kayıt

yazarların yaptığı dalgınlıklar

  1. 88
    (bkz: pide kuyruğunda sigara yakmak)
  2. 89
    bi ara asansöre bindim 10. kata çıkıcam falan elektrikler kesildi asansörde kaldım. ben bağırıyorum kimse yok mu diye bi yarım saat kaldım ama şimdi diyeceksiniz ki bunun dalgınlıkla ne alakası var? meğer tuşa basmayı unutmuşum..
  3. 90
    (bkz: kasiyere iyi günler yerine iyi ki varsın demek )
    • twitter'a atıyorum bunu izninizle lol.
    • Buna güldüm bak işte. Ya o değilde hemen nasılda seni korumaya geliyorlar. Burda ki erkekler ile aran baya iyi senin. Ya da Harun musun bilemedim yani.
    • bunu biliyorum ltösowöfowözotöcowöaotöxoaöfkröcowözottövkwösskrröfleösoöroföd
  4. 91
    kıyafetlerimi çıkarıp pijalarımı giyip tekrar pijamaları çıkarıp kıyafetleri giymek.. çok başıma geliyor bu
  5. 92
    bi keresinde yolda yürürken arkadan "hişt yakışıklı" diye bi ses gelmişti de dönüp bakmıştım.
  6. 93
    Az önce tuvalete gittim, kapıyı açtım, sabunu görünce direkt elime sıktım. Lan bi dur, onu çıkışta sıkıyoruz pü. Kafa yok, bitti, kalmadı.
  7. 94
    Dün arkadaşı eve bırakırken arabayı park etmem lazımdı, geri vitese taktım ve doğal olarak araba geri geri giderken arkaya bakma hareketini yaptım. Sağ elimi yan koltuğun başlığına koyayım derken yanlışlıkla arkadaşıma el ense çektim. Herifin aklı çıktı ruhunu teslim ediyordu.
  8. 95
    Evin Anektarlarını ya kapının üstünde ya da evden çıkarken evin içinde unutma huyum olduğundan artık kapı falan kitlemiyorum, kartla da açılabiliyor böylece. Kartla açamazsam diye balkonun kapısını hafif aralık bırakıyorum, merdiven dayayıp balkona ulaşabiliyorum.

    Gelgelelim bu seferki anektar unutma şenliklerinde beklemediğim yerden gol yedim. bu sefer de motorun anahtarını motorun üstünde unuttum. Şu an havaalanında, benden çok uzakta ve anahtar üstünde bekiyor. Umarım çalmazlar, bir parça kalmış insanlığa sığındım bekliyorum.

    Oh be editi: motor anahtarı üzerinde duruyor yerinde. İnsanlık kazandı, milletimiz kazandı, teşekkürler türkiye...
  9. 96
    Simit fırınında çalıştığım yıllarda müşteriye simidi verip hayırlı işler demem. Şaşkın şaşkın gitmişti teyzem yaa xd

