kayıt

sevan nişanyan

  1. 1
    hzz. muhammed' e küfür ettiği gerekçesiyle 13,5 ay hapis cezası alan türkiye ermenisi dilbilimci, yazar.

    13,5 ay hapis cezası daha önce şirince' de yıkılmak üzere olan, devlet koruması altındaki şirince evlerine restorasyon yaptığında 10 ay hapis cezası aldığından para cezasına çevrilemiyor. tek şansı kararı temyiz etme.

    ermeni ve ateist olduğu için saldırılara uğrayan bu adam "çağdaş türkçenin etimolojik sözlüğü" ve "elifin öküzü ya da sürprizler kitabı" gibi iki tane türkçe için çok önemli kaynaklar yayınlamıştır. seyahatleri ile ilgili yazıları ile insanlara çok güzel bilgiler verip nerelere gidilip gidilmeyeceğini, neler yapılabileceğini sitesinde aktarmaktadır.

    2008 yılında eşi müjde tönbekici'nin üzerine bir kavanoz bok atmıştır. bu hareketinin açıklamasında "türk olsaydım döverdim" ve "müjde' nin davranışına en uygun hareket buydu" gibi sözlerle büyük tepki toplamıştır. 2013 yılı şubat ayında 1. teoloji sempozyumundaki konuşması odtü lgbt topluluğu tarafından bu yüzden protesto edilmiş, sempozyumun son günü edip yüksel' le olan tartışması aynı grup tarafından engellenmeye çalışılmış, organizasyon komitesi salonun ışıklarını kapatmasına rağmen bir süre karanlık salonda tartışmayı devam ettirmiştir.
  2. 2
    şirince diye bilinen kendi halinde bir köyü dünya markası yapmış kişidir . vay amk şirince'nin anasını sikmiş diye yaygara yapıp ama hiç şirince'ye gitmemiş kişilere sormamak lazım bu kişiyi .gidip şirince köylüsüne sorun bakalım ne diyecekler bu kişi hakkında . maya takvimi zamanı zeytin ağacının altını arabaya 1000 liraya kiraya verebilmeleri bu kişi sayesinde olmuştur o köy artık paraya para demeyen şirin bir köydür .
  3. 3
    (sbkz: devletin allah'ı sahiplenmesi)
  4. 4
    hali hazırda istanbul bilgi üniversitesi kültürel incelemeler yüksek lisans programının akademik kadrosuna dahil olmuş değerli dilbilimci.
  5. 5
    aslanlı yol kitabıyla beni benden almış, zekasıyla çarpmış, hayatıyla kıskandırmış olan dilbilimci, inşaatçı,otelci güzel insan. .
  6. 6
    boş zamanlarımda hakkında ceza ve tevkifevleri genel müdürlüğü'ne "bu adam canı isteyince nasıl çıkabiliyor ya" diye e-posta atmaktayım........
  7. 7
    şirince'deki evine kaçak kat çıktığı için hapis yatan dil bilimci. garip amk.
  8. 8
    (bkz: kemalizmi yıkayım derken 15 yıl hapse mahkum olmak)
  9. 9
    şirince meydan muharebelerinin mufassal tarihçesi adında bir kitabı vardır. kapağı da şöyle:

    www.yargiyayinevi.com/...

    çok iyi geldi akhi be sdsdsfdşfsdşflgkdflşksdşlfks...
  10. 10
    pozlarına hayranım ben bu zatın. yani sanki mühür kırmaktan hapse girmemiş de, emmanuel goldstein gibi dıgıdık dıgıdık diye devletin prensiplerini dinamitlemeye gittiği için ceza almış. vah akhim be. yaza yaza hükümeti düşürdün wallah...

    nisanyan1.blogspot.com.tr/...
  11. 11
    hazır dışarı evci çıkmışken es geçmeyelim: kendisinin amarika'ya giriş izni yoktur. çünkü zamanında çok büyük bir kredi kartı frödü çevirmiştir. oturma - çalışma izinleri hep ibta ledilmiş...
  12. 12
    homenentırteymınt kanalında şu an shane delia'ya et pişiren filolog.

    allahım bu adam rüyalarıma bari girmesin artık ya...
  13. 13
    cezaevinden firar ederek yurt dışına çıktığını tweet ile açıklayan yazar.

    twitter.com/...
  14. 14
    yine ermeniliğini konuşturarak türkiye'yi terkeden ittihatçı bıyıklı filozof.

    tivitinin altına da 500 tane orospu çocuğu yazmış türkolar ahahahahahah... götler yanarak infilak ediyor.
  15. 15
    Demek reis firar etti he, kraaaaaaaal.
  16. 16
    kılıçdaroğlu'nun milyonlarla düzenlediği adalet mitingini firar edeceği için eleştirdiği ortaya çıkan bilge ermeni beği.

    demek ki "ne mitingi lan firar etmek varken" demeye çalışıyormuş lol.
  17. 17
    "Seksen milyon hapsedildikleri o tımarhaneden kaçma hayaliyle yaşıyor" demiş.
  18. 18
    temsili
  19. 19
    (bkz: Michael scofield)
  20. 20
    kendisini öven bir tweet attığı için türkiye gazetesindeki işinden atılan pepelek arkadaşı ceren kenar için o gazetede çalışması hataydı, iyi olmuş diyen filoloğ.

    bir insan ancak bu kadar göt yakabilirdi.
  21. 21
    Twitter hesabı ayyıldız tim tarafından kırılmış.

    Bkz.

    bunlar da anca böyle avutuyor kendini, iyi bok yaptınız damına konduğumun eblehleri.
  22. 22
    sik suratlı türk hackerlar tarafından saldırıya uğrayan bilge ermeni beği.

    şu an kendisi yunanistan'da olandan habersiz, cebinde ikamet belgesiyle yeni evini düzüyor olabilir. bu da çeşitli götleri yakabilir.
  23. 23
    adın sevan nişanyan olacak ve yazar veya tiyatrocu olmayacaksın... dünya tersine döner.
  24. 24
    Ayşe hür denen karı ile evlenseler nasıl bir çocuk çıkardı acaba amk. Azılı islam düşmanlığı, türkiye nefreti x2...amk yan git ya.....
  25. 25
    bir zamanlar şirince'ye gitmek için bir çok sebebim vardı. bunlar arasında sevan abinin muhteşem sohbetleri ve bir mimar olmamasına rağmen kent mimarisine kattığı muhteşemlikler de vardı.
    kent mimarisine kattığı harikalıklardan dolayı on yıla yakın hapis cezası verdiler sevan abiye. mahkemeye gitmeye ikna edebilseydik ceza almayacaktı belki ama işte eşşek inadı vardır gitmedi.

    çok iyi bir dil bilimcidir kendisi. güncel yazılarını anlayabilmek için, üslubuna hakim olmak gerekir. kaleminde çok ince ve güzel bir ironi vardır.