kayıt

barış özcan

  1. 1
    Erdemir Spor'lu basketbolcu.
  2. 2
    Yaptığı videolarla kimi insanın beynini yakan, kimi insanın da ufkunu açan youtuber

    www.youtube.com/...
  3. 3
    Jest ve mimiklerinin çok yapmacık olduğu aşikar youtuber.
  4. 4
    geçtiğimiz aralıktan beri kanalını takip ettiğim u-tuber. mesleği belgesel yapımcılığı ancak kişisel gelişim uzmanı gibi davranıyor. genel olarak ilgi çekici bir başlık görürsem açarım videolarını, ilgimi çeken başlıklarla ilgili olaraksa çoğunlukla tatmin eder içerik.

    bu kadar çok sayıda insana ulaşma sebebi de adamın olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi denmesi. varsın böyle insanlar yer alsın youtube'da.
  5. 5
    youtubda o kameraya kafa atıp çıplak kız veya küçük resim koymadı kitap okuyamayan veya 51. bölge illüminati gibi abartılan mekanları abarta abarta anlatmadı deep webi anlatmadı SANAT TASARIM VE TEKNOLOJİ GÖSTERDİ BELKİ O YÜZDEN AZ ABONESİ VARDIR
  6. 6
    vermek istediği mesajlarını ve kitlesine anlatma şekliyle hayranlık uyandıran bir adamın beğendiği kanallar ne olabilir sorusuna bugün cevap vermiş youtuber. >az bilinen ve takibe değer 25 kanal www.youtube.com/...
  7. 7
    la adam resmen elimde büyüdü. kanala 15k abone varken bakıyordum. şu an milyona yaklaştı.
  8. 8
    (bkz: öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler)
  9. 9
    6 yaşındaki oğluyla 10 ayda 1000 kitap okuduğunu anlatan bir videosunu izledim herşey çok güzel oğluna o yaşta bu özelliği kazandırması ve kitapların ingilizce öğreten kitaplar olması falan fakat ailelere bunu önerirken 500-600 kitaba toplamda 12.800 dolar ödediğini öğrendiğim de bunu Türkiye de kaç aile yapabilir diye bir düşünmedim değil.
  10. 10
    Bir Youtuber.
    Kendisinin videolarını hep öneriler kısmında gördüğüm halde hiç izlememiştim. Ama hata etmişim.
    Son derece temiz, duru ve öz anlatım tarzıyla, saygılı ve mesafeli üslubuyla sözüm ona diğer "youtuber" kişilerinin yanına bile yaklaşamayacağını düşündüğümü de belirteyim.
    Youtube'da gerçekten böyle temiz içerik üretebilen insanlarla karşılaştığımda mutlu oluyorum.
    Çünkü günümüz ergenleri Youtube ve bunun gibi diğer sosyal medya mecralarında at koşturuyor, kimliklerini burda arıyorlar.
    Umuyorum ki bu gençler böyle tehlikeli ve beyin yıkayan, bomboş şeylerle insanları aptallaştıran o kanallarla değil, bu ve bunun gibi kanallarla bilinçlenirler.
    -ciddi
  11. 11
    youtuber.

    hep karşıma çıkıyor ama sadece birkaç videosunu izledim. izlediklerimin üzerinden şunları söyleyebilirim: çok emek harcadığı, bilgi topladığı görülüyor. akıcı bir üslubu var. yalnız anlatacağı şeye çok hakim görünmesi ile rahatsız edici "rahatlık" arasındaki çizgiyi iyi muhafaza etmesi gerekiyor.

