kayıt

islami evlilik sitesi

  1. 1
    arkadaşlık sitesi olmadıklarını sık sık twitter ortamında belirten bir sitenin müşteri çekmek için kullandığı slogan . elbet inanan insanlara saygımız vardır allah hepsini mutlu etsin . sevenlere aracı olmak sevapların en büyüğü en yücesidir .
  2. 2
    evlilik sitesinin dinle etiketlendirilmişidir.

    dini sömüren sömüren eee ne de olsa memleketçe potansiyel yüksek sömürmede. insan uyarılmıştır dini ayeti biel kendince çarpıtırak aktarırsan vebaldesin ki dini amaçlara alet etmek hiç hoş değil. tamam her türlü site var ki olması doğal da dini katmayın bir şeyler eksik kalsın evet evlilik sünnet ama kul hakkı affedilmeyen tek hak. sosyal hakları arayan site çalışanlarının gücü de yetmez sonuçta.
  3. 3
    (bkz: yalan)
  4. 4
    dindar bir eş bulabileceğiniz yer mesajı vermek isteyen evlilik sitesidir muhtemelen.
  5. 5
    günlük değil ömürlük eş arayanların sitesi. *
    ilgilenenlere
    gönülden sevmek isteyenlere
  6. 6
    abdest aldıktan sonra, ıslanan pamuk gibi ayakları yüzünden çorabını cebine koyup ayağı kuruyana kadar bekleyen tatlı erkeklerin, kadınlarını aradığı sitedir.
  7. 7
    bu sitelerde kaçak et kesmek yoktur, helal kesim vardır.
  8. 8
    (bkz: e-imam)
  9. 9
    islamiyette çöp çatanlığın nasıl bir anlamı olduğunu bilemiyoruz ancak sanal dünyada tanışmak isteyenlerin kendi dinine yakın kişilerce buluşmalarına olanak sağladıklarını pek sanmıyorum. İnternetten eş seçmek ne kadar mantıklı ise bu siteler de o kadar mantıklıdır.
  10. 10
    hayat arkadaşımı bu siteden buldum. ee günümüz şartlarına ayak uydurmayalım mı yani?