bunu da yapmazsın kalıbını bu adam çıkartmış. Sosyal medyada ve sosyal medya kullananlar da duymuştur bunu.
  15. 15
    tek kişilik gösterisinden küçük bir kısmını güldür güldür show'da izleyip, beğenmediğim radyo programcısı. komik adam ama komikliği interaktif konseptlerde ortaya çıkıyor. ilişki testi, rabarba, rabarba talk gibi programlarda yayınları akıyor.
  16. 16
    yıllarca takip ettiğim fakat, bir programında 'unutamadığınız bir ses' konusunu üzerine geyik yaparken katılan bir dinleyici; 'sesi mi duyan var mı?' diye cevap verince, ' aga ya modumuzu düşürmeye mi geldin? sıçtın muhabbete' diyerek telefonu kapattıktan sonra bir daha ne dinledim ne de gösterilerine gittiğim radyo programcısı.