kayıt

tek başına sinemaya gitmek

  1. 1
    gerçek film severlerin yaptıkları eylemdir. film izlemek bir sosyalleşmek olayı değildir olmaz olamaz. önemli olan izlenecek filmdir. neyse tek başına yapılan eylemlerin belki de en güzelidir.
  2. 2
    yalnızlıktır. kendinize yalan söylemeyin. hatta sizin seçtiğiniz yalnızlık da değil başkalarının sizi yalnız bırakmasıdır.
  3. 3
    film yorumlama ile uğraşanların sıkça gerçekleştirdiği eylemdir.
  4. 4
    kötüdür. hiç yapmadığım eylemdir.
  5. 5
    film arasında konuşan arkadaş/eş/dost olmamasından dolayı tercih sebebi olabilir. film bittikten sonra bu arkadaşların filmi tekrar size anlatmasından kurtulmuş olursunuz hem.
  6. 6
    Küçük bir ilçede ve alt yazılı bir film ise salonda bile tek olabilirsiniz. 1-2 kere kendime salon kapatmışlığım var.
  7. 7
    sinemanın gerçekten keyfine varmak için tercih edilmesi gerekendir.

    komedi filmi olur siz güleriniz yanınızdaki gülmez sıkıntı.
    korku filmi olur siz başlarsınız gülmeye, yanınızdaki gerilir. bu yüzden kasılır kalırsınız, sıkıntı.
    film sırasında kulaktan kulağa bir şeyler söyleme gereksinimi oluşur. ..vs vs

    sözün özür sinema tek başınayken keyifli olandır.
  8. 8
    sinemaya "film izlemek" için giden insan eylemidir.
    (bkz: yalnızlığın anlaşıldığı anlar)
  9. 9
    amatörün değil profesyonelin eğlencesidir. beni sarmıyor o yüzden.
  10. 10
    28 yıldır yapmadığım ve başlığı okuyana kadar da aklıma gelmeyen şey.

    cidden çok enteresan olabilir bu. bir an değişik bir faaliyet öğrenmişçesine sevindim. sinemaya minimum +1 ile gidilir gibi bir fikri beynime kim yerleştirdi yada ben salak nasıl böyle bir fikre sahip oldum bilmiyorum ancak ilk fırsatta deneyeceğim.
  11. 11
    manasızdır. 2 ay sonra düşecek zaten nete oradan da tek başına izlersin.
  12. 12
    Gayet keyifli bir eylemdir. Sinemaya birileriyle gidiliyorsa yalnız da gidilebilir. Ne var ki bunda aq? Ham mı yapacaklar yalnız gidince. Ha sinemayı sadece sevgiliyle yiyişme yeri olarak görenler ve filmlerle falan pek alakası olmayanlar anlamsız bulur. Ama sen birileriyle gittiğinde keyifli bir şekilde film izlemek için gidiyorsan, bu amacına tek başına gittiğinde de ulaşabilirsin. Hatta daha iyi konsantre olup daha fazla keyif alırsın.
  13. 13
    Tek başına yemek yemek bile daha kolay. Yapanı desteklerim ama, herkesin hayatına kimse karışamaz xd.
  14. 14
    Abartılacak bir tarafı olmayandır.

    Zaten filme biriyle gidince de susup filmi izliyoruz. 10-15 dakikalık arada da "ay bir tuvalete gideyim" deyip kalkıyoruz. O yüzden biriyle gitmişsin ya da tek gitmişsin fark etmiyor.

    Ama tabi ergenler için durum farklı. Onlar tek gitse anlamı olmaz.
  15. 15
    yüksek özsaygı isteyen eylem. tek başına sinemaya gidebilmek için türklerin (diğer bir ifadeyle gelişmiş yaşam formlarının) zerre kadar umrunuzda olmaması gerekir. bunun için de özsaygınızın yüksek olması gerekir.
  16. 16
    en sevdiğimdir. biriyle gidince rahatsız oluyorum artık.

    sinema evime 5 dakika. özelllikle art house filmleri (vizyon şansı çok fazla bulamayan filmlerdir bunlar) ve son seansları seçerim kimse izlemez onları.
  17. 17
    Başkasıyla gitmiyorum. Kendimle de gitmiyorum. Kısaca sinemaya gitmiyorum.
  18. 18
    Sinemaya gitmeye karşıyım, evimde 4k/2160p 60 fps izlemek varken.
  19. 19
    birlikte gittiğiniz kişi, film arasında engelli olmadığı halde daha temiz olduğunu savunarak engelliler tuvaletine giriyorsa, sifon diye yardım butonuna basıp koca sinemada alarmların ötmesine sebep oluyorsa ve utancından sizi de filmin ikinci yarısına sokmuyorsa gayet makul bir karar. ikinci yarısına giremediğin bir filme 30 lira vermek nedir?
  20. 20
    On numara aktivitedir.
  21. 21
    Sevmediğimdir.

    Alışveriş hariç hiçbir aktiviteyi tek başıma yapmayı sevmiyorum. Onda da kukumav kuşu gibi dikilip ne alacağıma karıştıkları için.
  22. 22
    önceleri giderken sıkılıp utanırdım. sanki hep bir ekürinin olması gerektiğini düşünürdüm. sonra arkadaşlarla farklı şehirlere dağılınca daha kolay oldu. artık kafam dik bir şekilde "evet tek bilet" diyebiliyorum gişedeki hanımefendiye. "vay amk asosyali" bakışları altında venom'a tek başıma gidiyorum sonra. elimde kova boy mısır ve kutu kola ile salonun arka sıralarına ilerlerken karanlıkta kayboluyorum...
  23. 23
    Kolay kolay yapmayacağım bir aktivite çünkü ben tek başıma evde bile film izlemiyorum bunu bir de para vererek yapayım. Sıkılır telefonla uğraşırım.
  24. 24
    x-men filmlerinde yaptığımdir.

    çevremde x-men seven çok olmadığı için...
  25. 25
    Bir kere yaptım onda da ne izlediğim filmden keyif aldım ne de yaptığım bu saçma sapan seyden. Sırf zaman geçsin diye gitmiştim. Benim için pismanliktir.