kayıt

kuruyemiş

  1. 1
    * ucuz, orta ve pahalı olmak üzere 3 sınıfa ayrılan; pahalıya denk gelindiğinde diğer ucuzlar içinden insanların mutlaka seçim yaptığı besin grubu.

  2. 2
    (bkz: kuru yemiş)
  3. 3
    (bkz: fındık) en sevdiğim kuru yemiştir.
  4. 4
    bir yemiş.
  5. 5
    o yemişten yemeyince deli oluyorum ha.
  6. 6
    pek çok kuru yemiş ağır şekilde yağ içerdiği için şeker ve tansiyon hastalarına önerilemiyormuş ama şeker ve tansiyon hastaları tuzsuz fıstık yesin çünkü tuzsuz fıstık ağır şekilde yağ içermez ne ağır şekilde yağ içermesi geri zekalımısınız aq bol bol tuzsuz fıstık yeyin.
  7. 7
    marketler de yağ oranı ağır olan kuru yemişler yerine az tuzlu fıstık satılsa daha karlı olur.
  8. 8
    kısa boylu, zayıf kızlar için söylediğim tabir.
    • bana da çocukken sen fındık fıstıksın diyip oyunlarda ciddiye almazlardı, hala daha aynı...
      sebepsizce şu şarkıyı dinlememe vesile oldun;

      www.youtube.com/...
    • içim fesat değilse demek ki.
  9. 9
    Kuruyemiş özellikle akşam çaylarının vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Birçok kişi akşam yemeklerinden sonra ya da misafir ağırladığında ikram olarak kuruyemiş tüketmektedir. Ancak her zaman taze kuruyemiş bulmak zor olabilmekte ya da kaliteli kuruyemişe her noktadan erişim sağlanamamaktadır. Tam da bu noktada dileyen herkes kaliteli ve taze kuruyemişe erişim sağlayabilsin diye online kuruyemiş siparişi hizmeti hayata geçirilmiştir. İstenilen her noktadan birkaç küçük adımla istenilen her kuruyemiş doğrudan eve sipariş edilebilir. Bu hizmet kapsamında sunulan tüm kuruyemişler taze ve el değmeden paketlenmektedir. Kuruyemişlerin tazeliğini koruması için paketlemelere her zaman ayrı bir özen gösterilmektedir. Online kuruyemiş al hizmeti ile isteyen herkes birinci sınıf kalitedeki kuruyemişlere erişim sağlayabilmektedir. Hemen sipariş için www.yemisim.com... adresine gelebilirsiniz.
  10. 10
    libidoyu insansı sınırların ötesine bir bu bir de 36 saat erekte olmayı sağlayan cialis yükseltiyordur.

    badem, fındık ve antep fıstığı ile şahlanıyoruz.
    şah şah şah dam dam dam....