    Antarktika ile alakalı şu 9 buçuk dakikalık videosunu tavsiye ederim.
    • youtu.be/...
      Şu videosu da fena değildi. Ben de bunu tavsiye ederim zapelcum.
      -ciddi
  12. 12
    adamın videolarında bir şey yok neden bu kadar abartıldı anlamış değilim. Sanırsam (bkz: entel gözükme çabaları )
  13. 13
    derin düşünmeyi, incelemeyi ve yorumlamayı seven ve bunu paylaşan youtuber.

    derin düşünmeyi seven biriyseniz seversiniz.

    en güzel yanı da içeriklerinin arak değil orijinal olması.

    hakan hepcan, enes batur falan gibi tiplerin olduğu bi ortamda bu adam altın madenidir.
  14. 14
    YouTube’da gerçek anlamda takip ettiğim ilk kanal onun kanalı. Bazı şeyler için farkındalık yarattığını düşünüyorum.
  15. 15
    Olduğunu sandığı kişi olmayı başaramayan, yine de iyi bir iş için uğraş veriyor olmasıyla beğeni toplayan kişilik
  16. 16
    Youtube çöplüğünde gerçekten işini düzgün yapan nadir insanlardan. Sadece iyi bir youtuber değil aynı zamanda örnek bir okuyucu ve örnek bir baba. Neden mi örnek bir baba diyorum şu videoya bakmanızı öneririm;

    www.youtube.com/...
  17. 17
    Özgün içerikler (!) üreten youtuber
    youtu.be/...

    youtu.be/...(başka bir kanal)

    Bilgi kimseye mahsus değildir. Kimse bilgi videoları için özgün içerik üretemez.
    Not:bu sadece son videosu için neredeyse tüm videoları aynı. Kesinlikle kınamıyorum ama sanki bilgiyi kendisi üretiyor gibi gösterilmesi enteresan.
  18. 18
    nasanın marsa gönderilen aracı için yapılan canlı yayınını, kendisi hem yorumlayarak hem de ufak ufak bilgiler, animasyonlar ekleyerek canlı yayın yapmış ve bu canlı yayın 90k üzeri izleyiciye ulaşmıştır. sanırım youtube türkiyede şimdiye kadar canlı yayında ulaşılabilen en yüksek rakam, yanlış biliyorda olabilirim tabi. yalnız o kadar gönderilen araçtan gelecek olan fotoğrafı beklemesinin üzerine, fotoğrafın tam işemeye gittiğinde gelmesi ve geldikten sonra bir süre hala fotoğrafın gelmesini beklemesi biraz talihsizlik olmuştu. evet o 90k'nın içerisinde ben de vardım.
  19. 19
    Çok beğendiğim, şöyle uzman böyle iyi diyebileceğim biri değil kendileri. Ancak video yaptığı konuları araştırıp sunması, özellikle de video konularını salt popüleriteden uzak fayda kavramıyla kaliteli bir havuzdan seçmesi onu işinde başarılı kılan özelliği.

    Bu yüzden, YouTube gibi çok daha kolay içerikle de popüler olunabilecek bir mecrada bu özelliklerini kaybetmeden içerik ürettiği için saygı duyuyorum kendisine.
  20. 20
    twitter.com/...
  21. 21
    şu anda hindistan'ın ay'a iniş yaptığı canlı yayını çeviren youtuber. Chat bölümü bot edasıyla 31 yazan ergenlerle dolu.
  22. 22
    Şöyle bir saygısızlığa kurban gitmiş. Ülkenin bilime bakışı neyse onun yetiştirdikleri de o oluyor.

    twitter.com/...
  23. 23
    acaba kendi kendine nasıl yorumlayacak bu olayı?

    ''ulan böyle stream yapıyorum, insanlar chatimde 31 yazıyor.''

    ya da eşine nasıl söyleyecek bunu?

    ''aşkım chatimde 31 yazdılar.''

    entertainment denilen bu hilkat garibesi kavramın, aslında hayatımızın her alanını, ve hatta tuvalette sıçarkenki o anı bile, ne kadar ciddiyetsizleştirdiğini hissedin.
  24. 24
    az önce bir vloguna denk geldim de, 30 dakikalık videoyu 1 saniye bile sarmadan izledim sıkılmadan.

    bu adam gerçekten çok kaliteli bir insan, keza ailesi de öyle. arabada giderken radyoda müzik dinletisi yapmak yerine sesli kitap çalıyor. ne diyeyim, umarım ileride dünyada tanınan biri olursun barış ağabey.

    bahsedilen video: www.youtube.com/...
  25. 25
    Aşırı kaliteli, böyle insanların sayısı keşke ülkemizde artsa dediğim bir adam. İnterneti bilgi aktarımı anlamında çok iyi kullanıyor.