    6-7 sene evvel dolmuş ile evden okula gidiyordum. Okul durağına yakın ezan okunması ve benim "müsait bir yerde" yerine "azizallah" diye bağırmam. Akabinde herkesin bana bakması ve koşar adımlarla okula girmem.
  10. 97
    gece eve dönerken evin girişinde erik ağacı olduğunu fark ettik, yetişilebilir erikler hep toplanmıştı. boyumuz bir işe yarasın diye uzaktaki hedeflere odaklandık. bunları asılarak, zıplayarak,üst üste çıkarak toplarız diyerek bam bam tepinerek erik topladık. bir yandan ceplere dolduruyoruz erikleri, sonra zıplamaya devam. o kadar çok erik toplamışız ki artık cebimde ağırlık yapıyordu erikler. şimdi o erikler, üstüm başım koronalıdır diye hemen çamaşır makinesine attığım haşurtmanla beraber çamaşır makinesindeler. :(
  11. 98
    geçen gün international bir zoom toplantısında almam gereken notlar vardı. iki yabancı kendi arasında konuştu ve sohbet bitti. aksanını siktiğimin orospu çocukları meğersem ingilizce konuşmuş, benden rapor bekliyor ekip liderim. ben ingilizce konuştuklarını anlamamıştım diyerek azarımı yedim tertemiz. ispanyollar ingilizce öğretmeninizi ikeyim.
    • peki bu noktada acaba kendimizi sorgulamalı mıyız sn. atthenirvanawithnirvana? ispanyolların allah belasını versin her açıdan bu kadar leş bir millet olamaz ama sadece soruyorum......
    • hayır benim ingilizcem z2++ plus seviyesinde... diğer ibnetor da fransızmış.
    • püüüü allah alayının evine ateşler salsın.
  12. 99
    Bir elimde elma bir elimde salyangoz böcüü ile bahçede gezinirken elma yerine böcüğü ısırmam...
    • ıy
    • Sadece kabuğu. Vitamini kabuğunda ya hani.
    • afied olsn..
    • Gl beraber olsn...
    • yk cnm diyetteym tşk.
  13. 100
    Sevgilime anne, anneme x diyordum mesela. Üniversitedeki kadın profesör hocama da baba dedim geçen.
  14. 101
    suyun ısınıp ısınmadığını kontrol etmek için kettle'a el sokmak... iyi geldi, uykum açıldı ama siz evde denemeyin.
  15. 102
    hani böyle büyük cezveler varya aldım onu içine bir paket bitteri attım güzelcene erittim sonra sütü koydum karıştırdım karıştırdım miss gibi bitterli süt oldu. güzelliğinden bayılacaktım neyse sütümü koca bardağıma döktüm. cezveyi temizlemek için yağ çözüyü aldım evet aynen sütün içine sıktım.. nedir bu nasipsizlik Allah'ım gitti güzelim bitterli süt
    • Entry nick uyumu :d
  16. 103
    Tabağın içindeki yemek artıklarını çöpe dökmek yerine tabağı da çöpe atmak.
    Telefondan bilgisayara geçince bilgisayar ekranını ellemek. Dokunmak ama hiçbir şey olmamak.
    Heyecanlı bir şey izlerken pipetle içilen şeyi ağız yoluyla değil de burun yoluyla almaya çalışmak.
    Gibi gibi gibi :/
    -piç
  17. 104
    yine kek yaparken şeker yerine yanlışlıkla tuz koydum.. benim bu dalgınlığımın haddi hesabı yok artık kendimi keseceğim yakında. bir daha mı kek yapacağım şimdi..
  18. 105
    bir elimde döner diğerinde ayran varken döneri çalkaladığım doğrudur. üzerine tavuk eti düşen arkadaşım uyardı sağolsun.
  19. 106
    Mesela ben bugün derste kavram soran hocaya karşı hocam harf alayım dedim. Bence kaliteli bir espri bile denebilirdi tabi müthiş kelebeğim aynı kulvarda olmadığımız için tek mimik dahi kullanmadan bana birkaç saniye bomboş baktı.

    Bundan daha da utanç duyduğum anı ise geçen dönem derste sorulan siz kimsiniz sorusuna iflah olmaz bir şerefsizim demem olmuştu. Üzücüydü.
    • bence hocan ve seni yalnız bırakıp da gülmeyen arkadaşların sığırmış gayet güzel bir espri. güldüm hehehehehehe
  20. 107
    Birkaç sene önce yokuş bir yolda ufak çaplı bir trafik kazası geçirmiştim.

    Yanımda oturan babam benden önce davranıp el frenini çekmiş. Ben de o an fark etmeyip dalgınlıkla el frenini çektiğimi düşünerek indirmişim.

    Durduktan sonra Ayağımı ne zaman frenden çeksem araba geri geri gidiyordu. Babam, diğer arabanın şoförü ve sokaktakiler yaklaşık 15 dakika kaza hakkında tartışırken ben 15 dakika ayağımı frende tutup "bu araba neden geri geri gidiyor?" diye düşündüm.

    Allah affetsin.
  21. 108
    Bugün uzunca bir bilgi entrysi hazırlarken (evet, bilgi sdggdaf) bir yandan bilgisayardan yazacaklarımı toparlıyordum, diğer yandan entryi telefonumun not kısmına yazıyordum sonra buradan almak için. Çünkü entry yazarken bazen yanlışlıkla bir tuşa tıkayıp tüm emeklerimi çöp ettiğim zamanlar oldu.

    Bu şekilde yazacağım entryi hazırlayıp bitirdikten sonra sıra kopyalayıp sözlüğe yapıştırmaya geldi.

    Telefonumdan hazırlamış olduğum entryi kopyaladım, ardından bilgisayarda entry kutucuğuna yapıştırdım.

    Fakat o da ne yapışmıyor. Çünkü neden yapışın? Üzülerek "aferin sana, bu da gitti" dedim.
  22. 109
    Diş fırçasına diş macunu yerine sıvı sabun sıkmak. fark ettikten sonra aynaya bakıp napıyosun sen aw malı demiştim. napıyosun lan sen.
  23. 110
    Cenaze evinde, cenaze sahibinin elini sıkarken "başınız sağ olsun " yerine ; " Gözünüz aydın " demem.
  24. 111
    Karanlıkta, prize şarjı biten telefonu takmaya çalışırken, biri seslendi; elektrik yok ki, diye.
  25. 112
    telefonda annemle marketten alınan yanlış ürün üzerine kavga ederken çöp poşeti yerine kolumda gezdirdiğim montumu ıslak ve leş gibi kokan konteynerin içine attım.