kayıt

kobe bryant

  1. 1
    los angeles lakers basketbol takımının en önemli oyuncusu ,5 kez nba şampiyonluğu bulunan şutör ,24 numaralı forması lakers müzesine kaldırılacaktır.
  2. 2
    bir kulüp politikası olarak 24 numaralı formayı giyen nba'in en pür şutörüdür...

    o'neal ve kobe arasında kalan yönetim tercihini daha genç olan kobe'den yana kullandı ve doğru bir karar verdi ancak shaq da gittiği miami'de bir yüzük daha takarak bitmedim mesajını verdi... ancak o dönemde kobe ile nikah tazeleyip maksimum kontratı veren yönetim ondan artık yeni bir forma seçip forma satışını arttırmasını istedi... kırılacak bir istek değildi ve kobe yıllardır terlettiği 8 numarayı bırakıp 24'ü giymeye başladı... e yeni umutlar yeni forma çok satıldı böylece kazanan lakers organizasyonu oldu...
  3. 3
    türkiyede halkın yüzde 70'nin bildiği tek nba oyuncusu. * m.ali birandın akrabası sanan bile vardı.
  4. 4
    6 Mart New Orleans ve 8 Mart Toronto maçlarında efsane oynamış oyuncu. İki maçı da ipten aldı.
    Ortalama istatistikleri 41,5 sayı 12 asist 6,5 rebound.
    Takımı sırtına almış playoff'a götürüyor..
  5. 5
    dün attığı sayılarla nba tarihinin tüm zamanlarda en çok sayı atan 4. oyuncu olmayı başaran büyük oyuncu...
  6. 6
    aşil tendonundan sakatlanan la lakers yıldızı.

    www.ntvmsnbc.com/...
  7. 7
    golden state maçında aşil tendonundan sakatlanan yıldız oyuncu. parkelerden 1 yıl uzak kalacağı söyleniyor. şimdi lakers düşünsün...
  8. 8
    ergenliğime girerken soyadına biryantin diyerek espri yaptığımı sandığım kişi.
  9. 9
    Kobe, kendi Facebook hesabı üzerinden bir açıklama yaptı, Türkçe olarak sizlerle:

    ?Bu çok saçma. Yaptığım tüm antrenmanlar, fedakarlıklar daha önce milyonlarca kez yaptığım bir hareketi yaparken uçup gitti. Yaşadığım hüsran tarif edilemez. Büyük bir öfke var içimde. Bu neden başıma geldi ki? Hiç bir anlamı yok. Şimdi daha önce olduğum oyuncu gibi ya da daha iyisi olarak dönmem gerekiyor. 35 yaşında(!) Bu hangi dünyada mümkün olabilir ki?

    Hiçbir fikrim yok. Üstesinden gelebilecek miyim? Belki bu kariyerimi güzel bir hatıra olarak anmam demektir. Belki de bu benim kitabımın sonudur. Belki de öyle değildir! Saat gece 3:30 ayağım adeta ölü gibi, ağrı kesicilerden dolayı başım dönüyor ve gözlerim apaçık. Bunu yaptığım için beni bağışlayın ama sosyal medyanın amacı da bu değil mi? Size gerçek beni gösterebilmek. İçimi boşaltmak iyi geliyor. Bu yaşadığım en kötü his ve bu sayede gerçek bakış açımı gösterebiliyorum. Dünyada aşil tendonunu koparmaktan çok daha önemli şeyler var. Kendine acımayı bırakmak ve aynı inançla gittiğin yolda yürümeye devam etmen gerekiyor.

    Bir gün beni yeni bir kariyer yolculuğu bekliyor olacak. Ancak bugün o gün değil! ?Eğer beni bir ayıyla dövüşürken görürseniz ayı için dua edin.? Bu sözü her zaman çok sevmişimdir. Çünkü bu ?mamba mentalitesi?dir . Biz asla kaçmayız. Asla sinmeyiz. Dik durur ve savaşırız. Biliyorum uzun bir yazı oldu ancak burası Facebook. Belki şimdi biraz uyuyabilir ve yarınki ameliyat için heyecanlanmaya başlayabilirim. Yeni bir meydan okumanın ilk adımı. Sanırım sezonun geri kalanında ?Koç Vino? olacağım. Takım arkadaşlarıma güveniyorum. Bunun üstesinden geleceklerdir. Herkese duaları ve destekleri için teşekkür ederim. Mamba kaçar. ?

    (kaynak: Trendbasket)
  10. 10
    "Arkadaşlarım bazen şampiyon olmak için başka takıma gitmemi söylüyorlar, bunun imkanı yok. Ya Lakers'ta olacak ya da olmayacak" diyerek sadece yetenekli bir basketbolcu değil, gerçek bir sporcu olduğunu da bir kez daha göstermiştir.
  11. 11
    sakatlığının tedavi hızı tahmin edilenin çok üstünde olan oyuncu... bu hızla bu sene all-star öncesinde forma giymeye başlayabilir...
  12. 12
    tedavi olmak için almanya'ya gitmiş 36 yaşındaki basketbolcudur.

    www.ntvspor.net/...
  13. 13
    küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin baş harlerinin birleşimidir okunuşu bu adamın ilk isminin.
  14. 14
    açıkçası son dönemde takımıyla yaşadığı durumu görünce benim için bitmiştir.

    bir süper yıldız her zaman takımını belli bir seviyeye taşır. micheal jordan bitik zamanında washington'ı sırtlamıştı. ancak kobe boozerlı, linli kadroyla hiçbir şey yapamıyor lakers'a. dolayısıyla artık en iyilerden biri değil.
  15. 15
    bugün timberwolves maçında attığı sayılarla micheal jordan'ı geçerek nba tarihinin en çok sayı atan 3. ismi.
  16. 16
    (bkz: durduramıyoruz efendim hala sayı atıyor)
  17. 17
    sezonu kapatan basketbolculardan biri. sene sonunda da emekli olacağını açıkladı.
  18. 18
    omzundan ameliyat olan üstad.
  19. 19
    twitter.com/...
  20. 20
    vine.co/...
  21. 21
    daşşak abidesi.
  22. 22
    Kobe Bryant, 'kesin olarak' sezon sonu basketbolu bırakacağını duyurdu.
  23. 23
    son 3 yıldır sakatlıklarla cebelleşmiştir. muhtemelen emekliliğinde 24 numaralı forması da emekli edilecektir.
  24. 24
    irkilenmeyen adam.

    vine.co/...
  25. 25
    michael jordan'dan sonra gelen idollerde en iyi tekniğe sahip basketbolcu. chicago taraftarı olsak dahi saygıda kusur edilmez. üşüyoruz havada asılı kalan reyis.