kayıt

tek başına yürüyüş yapmak

  1. 1
    sakinleştiren, dinlendiren bir yürüyüş biçimidir. dedikodu yapılmaz, konuşacam diye nefes tıkanıklığı yaşamazsınız. mp4 çalarınızla müzik dinler, ister tempolu ister normal yürürsünüz. bu sizin ruh halinize kalmış.
  2. 2
    kendi iç hesaplaşmanı yapabildiğin yürüyüştür .düşünürken insanları ortamı çevreni rahatça izlersin keyif alırsın yaşamından .
  3. 3
    yoğunluktan, işten, çalışma temponuzdan dolayı düşünüp tartamadığınız, hesap yapamadığınız, hayatınızda meydana gelen gelişmeleri kaçırdığınız zamanlarda en çok ihtiyacınız olan, ihtiyaç duyduğunuz yürüyüştür.
  4. 4
    Baya hoşuma gider.
    Üçlü gezmekten nifrit idirim. İkili de bazen güzel olur. Ama çok bazen çünkü hep geriden giderim günleri bana sinir olmakla geçer insancıklarimin.
  5. 5
    vakit geceyi gösteriyor ve havada da hafif bir yağmur çiseliyorsa bundan daha güzel bi eylem yok
  6. 6
    kendi temponuzu ayarlamak bakImIndan iyidir. yanInIzda biri olunca ona uymak adIna daha hIzlI ya da yavas gitmek sorun olabiliyor.
  7. 7
    bir insanın tek başına kiimse olmadan yanında 2. şahıs olmadan yapılanyürüyüş
  8. 8
    Genellikle felsefik şeyler düşünülür yenilen kazıklar acaba bu durumu nasıl duzeltebilirim ne yapmam gerek gelecek ve geçmiş durumu düşünülür bir plan yapılır ama asla uygulanmaz
  9. 9
    kulaklığını takıp kendini başka bi yerde bulma dünyasıdır. her insanın arada mutlak yapması gereken şeydir
  10. 10
    bugünlerde yapılması en mantıklı hareketlerden. malum sosyal mesafeyi korumak zorundayız; bir yandan da vücudun bağışıklığını düşürmemek, biraz hareketlendirmek gerekiyor.
    • bizim orda şöyle bi şey meydana geldi. www.turkiyeturizm.com/...
    • park, mesire alanı ve sahil hariç diye de ekleyelim tabi...
  11. 11
    şu karantina günlerinde evin balkonunda yapılan en iyi aktivite. destekliyorum.
  12. 12
    yanında fotoğraf makinem varsa veyahut güzel fotoğraf çekebilen bir telefonum çok keyifli olabiliyor. dışarıyı duyabileceğim bir şekilde müzik de varsa kulağımda.. gelme keyfime.