kayıt

ayakkabıyı çorapsız giymek

  1. 1
    ayak kokusuna sebep olan seçim. sıcakların iyice kendini hissettirdiği günlerde çorap fazla geliyor kimisine, atıveriyor çorapları bi kenara. ayakkabını giyip evden çıktın bütün gün yürüdün o ayaklar terledi vıcık vıcık. leş gibi de koktu. di mi? eğer ayakkabılarınızı kendi evinize vardığınızda çıkarmıyorsanız ayakkabıyı giymeden önce çorap giyin. misafirliğe filan giderkenden bahsediyorum özetle.
  2. 2
    artık mümkün olan eylemdir. spor ayakkabısı üreticileri türk gençliğinin isteklerinin farkında olarak çorapsız giyilebilecek ayakkabılar üretmişlerdir.
  3. 3
    ayağın anasını bellerken babasına alkışlattıran eylem.

    son zamanın erkek modası, ayakkabıdan bahsediyorum, timberland tarzı, bağcıklı yahut bağcıksız; ağırlıklı olarak süet nubuk ayakkabılar. normalden bir parmak daha kısa bir pantolon altına bunları giydiğinizde çok şık durmaktalar. fakat gel gör ki, ayakkabı ne kadar şık duruyorsa, bu yakkabı içinde çorap da o kadar sırıtmakta. çorapsız giymek teamül haline gelmiş vaziyette.

    bahsettiğim ayakkabıları çorapsız giydiğinizde, ki ayağı içine yerleştirme evresi de baya zorlar.malum mevsim şartları istemeden de olsa deri yüzeyini nemlendiriyor. nemli ayağın ayakkabıya girmesi işkenceye dönüşüyor. sıkıntı bitti mi? bitmez. ayak ayakkabı çinde terlemeye devam ediyor. ayak ısındıkça, ayak tababnında sanki bengay sürmüşçesine bir yanma meydana geliyor. daha iyi açıklamak gerekirse; çocukken güreşirken yüzünüz, kolunuz halıya sürter de hem acır hem yanar ya, öyle bir şey. vel hasıl, tabanı yandı, topuğu vurdu derken, akşama kadar giydiğinize giyeceğinize pişman oluyorsunuz.

    en fazla arabayla gidilen bir gece gezmesinde ayakkabıyı çıkarmayacak ve ayakta kalmayacaksanız giyilebilir.
  4. 4
    topuklu ayakkabı ile denenmesi ayakları haşat eder.
  5. 5
    parmak arası terliği çorapla giymekten daha mantıklıdır.
  6. 6
    beddua gibi bir şey. allah korusun.
  7. 7
    (bkz: ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi)
  8. 8
    Bir kere yapmak zorunda kaldım. Hayatımın en kötü 20 dakikasıydı.
  9. 9
    Terleten fakir ayakkabısıyla zor zamanlar yaşatır. Allah'a şükür böyle bi derdim yok.
  10. 10
    duyduk duymadık demeyin, bedava nacho ayağınıza geldi.
  11. 11
    Azeriler çok yapıyor bunu. Sıcakta bazen bırak ayakkabı giymeyi, parmak arası terlikle dolaşıyorlar. Üstünde hangi çeşit pantolon olursa olsun.
  12. 12
    Tişörtün altına atlet giymeye alışmış birinin atletsiz dolaştığında yaşadığı o huzursuzluk gibi iğrenç bir hissiyat verir.

  13. 13
    Leşş
    Edit: spor ayakkabıdan bahsediyorum
  14. 14
    her ayakkabı giyilmez. her kıyafette de giyilmez. öyle ıyk filan yapmaya gerek yok. çorapsız giyilebilecek ayakkabı ve çorapsız giyilebilecek kıyafette güzel durur. tabi açıkçası bunu giyecek adamın ayaklarının afedersin kalas gibi de olmaması gerekir.
  15. 15
    Kendine saygısı olmayan insan hareketidir. Bunu yapıyorsanız ya iflah olmaz bir dar paça bıyık nargile kekosusunuzdur ya da iflah olmaz bir köylü. Bu tiplerin öteki taraftaki yeri babet çorabı giyen erkekten bile aşağıdadır. Kimseye bu zulmü yapma hakkınız yok.
  16. 16
    Daha rahatsız edici bulduğum az şey var bu hayatta. Babet çorap giyen berdan Mardini fotoğrafı ile denk tutarım bunu.
  17. 17
    Iğrençliktir. Mantara davetiye çıkarmaktır. Sağlıklı düşünebilen bir insan bunu kendine yapmaz ya sanmıyorum
  18. 18
    hele pazardan falan ucuza alInan bir ayakkabIysa hic guvenip yapIlmamalIdIr. ayakkabI made in china olabilir, ayaga zarar verebilir.
  19. 19
    Ayakların kokmasıyla sonuçlanabilecek, aktivite.
  20. 20
    haysiyetsizliğin önde gidenidir.

    sahiden, niye böyle bi şey yapıyorsunuz ya…
  21. 21
    (bkz: utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama)
  22. 22
    Hayat kadınıyla kondomsuz sevişmeye benzer.
  23. 23
    Ayakkabının peynirli çitos gibi kokmasına sebebiyet verir sorarim ey ahali neden?